בעיות עריכה ב Windows Movie maker

דור77

New member
בעיות עריכה ב Windows Movie maker

לאחר התקנת הגרסה העדכנית של הMovie maker, אני נתקל בבעייה - הן בהוספת מעברים, הן בהוספת אפקטים והן בהפעלת עריכת סרט אוטומטית. בכל פעם שאחת מן הפונקציות הנ"ל מופעלות, התוכנה נסגרת מיידית מבלי שבוצעה כל פעולה. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? אודה על קבלת טיפ לפתרון בעייה זו.

GGOODD

New member
בהחלט...

זה קרה לי הרבה, זה באגים של התוכנה, אני לא בקיא בסוגי התוכנה ואיך פותרים את הבעיה בדיוק. אבל ההמלצה שלי היא פשוט לעבוד עם תוכנה אחרת, במקום להתחיל למצוא את מקור הבעיה ואיך לפתור אותה אולי פשוט עדיף למצוא תוכנה נורמלית יותר. גם ככה המווי מייקר היא תוכנה פשוטה מאוד לעריכה, בלי הרבה אופציות...

preacher

New member
יש פתרון

זה קרה גם לי. הבעיה נובעת לרוב מהתקנת קודקים שלא נתמכים ע"י מיקרוסופט. התקנת במקרה את חבילת הקודקים של נימו? בספריית - system32 בתוך ספריית הווינדוס יש קבצי AX. מה שיצר לי את הבעיה היה divxaf.ax . תשנה לו את הסיומת למשהו אחר ותראה אם זה נפתר. אם לא, אני מוסיף קישור לרשימה מפורטת יותר של קודקים בעייתיים. יש שם גם הסבר איך לעקוף את העניין ע"י הורדת ההאצה הגרפית של הכרטיס - אבל זה ידפוק לך כמה דברים כמו האצה של משחקים.

jamoos

New member
אתה גדול!

ווואי בנאדם ממש ממש תודה!! אתה לא יודע כמה עזרת לי! פשוט שיניתי את שם הקובץ מ divxaf.ax ל divxaf.axn איזה באג מטומטם...

דור77

New member
תודה רבה

אכן שיניתי את סיומת הקובץ כפי שהמלצת והבעייה נפתרה. תודה

למעלה