בעיות שאלות והערות

ברוש 13

New member
כריסטיאן תעשה לי ילד../images/Emo23.gif

אחחחח כריסטיאן--->שלמות שלמות!!!
אני לא ראיתי גיא פינס אבל ששמעתי שהראו אותו רצתי לראות אבל היה מוקדם אז חיכיתי עד גיא פינס ועד שהראו אותו...ואז...הראו אותו את המושלם הזה יווווו איזה חתיך ואיך הוא צחק מהבדיחה(הלא מצחיקה) הזאת יווווו אוףף נועה תישבי הזאתי!!!! זונה!!! לוקחת אהובים!!! אבל עם אני יראה אותה אני יבקש ממנה את הטלפון שלו
כריסטיאן---->שלמות

psychoza girl

New member
זיהוי שיר מניפ טאק

הייי... חח יהיה נחמד אם מישהו זוכר.. לפני שבוע היה שיר ממש יפה על הרקע בזמן סצינת השלישיה של מאט רידלי וונסה, כל פעם שהיה סצינות איתם נדמה לי השיר ניגן, אז אם מישהו זוכר זה יהיה נחמד שיכתוב לי את שם השיר והמבצעת..

ברוש 13

New member

ראיתם את הכתבת שער שעשו לכריסטיאן ברייטינג??? יוו אמרו שהוא הגבר הכי סקסי בטלוויזיה אחחחחחח איזה תמונות שמו שלו.........שלמות שלמות רק חבל שלא ראיינו אותו אבל יו איזה חתיך איזה עניים איזה מושלמות יוווו אני מתה אני יכולה לבכות כריסטיאן--->שלמות פשוט שלמות

1Eliko1

New member
טוב נשברתי ....../images/Emo122.gif

אולי משהו יוכל לגלות לי מה זה "ניפ \ טק" ?

arielguttman

New member
שאלה דחופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי אמר למאט: "איך נעשית כל כך חמוד, לא ירשת את זה מאבא שלך"?

saga5

New member
התמכרות../images/Emo99.gif

אבל ברור שאנשים יתמכרו לתוכנית הזאת. היא מציגה את כל הפנטזיות שלנו שאנו יודעים שהסיכוי שתתגשמנה שואפות לאפס, אבל תמיד כיף לפנטז... בסך הכל רוב הסדרה מבוססת על משיכה חייתית ואחת מדרישות הקבלה לתפקיד בתוכנית היא סקס אפיל מטורף והוא באמת נשפך בטונות מהמסך. אז איך אנשים לא יתמכרו? (כולל אני)

אני מצטערת שאני מוסיפה הודעה אבל יש

לי שאלה למנהל או מנהלי הפורום או לכל מי שיודע... מתי ואיפה ניתן לדעת מי זכה בחידון ניפ טאק. חח כן כן גם אני מכורה ללא תקנה , ללא כוונה להגמל

dgd

New member
שיר הפתיחה

אני חייבת את שיר הפתיחה... מישהו יודע איך קוראים לו או מי מבצע? תודה

kkarinn

New member
בעייה עם החידון

הי, אתמול בלילה אחרי הפרק נכנסתי למלא את החידון, ולמרות שהיו לי רק 2 טעויות, זה כתב לי בסוף שעניתי על 0 שאלות נכון מתוך 9. מה ניתן לעשות בנידון?

ברוש 13

New member

דרך אגב אני הולכת לראות את הסרט שהוא מופיע בו וכול הסרט אני יבכה מהשלמות....

taliush166

New member
בדיוק באתי לכתוב, גמלי יש רייטינג

אבל למה את לא מפנימה את ההערות של רייצ'ל ומשרשרת את זה לאנשהו?!

למעלה