בעיות עצירות

בעיות עצירות

שלום רב. יש לי בן בן14. בחצי שנה האחרונה הוא סובל מעצירויות בלתי פוסקות. כל יום יושב שעות בשירותים, לרוב בלי הצלחה. יש לו תקופות שהוא מפסיק ללכת לב"ס, שוכב במיטה עם הכאבים. בימים האלו הוא שוב שוכב בבית זה השבוע שני. לפני שלושה חודשים, שכב ככה יותר מחודש. הלכנו לכל הרופאים האפשריים - לא מצאו שום בעיה רפאוית. המליצו ללכת לפסיכולוג - הילד מסרב בכל תוקף. בכל מקרה, כשענייני העצירות מסתדרים אצלו, הוא הולך לב"ס ברצון - הוא תלמיד ממש טוב. אני ואישתי די חסרי רעיונות. לאשפזו לא רוצים, אומרים שזו לא בעיה בכלל - חוקן והכל יסתדר. הבעיה, שיש לו פחד מאוד גדול מזה. ממש לא מסכים לעשות חוקנים. טוען שזה מאוד מכאיב לו. נסינו כל מני משלשלים - לא עובד כלום חוץ מסופדקס, אבל גם זה לא תמיד, הילד נורא סובל מהטעם, וגם זה לא פתרון סביר עד כמה שאני מבין. מה לעשות? נגמרו לי כל הרעיונות. בתודה, מיכאל

עצירות בבן 14

אני חושב שיש מה לעשות ראשית ייתכן שיש אלמנט של הסתגרות עצירות ירידה תפקודית ועצירות יש לשלול תת תפקוד של בלוטת התריס שנית- לא מציע להשתמש במשלשלים יש מה לעשות מציע לראות גסטרו ילדים אם תרצה אשמח לנסות לעזור כל טוב

תגובה

מאוד אשמח לכל עזרה. איך אפשר לצור אתך את הקשר? הטלפון שלי: 057-226951 בתודה מראש, מיכאל

צריך עזרתך

שלום רב. בקרתי אצלך עם בני. המלצת לגשת לדר' ישי רון. אני רוצה להתייעץ איתך בקשר להפניה אליו. איך אפשר לצור איתך את הקשר? בתודה מראש, מיכאל טל: 0577226951

למעלה