בעיות שינה

אנה09

New member
בעיות שינה

מיכל שלום!אני חייבת לומר שאת מדהימה והתוכניות שלך הם פשוט כמו גלגל הצלה בשבילי. אני פונה אלייך עם בקשתי לעזור,לתת עצה ולכוון אותי במעשיי. אני אמא למיכל בת שנה וארבעה חודשים ובהריון בחודש תשיעי.אני לא עובדת התפטרתי מעבודה לפני כשמונה חודשים כדי לגדל את מיכל. יש לנו בעיה עם זה שבלילה היא מתעוררת הרבה.אני מקפידה להשכיב אותה ב-8 בערב היא ישנה שעה לפעמיים יותר ומתעוררת אני מחזירה אותה לישון, אך בזה זה לא נגמר במהלך הערב-לילה היא קמה כל כמה זמן.ובלילה קשה לנו להחזיר אותה לישון גם כי מאוד קשה לי ולא תמיד היא מקבלת את אבא שלה(רוצה את אמא) וגם כי היא כבר התרגלה שבלילה (מאוחר) מעבירים אותה למיטתנו וגם ניסינו כמה פעמים לא לוותר לה, אך זה יכול לקחת מלא זמן להרדים אותה בחזרה.והיא כל הזמן חייבת להחזיק את היד שלי או של בעלי וזה יכול לקחת קרוב לשעה. ובזמן האחרון כל פעם שאני מרדימה אותה לוקח לי לא פחות מ-40 דקות. לפני כמה חודשים פניתי לרופאת ילדים כדי להתייעץ והיא אמרה שאין מה לעשות אלא לתת לה לבבכות עד שתבין שאני לא באה אליה והיא תרדם לבד.לא כל כך אהבתי אך ניסיתי לא לגשת אליה 5 דקות( למרות שהיא אמרה לא לגשת בכלל אפילו אם זה יקח שעות....) אחר כך לקח לי מעל שעה להרדים אותה וכמובן אחרי כמה דקות היא עוד הפעם קמה... מצד שני עכשיו היא תיכנסל תקופה לא קלה בשבילה ברגע שתיוולד תינוקת החדשה בעזרת השם. אנו עכשיו חייבים לקחת על עצמנו החלטה איך להרגיל אותה לישון לילה שלם ללא אמא ואבא,אך רוצים לעשות זאת בדרך היעילה ביותר,לכן אני פונה אלייך . ומה לעשות לגבי זה שהיא חייבת להחזיק את ידי????האם זה נורא וזה חולף ??? תודה מראש.אנה

אנה09

New member
בעיות שינה (עבור מיכל דליות)

מחכה לתגובתך.אודה אנה

הקניית הרגלים ...

אנה שלום רב, הקניית הרגלים לילדים צריכה להתבסס בגדול על שני עקרונות: נחישות ועקביות. נחישות= החלטה על דרך אחת ( לא ניסיונות שמבלבלים). נחישות מתווכים בתקיפות אדיבה. והתמדה. מספר פעמים הדרכתי הורים כאן בפורום איך לבנות פרוייקט מתוכנן ומושכל לכך. הנך מוזמנת לדפדף וללמוד. בברכה, עינת גבע, מכון אדלר.

אנה09

New member
הקניית הרגלים

תודה על אכפתיות ועצה אשמח ללמוד ולהגיע להחלטה נכונה אנה

למעלה