בעיות שינה וצליאק מקווה שיעזור למישהו

saleitsp

New member
בעיות שינה וצליאק מקווה שיעזור למישהו

אחרי שנתיים וחצי של חוסר שינה, הסתובבות בין אלף ואחד רופאים ויועצים, עם הבנה פנימית חזקה שמשהו לא בסדר עם הילד שלנו שמגיל חצי שנה מתעורר כל לילה בצרחות, המון הקאות ושלשולים אך ללא בעיית משקל, גילינו ביום שלישי האחרון שהילד שלנו סובל מצליאק
כן כן אותה רגישות לגלוטן שגם אחיו הגדול סובל ממנה אבל עד לפני שבוע כל בדיקות הנוגדנים היו תקינות ולכן אני הוכתרתי כאמא משוגעת שלא יודעת לחנך את הילד להרגלי שינה נכונים הילד היה פשוט מתעורר מכאבי בטן נוראים ואנחנו היינו מיואשים, עייפים בטירוף ובעיקר כל הזמן בהתגוננות מהסביבה ששפטה אותנו. הילדים שלנו גם לא נראים צליאקים מכיוון שהם ילדים גבוהים וגדולים ולא רזים ונמוכים כמו הילד הצליאקי האופייני ובכל זאת הם צליאקים למהדרין! אני חשה שזאת חובתי לכל ההורים שמחפשים פתרון לבעיית השינה של ילדם ולא חושבים שמדובר בבעייה התנהגותית ואף אחד לא מאמין להם! תמשיכו לחקור ואל תתייאשו, תנסו להוריד דברים מהתפריט (חלב, גלוטן) ותראו האם יש שיפור.
מדוע זה חשוב? אף רופא לא יאמר לכם שיש קשר ובכל הפורומים שחרשתי בשנתיים האחרונות מצאתי רק סיפור אחד שקישר בין בעיות שינה לצליאק כשביקשתי מהרופאה בדיקה לצליאק (הוא היה בסה"כ בן שנה אז וכבר עברנו מעבדת שינה ומה לא) היא אמרה לי מה פתאום, זה לא ילד עם צליאק ולא נתנה לנו בדיקה (מכיוון שהוא שמנמן) מזלנו שאחיו אובחן לפני חצי שנה עם צליאק גם במקרה לגמרי ועל רקע שונה כי אחרת בחיים לא היינו יודעים.
מקווה שתרמתי אי שם למישהו בהווה ובעתיד

למעלה