בעיות שלנו ברכיבה או בטיפול

GrEeNwOmAn

New member
בעיות שלנו ברכיבה או בטיפול../images/Emo175.gif

כתבו בעיות שיש לכם ברכיבה, במהלך הטיפול בסוס ובמהלך הרכיבה עליו. כל אחד יגיב לשני, וכך נעזור אחד לשני, ואולי קצת נשפר את עולמנו בסוסים.

GrEeNwOmAn

New member
בעיותיי.../images/Emo175.gif

ברכיבה- שהידיים שלי עולות למעלה במהלך הקפיצה, וזה מפריע לסוס בפה! ושהרגליים שלי זזות מהמקום שהם צריכים להיות בישיבה נכונה ועמוקה באוכף.

Shai Felton

New member
../images/Emo28.gif

בקשר לידיים במהלך הקפיצה -אמרתי לך מה אני חושבת. גם לי הייתה ת'בעיה הזאת שלא הצלחתי לתת ידיים והסוס היה מקבל מכה בפה. אז מה שעשיתי אז זה הייתי תופסת ברעמה של הסוס (כמה רחוק שאת יכולה). לאט לאט כבר הפסקתי לתפוס ברעמה וכבר נתתי לסוס ידיים והוא לא היה מקבל מכה בפה. לי זה עזר -את יכולה לנסות.

TauraMan

New member
כמה עצות..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

בקרש לידים, פשוט לחשוב על זה. הידים צריכות לבוא יחד עם התנועה של הסוס, הסוס מתרומם את לא צריכה לעזור לו עם הידים, הידים שלך צריכות לאפשר לו למתוח את הראש למטה בזמן הקפיצה. תעבדי על זה עם המאמן שלך מעל איקסים, שיפור ישיבה לא בא ביום אחד אבל הידים שלך לא צריכות להפריע לפה של הסוס בזמן הקפיצה. המשקל ברכיבה לא צריך להיות על הרגליים. התזוזה של כף הרגל(וכף הרגל בלבד)היא נכונה. למרות זאת אסור שהרגל תזוז בצורה שזה יפריע לסוס וידרבן אותו קדימה. אם הישיבה שלך נכונה אז זה לא אמור להפריע, אם זה לא נכון אז צריך להתחיל מהתחלה את כל הבסיס

GrEeNwOmAn

New member
חחחח דורון../images/Emo175.gif

כתבת בקרש לידיים, ורוני הקריאה לי את זה בטלפון, וחשבתי כאילו שאמרת, להחזיק ת'ידיים בקרש, יענו לתקוע מסמרים, יענו זה מעפן, כי אני דפוקה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתפקעת פה...
יו אול

GrEeNwOmAn

New member
תענו על הדיונים...../images/Emo175.gif../images/Emo25.gif

למען מי הדיונים? למענכם! יפה!!!!!

animals lover

New member
הבעיות שליייי...../images/Emo107.gif

ת'אמת זאת בעייה שהייתה לי....היא כבר כמעט נפתרה..... הרגליים שלי קצת הולכות הצידה מדי (צ'רלי צ'פלין) כי יש לי פלטפוס (רגל שטוחה)...אבל עבדתי על זה הרבה ועכשיו כבר כמעט אין לי את זה... ובקרוב אני צפוייה לבעיות חדשות...אני רוכבת ווסטרן וככל הנראה אני אעבור לאינגליש....והבעיה שלי זה איך להתרגל לסגנון החדש....

Y GIRL

New member
יש לי בעייה...

אבל בעיקרון היא ממש כמעט ניפתרה כי עבדתי עלייה. הבעייה: אני תמיד באה למכשול ישר בלי לחתוך או משהו אבל אחרי המיכשול תמיד הייתי "בורחת" מעט לאחד הצדדים. אבל כשיו עבדתי על זה ....וזה כמעט נעלם! פשוט התחלתי לקפוץ מכשולים גבוהים יותר כי הייתי מרוכזת בדראסז' הרבה זמן ועכשיו יותר בקפיצות, אולי זה קשור ואולי לא אבל מה שבטוח שזה כמעט נעלם לגמריי!

בקשר לבעיה השניה...

אממ.... תהיי מוכנה לזה שאינגליש זו עבודה קצת יותר קשה כי צריך לשמור כל הזמן מגע עם הסוס וזה אומר שהידיים והרגליים מופעלות כל הזמן ולא רק כשאת מבקשת משהו...(לי כואבות הידים כבר 3 ימים כי אני לא רגילה להפעיל אותם כל כך הרבה) בקשר לבלבולים וכאלה.. אממ.. אני ממש ממש לא התבלבלתי.. זה שונה לגמרי ואני לא מבינה מה מבלבל.... מה שכן זה שאם את רגילה לעבוד עם מושכת צוואר אז תרגילי את עצמך שלא למה באינגליש לא עוברים את קו הרעמה עם הידיים....

ממ שלי../images/Emo1.gif

אממ אני מתחילה אולי רק עכשיו אינגליש אבל בגלל שהתרגלתי לווסטרן המושכות שלי כל הזמן רפויות.. הן משוחררות ואני לא מחזיקה ואוספת את הסוס מספיק.. אהה וגם הרגליים שלי לא תמיד על הסוסה... כמו שאמרתי זה בא מהווסטרן...

צדק8

New member
זמן ותירגול.

זה דברים שלא נעלמים תוך יום, או שבוע או חודש. ( במקרה שלי עד עכשיו
) זה משתפר בהדרגה. תחשבי על זה כל הזמן שאת על הסוס, להצמיד רגלים, לקצר מושכות. זה יעבור אני אומרת לך
אני מדברת בתור אחת שעברה מווסטרן לאינגליש ( ועדיין ממשיכה ווסטרן..), ואני יודעת כמה זה מבלבל...אבל מה לעשות יש דברים שרק עם הזמן מסתדרים

למעלה