בעיות שינה

בעיות שינה

היי יש לי .3 ילדים אחד בן שנה+11 ןתאומים"חדשים" בני חודשיים הגדול שלנו הכי מפונק בעולם.. ולנו אין שום בעיה עם זה. חוץ מזה שהרגלנו אותו לישון איתנו באמצע וזה עוד מילא, הענין הוא שהוא נרדם רק אם אנחנו שוכבים לידו וזה לוקח מינימום 40 דקות ויותר.. בהתחלה אהבנו את זה עכשיו "התחרטנו" אבל לשים אותו לצרוח יום יומייןם במיטה שלו עד שירדם-זה לא אני.. אין סיכוי שאני נותנת לו לבכות.. יש פתרון אחר אולי?

survivorrr

New member
בוודאי שיש פתרון אחר.

למה שהוא יבכה? תבכי את. אחר כך תבכו שניכם - את ובעלך. בסוף גם תתגרשו. את חושבת שאני צוחק? ממש לא. עד איזה גיל לדעתך הוא ישן ביניכם? 7? 13? 18? מה שמסקרן אותי זה איך הצלחת לעשות עוד ילדים כשהוא במיטה שלכם. לקחתם יום חופש כשהוא היה בגן? אחרת אני לא מבין איך. אצלי אין צ'אנס שהייתי מצליח. אין סיכוי שאת נותנת לו לבכות? יופי. הוא כבר בטח גילה את זה והוא יסובב אתכם סביב אצבעו הקטנה ואתם תרקדו טוויסט. עכשיו כשהוא בן פחות משנתיים זה נראה כלום. אפילו משעשע, נחמד. חכי חכי. עוד 3 שנים נתראה כאן. יודעת מה אראה? הורים סחוטים, מצוברחים, לא מרוצים, עם ילד שרגיל להשיג הכל ולעולם לא מרוצה, שלא יודע גבולות לדרישותיו. בסוף כולם יבכו. באחריות. מה אני אומר תמיד? (ולא רק אני). לא הילדים צריכים טיפול אלא ההורים. בעצם למה לחכות? הרי זה קורה עכשיו. האינטליגנט מסרב להרדם אם הוריו לא שוכבים לצידו במיטה וזה גם לוקח כמעט שעה. קן הקוקיה זה כלום על ידכם. מה אתם מנסים לגדל? ניסוי בבעלי חיים? עוד חסר שהוא יראה מה בעלך עושה לך במיטה - וגם הוא ירצה. מה תגידי אז? אני יודע: אין צאנס שאת נותנת לו לבכות.

למעלה