בעיות של גברים.....

itzik shpitzik1

New member
בעיות של גברים.....

הי . שעה שאני חושב למי לספר על הבעיה שלי . יש לי רק חבר אחד בעבודה שאותו אני יכול משתף בדברים מהסוג הזה אבל בכל זאת אני אנסה לשתף אתכם ואולי לקבל עצה מועילה למצב הקצת נעים אם כי קצת לא רצוי שאני נמצא בו . הבעיה היא שהגיעה אלינו למחלקה בערך לפני שנה עובדת . מה זה יפה סקסית חושנית . מושלמת בעיני . אחת הנשים היותר יפות במקום העבודה הזה . בהתחלה לא היה כלום מעבר לשלום שלום אבל ...ופה שאלת השאלות ...למזלי או שאולי לרוע המזל יצא שאנחנו צריכים לעבוד בצוות שכלל מספר אנשים . לאט לאט החל להתבהר שיש ביני לבינה כימייה שחבל על הזמן . התחלתי להעריץ אותה . חיכיתי לכל הזדמנות להיות איתה יחד בהפסקה . השיחות שלנו היו מלאות צחוקים וכיף . אולי משהו שחסר לי איפה שהוא .אני לא יודע איך להגדיר כמה שהיא זורחת בכל פעם שהיא רואה אותי . היא לא מתביישת להראות חיבה בצורה קיצונית ובטונים גבוהים ואני כל כך דופק חשבון למה שיגידו אנשים מסביב . במיוחד בגלל שהמקום עבודה הזה לא מעודד דברים שאינם תורמים ישירות לעבודה .תכל'ס בקלות אפשר לעוף מהמקום הזה רק אם נדמה לאחד המנהלים שמשהו גורם לעבודה שלא להתבצע על הצד הטוב ביותר והיו דברים . עכשיו יש מצב שבו אני בעצם משותק . דרך אגב פרט קטן ששנינו נשואים . עד היום לא בגדתי ואני לא ממש טיפוס שייבגוד אבל המקרה הזה ממש מוציא אותי משליטה ומחשיבה ריאלית . אני לא מפסיק לפנטז עליה . היא לא מפסיקה להתנהג אלי כמו מאהבת בכל מיני מילים ונגיעות לא נגיעות .לא ראיתי שהיא מתנהגת כך לאחרים .מצד שני יש לה אינטרס למצוא חן בעיני בגלל שיקולי עבודה ואולי פה כל העניין . לאט לאט אני מרגיש איך אני הולך לעשות צעד שאולי אתחרט עליו כל החיים אבל הדברים יוצאים מכלל שליטה . כל מילה לא במקום שעלולה להשתמע כמו הטרדה חלילה עלולה לשים אותי במקום חשוך שאני ממש לא רוצה להיות בו . בקרוב אני מתחיל לעבוד איתה בצוות של זוג . אוייייי . איך יוצאים מזה ?

מיטללל

New member
"פרט קטן שאנחנו נשואים"

כמה שהמשפט הזה עצבן אותי.. אני חושבת שאחד הדברים שאסור לעשות לעולם זה לבגוד. בטח במחוייבות כמו נישואים. אני לא יודעת מה גילך. כמה זמן אתה נשוי. האם יש לך ילדים. מה קורה בינך לבין אישתך. אבל אתה חייב לזכור שמדובר פה בחיים של אנשים. בשתי משפחות. (תחשוב כמה אישתך תיפגע!) והמעשה שלך עכשיו יכריע את גורל שתי המשפחות האלו. מה אתה רוצה מעצמך? להישאר עם אישתך? סטוץ קטן? להיפרד ממנה? אתה מוכן לוותר על המשפחה שלך? מה האישה רוצה? נתמקד בשאלה השניה.. מוכן לוותר על המשפחה שלך? כן. לך על זה. תיפרד מאישתך ואז תזרום לאן שתזרום. לא. תשלוט בעצמך. תבקש להחליף צוות.

jessy19

New member
../images/Emo45.gif

מזל שנזכרת להזכיר שאתם שניכם נשואים לאחרים. תחשוב על המשפחה שלך ושלה ואיך זה ישפיע עליהם. תקרא שוב מה שמיטל כתבה כי זה הדרך הנכונה ביותר לדעתי להחליט.

seeyou

New member
מוסר ומציאות-../images/Emo140.gif

מה שרשמת זה נכון אבל המציאות היא חזקה יותר הפיתוי מצד אישה הוא חזק מאוד-כזכור מתקופת גן העדן, אדם וחווה! אישה לא חייבת הרבה מילים על מנת לעודד את ה"זכר"...מספיק מבט קצת יותר ארוך בעיניים שלו וחיוך קטן שובב...

seeyou

New member
הייתי בסרט הזה!../images/Emo108.gif

תמיד יש פעם הראשונה ברור לי שהיא תיזום קשר אינטימי("היא לא מפסיקה להתנהג אלי כמו מאהבת בכל מיני מילים ונגיעות לא נגיעות ")

LOVEסנדי

New member
אור ירוק או אור אדום../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

פשוט בעדינות ובזהירות! לפי דעתי הבנתי מכך שאתה נמשך אלייה בטירוף לא מהעולם הזה. אז ככה אתה נשוי היא נשואה מממ מעניין אם יש לה ילדים? ולך? תשמע אתה רואה משהו יפה ברור שתגיב בהתלהבות ועוד יותר שזה גם סיכון זה עוד יותר מושך אל האש. אבל רגע! עצור תחשוב טוב טוב אין דבר כזה יוצאים מכלל שליטה הרי ברור שאתה מחכה להזדמנות להיות איתה לבד ואוליי יקרה משהו אז ככה אתה ורק אתה יכול לעצור את זה לשים לזה גבולות למרות שזה מאוד מפתה פשוט להבהיר לה שאתה נשוי אם זה יגיע ליותר מרמזים אבל זה נראה כאילו אתה משתוקק שזה יקרה יותר ממנה ואתה פשוט זורם אבל מצד שני אתה רושם במפורשות "עד היום לא בגדתי ואני ממש לא טיפוס שיבגוד" אז להפתעתך אתה רק בנאדם וכל אחד יכול ליפול השאלה פה אם אתה רוצה לעצור את זה או פשוט לזרום עם הסיכון שבדבר

HyPeR SoNiC

New member
בשביל מה?

בשביל מה לסבך את החיים??? תראה מה אתה מסכן פה!!!! אישה, משפחה, משפחה של אישה אחרת, עבודה, ואולי את הבריאות שלך בשבעלה יגלה ביבוא לכסח לך את הצורה......... וכל זה בשביל מה!? כמה רגעים של תענוג!?!? עזוב, אתה לא צריך לסבך את עצמך בדברים כאלה! אל תעשה את זה!!! לדעתי אתה צריך להגיד לה שזה לא מתאים כי שניהם נשואים, ושתתחילו להיות מקצועיים ואלפוטונים, ואם יש לה בעיה עם זה - שתחליף צוות! או שאתה תחליף! זה הכל!

אורית15

New member
תחשוב ממה זה נובע

אני לא מבינה בנישואים.. אף פעם לא הייתי נשואה;) אבל אה אוהב את אשתך?.. ואם בכלל היא עובדת אותך, יש את האפשרות שהיא עושה את מהאינטרסים למען העבודה שלה, שניכם נשואים (שמגדיל את הסיכוי שהיא עושה את זה רק למען אינטרסים שלה ולא יותר), ובסוף עוד יכולה להיות לה האפשרות לתבוע אותך על מה שלא יהיה (עד כמה שתגיעו שניכם..) תראה כמה חסרונות מול יתרון אחד (שאני לא יודעת את כמה הוא גדול) הערצה שלך אליה, או תשוקה או מה שאמרת.. לא זוכרת בכל אופן, תעשה שיקולים שלך.. אולי אם אתה בכלל חושב ככה, אז צריך לפרק את הנישואים? כי הם לא מספיק חזקים (מהצד שלך לפחות) ועובדה שאתה חושב על נשים אחרות.. מה, אתה תחיה עם אישה אחת שאתה לא ממש רוצה לכל החיים? אולי היא סתם בשביל "הביטחון" שלא תשאר לבד בחיים? תחשוב

itzik shpitzik1

New member
המשך

קודם כל תודה על העצות .אני אמת חושב שלא שווה לסכן משפחה כמו שלי בגלל אותה אחת . אבל רציתי לדבר איתכם על עוד משהו . תראו...לא במקרה נכנסתי לפורום מלחמת המינים . המקרה שלי ממש ממחיש את חוסר האיזון בין נשים לגברים . גבר ,לצערי הרב, פשוט מובל בכח המין .הוא כל הזמן שואף למין . או במילים פשוטות יותר חוזר חרמן אש הביתה רק בגלל שמשהי בעבודה טיילה לו כל היום מול העיניים עם ג'ינס צמוד עד כאב וחולצת בטן . המשיכה של גבר לאישה תמיד יכול לשמש ככלי בידי האשה . רובכם התייסתם לעניין ה "לבגוד או לבגוד " אבל מעניינת אותי דעתכם לגבי החסרון שבו גברים נמצאים מול נשים . גברים , רובם , הם חיות מין על סף אובדן שליטה תמידי . נשים אוהבות מין אבל לא באותה צורה וספק אם הן מבינות את מה שעובר על גבר שמשי כל היום שידרה לו סקס ובמודע . מה גם שכל תלונה על הטרדה הופכת אותו לאשם בתשעים אחוז עוד לפני הבירור . יש איזה שהוא חוסר הבנה תמידי בין שני המינים ... אתם מודעים אליו ? הבעייתיות הזאת גורמת לי להיות איזה מעונה במקום נהנה . קשה להיות אדיש כל הזמן . אולי בלתי אפשרי .

מיטללל

New member
אתה מציג את עצמך כמו קורבן מסכן

לדעתי אולי צריך להאשים את אישתך. על כך שאינה מספקת אותך כראוי וגורמת לך לפזול לכיוונים אחרים. וההיא.. מעיזה ללבוש ג'ינס צמוד! איך היא מעיזה לצאת ככה מהבית? איך היא מעיזה בכלל... תחשוב אם רק גברים היו יוצאים לעבוד, כל הפיתויים האלו לא היו. ואז חייך לא היו כל כך קשים. תמים מעונה שכמותך. בשם כל הנשים באשר הן אני מתנצלת.

itzik shpitzik1

New member
למה להשתולל ?

לא האשמתי את הנשים שמתלבשות חשוף .ממש לא . השאלה פה היא איך גבר , בגלל היותו גבר מהבחינה הפיסית , צריך להתמודד עם זה .אתן לא ממש יכולות להבין לדעתי מה גבר מרגיש כלפי אשה מושכת ואולי כאן כל הבעיה . נניח במקרה שלי ....מה האפשרויות ? לשנות תפקיד - בלתי אפשרי בגלל אילוצי עבודה והקידום שלי עלול להפגע . שהיא תעבור - בלתי אפשרי מאותן סיבות בדיוק . להתעלם ולא להסתכל עליה - בלתי אפשרי . היא פשוט מושכת מידי . אז את רוצה להאשים את אשתי שאינה מספקת מספיק ? תעשי סקר אצל הגברים הנשואים . כמה מהם ממש מסופקים מינית ברוב הזמן . אני מכיר מספיק אנשים כדי לדעת מה המצב עם האשה שלהם . אצל רובם תמיד חסר סקס . אני לא ממש לא מציג את עצמי כקורבן . פשוט מעניין אותי מה גברים ונשים חושבים בנושא .

אני אגב פה על 2 השאלות-

בקשר לבחורה- כשתתחילו לעבוד יחד- תזמין אותה אחרי העבודה לכוס קפה ותבין מה היא רוצה ממך, אם אתה לא מתכוון לבגוד (אני מקווה שזה ככה) תנצל את ההזדמנות הזאת להגיד לה את זה... עכשיו בנושא התקיפה המינית- אין מה לעשות, גבר הוא נחשב חזק יותר, גבר נחשב ברטואלי ונשים הן השבריריות, העדינות וכולם תמיד תוקפים אותן, אין מה לעשות, כל עוד אתה יכול לרתק אישה לריצפה, אתה יכול גם להגיע למצב תקיפה, מה לעשות- חוקים...

דודי 10

New member
חברה אלימה

אנחנו חיים בחברה אלימה , פיזית ומילולית וזה חבל כמובן יתכן שהלבוש המינימלי התנהגות וגירוי מצד אשה שגובל ב"התגרות" - מבטא את ה"אלימות הנשית"

LOVEסנדי

New member
"גב מובל בכוח המין הנשי" בעעעעעעעע:

גברים נמצאים מול נשים??? חחח חשבת אולי להסתכל על זה מנקודת מבט שנשים הם המותקפות ע"י גברים לא בגלל שאישה מתלבשת חשוף זה לאו דווקא סחוטה להתלבש אייך שהיא רוצה אבל זה שגבר לא יכול לשלוט על מה שעובר לו בראש המעוות שלו זה כבר בעיית שליטה עצמית שלו והוא זקוק לטיפול. ואם אתה מקשר את זה לבגידה אתה בחרת לחיות את החיים האלה ולהתחתן אז מה אתה מצפה לאכול את העוגה מכל הכיוונים?!אתם הנשואים מדברים כאילו שאנחנו הנשים לקחנו רובה הדבקנו אותו לרקה שלכם על החופה וחייבנו אתכם. אז אני חושבת שכל דבר מתחיל קודם כל מתוך המוח וזה בחירה עצמית לעשות או לא, שלך ורק שלך כי אף אחד לא יכול "להכריח אותך" למשהו שאתה "על סף אובדן שליטה תמידי". ועוד נקודה גבר שחוזר חרמן הביתה יכול להעביר לאשתו את המסר שהוא מעוניין לקיים איתה סקס הלילה אלא אם כן הוא לא נמשך לאשתו ומכאן הוא גם לא מסופק???!
"סוף מעשה במחשבה תחילה"

כן. בטח.

זהירות ציניות לפניך
הגברים לא אמורים להתחרמן מבחורות שלבושות חשוף, כי הרי הם עשויים מפלסטיק. ובחורות מתלבשות חשוף כי זה יפה ונוח וככה נעים להם, זה בשום פנים ואופן לא נועד לגרות את הגברים, מה פתאום !? ואם אתה מתגרה מבחורה שלבושה חשוף - אתה סוטה. ראש מעוות שכמוך! לך מהר תאשפז את עצמך באברבנאל! פחחחחחחחחחחחחח (ועכשיו בבקשה כולם ביחד לחזור אחרי סנדי שלוש פעמים: "סחוטה להתלבש אייך שהיא רוצה")

שירז 1000

New member
היי

אני ממש מבינה אותך כי אני סציטואציה דומה (רק שבמקרה שלי הבעיה היא לא נשואין היא אחרת). אני חושבת שיש לך הרבה יותר מה להפסיד מלהרוויח ולכן לא כדי לך להמשיך את הקשר.. תחשוב טוב אתה יכול להפסיד: את העבודה שלך היא יכולה להתלונן אליך יכול להיות שהיא סתם מנצלת אותך ואם לא אולי אתה סתם איזה עוד צעצוע בשבילה.. אתה תפסיד את אשתך והמשפחה שלך והילדים שלך לא יסלחו לך ובסוף תשאר לבד בלי כלום .. בלי עבודה ובלי אישה ובלי משפחה וכולם ינתקו קשר איתך.. תהיה לבד כמו כלב.. היתרון היחיד הוא שיהיה יפה והיא מושכת אותך ..אבל מי אמר שהיא תהיה לך אישה יותר טובה אולי היא סתם שטן (ורק לידע אישי רוב הבעלים שבגדו ויתחתנו אם אישה אחרת אומרים שהם מתגעגעים לאישה הראשונה - זה סקר שעשו בחשאי לדברים בנישואים שניים )..

טל ר

New member
אפשרות לפיתרון

הזמן אותה ואת בעלה לארוחת ערב איתך ועם אישתך. ברגע שבני הזוג מעורבים בקשר החברות, הסיכויים לבגידה יורדים (פתאום בן הזוג של השני קורם עור וגידים והופך להיות בן-אדם אמיתי, ונוכחותו איננה מסתכמת בטבעת על היד).

למעלה