בעיות שינה - הרגלי שינה

ron117

New member
בעיות שינה - הרגלי שינה

שלום בני בן שנה וחצי עד לפני חודשיים פחות או יותר היה לי ילד למופת מבחינת שינה, הייתי משכיבה אותו בשעה 7 לישון נותנת לו נשיקה ויוצאת מהחדר, הילד היה מרדים את עצמו ללא בעיות וישן כל הלילה. לאחרונה (חודש + ) זה השתנה לגמרי הוא לא מוכן להירדם אם הוא לא רואה אותי לידו אז אני יושבת לידו עד שהוא נרדם,5-10 דקות ואז הוא מתעורר כעבור שלוש שעות ורוצה בקבוק - אז אני מביאה לו מים עם קצת מטרנה הוא אוכל וחוזר לישון לעוד 4 שעות ככה כל לילה. האכלה באמצע הלילה התחיל מכך שהוא עדיין מצמיח שיניים והייתה תקופה שהוא אכל רק בקבוק כי כאב לו וגם הבקבוק הרגעה אותו ז"א במקום תרופה היה שותה ונרגע וחוזר לישון, אבל התחיל להתעורר באמצע שינה כדי לבקש עוד ונתתי כי חשבתי כי אולי הוא באמת רעב, אבל עכשיו הוא אוכל שוב פעם אוכל רגיל ועדיין רוצה בקבוק ואם אני לא מביאה לו הוא צורח המון המון זמן ולא נרגע פשוט בלתי נסבל באמצע הלילה אם אני לא יושבת לידו אז הוא מסוגל לצרוח גם שעתיים וזה גם מתבטא בשריתות והוא מרביץ לעצמו בראש בעצם ככה הוא דורש כל דבר שלא מקבל. הבעייה הנוספת בכל הסיפור הזה היא שאני כרגע חייה בחו"ל וכשאנחנו באים לארץ כל כמה זמן אז הוא ישן איתנו באותו חדר כי אין לנו אופציה אחרת ואני באמת לא יודעת מה לעשות כי עכשיו אני ארגיל אותו לישון שוב פעם לבד ובעוד חודש אנחנו נישן ביחד באותו חדר ואז כשנחזור שוב תהיה לי בעיית שינה ושוב צריך לגמול אותו ממני - מה לעשות איך מתמודדים עם זה? הוא בסה"כ די מסכן ... תודה

למעלה