בעיות קשר...

tomper

New member
בעיות קשר...

יש לי בעיות קשר כבר כמה זמן, ולאחר בדיקות רבות לא נמצא להם פיתרון. הסימפטומים הם - קולטים מצוין, כל הזמן- אבל השידור שלי ככל הנראה מלווה בהמון רעשים, לעיתים אף קיטועים, בעיקר בגובה נמוך (טיסות אז"מ בגובה חקלאי)- אבלגם יותר גבוה... לאחר החלפה לאייקום אחר פסלנו את האפשרות שהבעיה היא במכשיר... למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה ואיך לנסות לפתור אותה??? דרך אגב- הבעיה לא קבועה והיא באה והולכת... יכול להיות שזה בגלל מתח נמוך מהאלטרנטור...? (למרות שאין שום בעית טעינה במצבר...)

בעיית קשר

אם החלפת את המכשיר והבעיה חוזרת, נסה לבדוק את כבל הקואקס המחבר בין מחבר האנטנה של הרדיו לבין האנטנה. בדוק את שלמות הסיכוך ושהסיכוך מחובר כראוי אל הקונקטור. בדוק לאורכו של הכבל וודא כי אין בו פגיעות, שיפשופים או חיתוכים. בדוק שאין "עיניים" בכבל. בדוק את החיבור בין הכבל לאנטנה. בדוק שמבודד האנטנה אינו מלוכלך באבק (שהלחות גורמת לו לקצר חלקית). ואם לא תפתור את הבעיה, כדאי להזמין מי שמתמחה בקשר של מטוסים. אריאל אריאלי

רן בג

New member
אם הבעיה בשידור הרי ברור שזה ה..

PPT , אותו כפתור המורכב לך על הסטיק ע"מ לצאת לשידור. אם יש לך את המערכת הסטנדרטית של אייקום נסה להחליף (עם מישהו אחר)גם אותה. אם יש לך התקן אחר תתחיל בריסוס חומר "להטבת מגעים" באזור הכפתור...הבעיה באה והולכת מכיוון שבלחות רבה המגעים "עובדים" טוב יותר.

omni

New member
פתרון לבעית הקשר

תפנה אלי טלפונית להבהרות ואני מבטיח לך שימצא מזור לבעיתך. 09-8986187/8

למעלה