בעיות קליטה בממ"ד

בעיות קליטה בממ"ד

אני מזה כ17 שנים נמצא בחדר ממ"ד ומעולם לא היו לי בעיות קליטה.
מזה כשנה יש לי בעיות קליטה עם סים של פרטנר ובעיות סינכרון בסלולאר.

מזה כשלושה ימים, שאני חוו בעיות קליטה, גלישה איטית עד לא קיימת, וניתוקים חוזרים ונשנים באינטרנט סלקום.
ברחבי הבית אין בעיות. אך תוך כדי כתיבה אי רואה שגם בסלון יש לי ניתוקים.

מחשב נוסף שמחובר לאינטרנט בוויפי לא חוו בעיות. נטפליקס וVOD עובדים אך בעבר גם סבלו מניתויקם ברשת.

המחשב הוא אסוס VIVOBOOK

cheif

Member
מנהל
לפי התיאור שלך יש כאן שתי בעיות נפרדות

1. הבעיה הסלולרית יכולה לנבוע בשינויים שפרטנר עשו במערך האנטנות שלהם או בגורם אחר ברשת הסלולרית שלהם. זו בעיה הנדסית שאתה צריך להפנות לתמיכה שלהם.

2. לגבי הבעיה בסלקום - לא ברורה טיבה. הבעיה היא בחיבור אלחוטי WIFI? זה יכול לנבוע ממספר רב של גורמים. איפה ממוקם הנתב שלך? איזה דגם הוא?

תודה

1. לגבי פרטנר - הם טוענים שאין שום שינוי והם לא הורידו אנטנות או שינו את מיקומן.
2. החיבור הוא אלחוטי וויפי,כן. הנתב הוא מונח על שולחן שצמוד לקיר המשותף על הממ"ד שצמוד אליו שולחן שעליו מונח מחשב נייד .
חיפשתי קצת בגוגל ועשיתי איפוס לwinsock נראה שזה פתר את הניתוקים אבל עדיין הגלישה איטית ואני נאלץ לעשות ריסטרט למחשב בשביל להמשיך בגלישה.
המודם הוא שחור של סלקום

עברתי מסלקום לבזק

ואני רואה שהבעיה נמשכת.
אני באמת אובד עצות ולא יודע מה לעשות. אני עובד עם האינטרנט ואני צריך אותו בנקודה שבה אני נמצא.
העניין שכל הבעיות והאיטיות התחילה בשבוע האחרון. עד אז הכל היה בסדר גמור.

המודם שקיבלתי הוא הדי לינק הלבן של בזק. AC

cheif

Member
מנהל
רק לשם הבדיקה

תזיז את הראוטר לנקודה אחרת בבית ותראה אם הבעיה נמשכת. התחושה שלי שיש בסביבה שלך עוד נתב או מקור שידור אחר שגורם להפרעות.

ניסיתי לעשות את זה עם נתב סלקום

ולהעביר אותו לסלון, משום מה זה לא התחבר לאינטרנט בכלל.
כשדיברתי עם סלקום, אמרו שאין נקודת אינטרנט.
האם בנתב בזק זה יהיה בסדר וכן אפשר להזיז אותם מנק לנק?

מעבר לכך, כשאני יושב בסלון עם הנייד אין שום בעיה והכל עובד כשורה. האם קשור?

cheif

Member
מנהל
העברה

אם יש בסלון נקודת טלפון פעילה עם אותו מספר, אתה יכול לחבר את המודם אליו. תבהיר - כשאתה בסלון עם הנייד והנתב בממ"ד, אין איתו בעית קליטה ורק עם הסלולרי יש בעיה ב-WIFI? אני לא מצליח לרדת למהות הבעיה מהתיאור שלך.

הנתב לא בממ"ד.

הנתב נמצא בחדר נוסף והוא צמוד לקיר משותף עם הממ"ד, היכן שאני נמצא תמיד.
המיקום של הנתב היה מאז ומעולם באותו מקום אך מזה כשבוע שיש איטיות גלישה ותקיעות שמצריכה להפעיל את המחשב מחדש. כשאני נמצא פיזית בממ"ד ישנן בעיות אך כשאני פיזית בסלון, הכל עובד כשורה.

בעיה אחרת שלא קשורה לנתב - היא שימוש בטלפון סלולארי ב4G בממ"ד. נתונים לא מסתנכרנים ואיטיות גלישה.

ב2 המקרים יש בעיה באינטרנט מה שגורם לי לתהות.

היה אצלי טכנאי בזק

הוא טוען שיכול להיות שאחד מהמכשירים מקצר ונכנס ללופ.
יש לי מי בוקס, חיבור VOD של יס, וממיר.

האם הגיוני?
בחיבור VOD של יס יש לי מנורה אדומה - אם זה רלוונטי.

למעלה