בעיות פייסבוק למיניהן

aviaviaviavi

New member
שאלה..

היי, תמיד בפייסבוק הייתי מקבל notifications על כך שמישהו הגיב על תמונה שלי. לאחרונה (חודש) זה הפסיק! למה? איך מחזירים את זה? תודה רבה..

Osnatz1

New member
בעיה עם פייסבוק ואופרה

בשבוע האחרון יש כל מיני בעיות לפייסבוק עם אופרה, כשזה די מוזר כי הם די דוגלים בדפדפנים שהם לא IE :) בנסיון לאשר/לדחות בקשות למינהן אני מקבל הודעת Bad Parameter There was an error understanding the request. וגם כתובה לי ההודעה הזו- "Your session is over- u must log in" למטה, איפה שאמורות להיות הקוביות של הנוטיפיקיישנים/צ'ט. כשאני לוחצת על לוג אין אגב, זה נותן לי אפשרות רק לרשום את הסיסמה ולא את המייל, ככה שזה כאילו רק חידוש התחברות או משהו. זה לא עוזר אגב, ומייד אחרי שאני עושה את זה מופיע שוב הארור. גם אין לי אפשרות לסמן כנקרא/למחוק הודעות באינבוקס- זה רושם לי שאין לי את הרשות לעשות את זה.. בIE7 הכל עובד כרגיל אבל אני מנסה להמנע מIE. שלחתי לפני כמה ימים הודעה על זה דרך הHELP של הפייסבוק אבל יש לי הרגשה שמתעלמים מההודעות האלו.. יש למישהו מושג מה לעשות/אם יש איזשהו פורום תמיכה בפייסבוק שהמפתחים נמצאים שם לקרוא את הפידבקים האלו? תודה

שירנות

New member
בעיה בפייסבוק:/

טוב יש לי בעיה בפייסבוק ואני לא היחידה כי יש לי עוד כמה חברות שיש להם את אותה הבעיה ואני לא מצליחה לסדר את זה
כשנכנסים לפייסבוק יש בחלק התחתון של המסך בצד ימין(נראה לי...)כזה ראש של איש ולידו עיגול ירוק כזה וגם יש אפשרות להיכנס לנוטפיק(שוב,נראה לי שככה קוראים לזה-אבל זה סוג של עיכדונים)... אז לי אין את זה... ומשום מה גם חברים שלי לא רואים כשאני און ליין,זה כאילו שאני אף פעם לא מחוברת... וזה קורה רק למי שאין לו את ה2 אפשרויות האלה בחלק התחתון של המסך...:/ יש דרך לפתור את זה? אני כבר מיואשת
פליזזזזז

gesus

New member
בעיות פייסבוק למיניהן

שרשרו בעיות פייסבוק להודעה זו.

בעיה מעצבנת ממש בפייסבוק

אינ לא מצליחה לפתוח את הדף של הבקשות של חברים חדשים להצטרף לרשימת החברים שלך וגם לא את הדף של המבחנים שאנשים שולחים לי (בפייסבוק זו מופיע בתור דף אחד ארוך גם של החברים וגם של המבחנים וזה פשוט לא נפתח) איך אני מתקנת את זה?

:( פייסבוק חסמו אותי :(

בדיוק השירשור שחיפשתי פיסבוק חסמו אותי :( הייתי לפני קצת זמן בפייס .. ואז באתי כמה דקות אחר כך להכנס שוב .. כתבתי תמייל ותסיסמה ואז זה כתב לי באדום Your account has been disabled by an administrator ועוד משו שאם יש לי שאלה אני יכולה להכנס לFAQ משו כזה (אני לא יכולה להעתיק תהודעה כי עכשיו גם הדף LOGIN לא עולה לי בכלל) קיצר מה עושים ? לא נראה לי שהיה שם משו שאסור ..

adibe8

New member
בעיה בפייסבוק!! אני כבר נואש!!! תודה לעוזרים

מזה כמה חודשים אני משחק בפייסבוק פוקר לעיתים דיי קרובות. זה משחק מקוון עם שחקנים מהעולם. עד לפני שבוע כמעט ולא היו בעיות תקשורת ומהירות והייתי יכול לשחק. בשבוע האחרון עד היום בכל פעם שאני במשחק ומגיע תורי, יש דיליי עצבני והמשחק נתקע לדקה אולי ואז ממשיך אבל כמובן כבר מאוחר מידי וזה זורק אותי. אציין כי אצל כל חברי זה בסדר והם משחקים ואילו אצלי הבעייה הזו שחוזרת בכל פעם שאני מתחבר פשוט המשחק לא זורם בקצב שכולם רואים והתגובה מאוחרת אם בכלל. לא נתקלתי בבעייה במשחקים אחרים ברשת או בגלישה איטית. יש לי WINXP וזכרון 512RAM האם זה קשור בזכרון? תודה לעזרה. מחובר דרך זהב, אין בעיות אחרות באינטרנט. הבעיה הזו היא בכל שעה.

שאלה...

ביום אחד הוספתי הרבה רבה רבה חברים ובשלב מסוים זה כתב לי הודעה אדומה כזאת שאם אני אמשיך בכמויות האלה הם יחסמו אותי... יום למחרת ניסיתי להמשיך להוסיף חברים ובכמה הראשונים הכל היה בסדר ואז זה שוב כתב לי את ההודעה האדומה הזאת... כמה חברים מקסימום אפשר להוסיף לפייסבוק ביום אחד? או....כמה חברים אפשר להוסיף בכמות זמן מסויימת? או...נגיד שהוספתי את המקסימום חברים בכמות זמן מסויימת הזאת...כמה זמן אני צריכה לחכות עד שאני אוכל לעשות זאת שוב? הקיצר...הבנתם XD אז....מחכה לתשובה, תודה [=

davidofgold

New member
בעיית פייסבוק פוקר

ראיתי רבים שכתבו על בעיות בפוקר. אז ככה, למי שכל הפתרונות הרשומים בפורומים לא עוזרים לו אני לא יודע אילו ספקים עובדים בלי בעיות אבל, אני בזהב ולא מצליח להתחבר. התמיכה של זהב מוכרים לי בולשיט וטוענים שזו בעייה בפייסבוק.............זה מעניין מאד כיוון שכשניסיתי מנטוויז'ן ומבב"ל עבד מצוין (חלק ומהיר) לא יודע אם להמליץ לך לעבור אבל אני בזהב סובל מהרשת העקומה שלהם. יכול מאד להיות שזה גם תלוי באיזו רשת של זהב אתה (012 או 015) אבל אני לא סגור על העניין הזה בכל מקרה, אם אתה מדבר עם התמיכה אל תתן להם בשום אופן למכור לך את הלוקש הזה. אם הם מתחילים עם זה תתחיל לצעוק מיד אני לא יכול לעבור כרגע בגלל תחנות רוח שאני אצטרך להילחם בהן, אבל ברגע שיתאפשר לי אני בורח מהלייצנים האלו

למעלה