בעיות עם VISTA

בעיות עם VISTA ../images/Emo7.gif

לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש (LENOVO X61) וברשותי פאלם Tungsten E2. הנייד החדש הגיע עם VISTA ולאחר התקנת Palm Desktop ביצעתי סינכרון שעבר חלק, פרט לעובדה המצערת שכל המידע שהיה בעברית הפך ל"ג'יבריש" מוחלט. כשפניתי לתמיכה של "הראל" נאמר לי שלפאלם אין בהווה ולא תהייה בעתיד תמיכה לVISTA ובטח שלא תמיכה בעיברית....
הודה לכם מאוד, אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור... כמובן כל עצה או מחשבה מעניינת תתקבל בברכה...
בתודה מראש.. ליאור [email protected]

yaniv79

New member
נראה לי שהתרחשה אי הבנה...

אתה רואה ג'יבריש על המחשב השולחני או על הפאלם? אם על המחשב השולחני אתה צריך לשנות את הגדרות השפה במערכת ההפעלה. תוכנת הפאלם תומכת ב-Vista ומציגה עברית כראוי ( אני עובד בתצורה הזו ).

גם לי אותה בעייה עם מחשב נייד...

ומערכת הפעלה xppro, ניסיתי לשנות את הקידוד השפה באאוטלוק, אך לא הצלחתי למנוע את הג'יבריש אשר מופיע בסרגל השמאלי של האאוטלוק ובכיתוב במשימות. לי יש את הטריאו 700. אשמח אם תנחה אותי כיצד לפתור את הבעייה

את הג'יבריש אני רואה במחשב לא בפאלם...

קודם כל תודה... את עניין הגדרות השפה אני מכיר מכיוון שנתקלתי באותה בעיה בעבר עם הXP ובאמת שינוי ההגדרה של "Language for non-Unicode programs" לעברית פתר הבעיה... בכל מקרה אני אשמח לשמוע עוד על התצורה (דגם הפאלם וכו') שאתה עובד בה עם VISTA...

למעלה