בעיות רעב

• פותח הנושא ה2
  • פורסם בתאריך

ה2

New member
בעיות רעב

יש לי בנים - תאומים בני 7 שבועות (נולדו פגים בשבוע 33) כך שהם בצם בני 40 שבועות של גיל הריון. שניהם שוקלים כ-3600 ק"ג ואנחנו נותנים להם סימילאק נאושור 80 CC בבערך כל 3 שעות, לפעמים הם ישנים טוב אז זה מתקרב ל-4 שעות. בהרבה מקרים אחרי כשעתיים מהארוחה הם רעבים, ממש צרחות של רעב ולמדנו לזהות שזה לא משהו אחר. שאלתי היא האם כדאי לתת להם ארוחה גדולה יותר או האם כדאי ומותר להוסיף דייסה כלשהי ואיזה ? במידה ואפשר מתי וכמה לתת ? מצב זה נמשך כבר כשבועיים ואנחנו די חסרי אונים. אשמח לתשובתך בהקדם.

תשובה

נ יתן לתת להם כמה שהם רוצים, לפי דרישה. הם עברו את הפגות וצריך להתייחס אליהם כמו תינוק שנולד עכשיו.

ה2

New member
רעב

השאלה היא האם אפשר לתת בלי סוף. היום למשל נתתי לו 80 CC ואחרי שעה עוד 60 ואחרי פחות משעה הוא כבר צרח שוב. האם הגיוני שתוך פחות מ-3 שעות תינוק בגיל שלו ובמשקל שלו יאכח קרוב ל-200 CC מכיוון שנתתי לו שוב כי הצרחות היו עד לב שמיים. ניסיתי גם לתת מוצץ כי אולי הוא סתם רוצה למצוץ אבל הוא מעיף אותו בטיל עם פרצוף נעלב.

תשובה

כל מה שעושה אותו שבע ומרוצה בלי להקיא זה הגיוני. תני לו כמה שהוא מבקש. קשה להורי פגים שהיו רגילים להעלות את האוכל בהדרגה ברמה של 1-2 מ"ל ביום לשנות את התפיסה אבל כך זה הילדים גדלים וכך צרכיהם משתנים.

ה2

New member
תודה

תודה על תשובתך. פשוט רציתי להיות בטוחה שאני לא עושה מעמיסה להם יותר מדי על הקיבה והכליות ושחלילה אני לא עושה להם נזקים. היה נראה לי שלתת להם קרוב ל-600 CC ביום זה הרבה ועכשיו אני מבינה שזה בסדר. אז שוב תודה.

למעלה