בעיות של `מעסיקה`

בעיות של `מעסיקה`

אני עובדת כאחראית על צוות עובדות.שכבת הביניים שבין הבוס לבין העובדות.לצערי קורה ואני נתקלת בהתנגדות מצד העובדות להוראות הניתנות על ידי.אני מרגישה שכל לחץ שאפעיל רק יסב לי נזק והתמרדות.מה אני עושה בכלא שלי?

מיקוד

כדי להבין טוב יותר את החוויה שלך את הדינמיקה חשוב לעבוד מתוך דוגמא ולנתח אותה. את מוזמנת להעלות אירוע ויחד נפצח אותו יום טוב אמיר דרור

אז ככה

יש בחורה שדי מצליחה במשרד,מבחינה רווחית משתלם להעסיק אותה,אבל היא מרבה לאחר,להעדר ולהגזים בשיחות פרטיות.כשניסיתי בעדינות להעיר לה על השיחות,היא שאגה שאני חשדנית והכחישה את הדבר בכל תוקף.לי ברור שלא טעיתי. כשהיא נעדרה בלי להודיע מס` פעמים לקחתי אותה לשיחה,ו?

המשך

והבהרתי לה בלי כעסים,שזאת לא צורת עבודה.הבחורה יצאה נפוחה ועצבנית בטענה שלא מתחשבים בה,המעניין,לדעתי,שהיא התלוננה שכבר אין לה כח להתווכח איתי.גם אני מרגישה ככה-אין כח להתוכח! אבל אני עושה את הכל כדי שיגיעו איתי להבנה.זה לא הולך.

הגדרת מטרה

האם את מוכנה לנסות ולהגדיר מה המטרה שלך כרגע. - לטפל פעם אחת ולתמיד בבחורה - לעזור לה לראות את עצמה ולהבין שהיא מזיקה - ללמוד מה קשה לך שם - או כל מטרה אחרת . . . יום טוב אמיר דרור

כעת המטרה שלי היא.

לגרום להן לעבוד עם הרגשה טובה תוך שמירה על הכללים.לגרום להן לא לזלזל בהוראות(אני מבקשת דבר אחד הרבה יותר מפעם אחת)

הדרך

את המטרה האופרטיבית הזאת תוכלי להשיג אם תדעי כיצד זה שאת גורמת להן לזלזל בך. אם תהיי מוכנה להכיר בכך שבדרך ההתנהגות והתקשורת שלך את יוצרת את המציאות ותביני שמה שקלקת את גם יכולה לתקן - אז תראי שהדרך להשיג את המטרה שלך היא בעזרת עבודת מודעות. טיפים באיך להיות אסרטיבית תצטרכי לחפש במקום אחר. מקווה שעזרתי אמיר דרור בדקה אחת שפויה - מאמר על ניהול מתוך מודעות ועוצמה אישית - למאמר

צודק בהחלט!

ניסיתי לבחון את דרך ההתנהגות שלי איתם לא פעם.אם הייתי יודעת מה בהתנהגות שלי גורם למשוב כזה מצידם היה לי הרבה יותר קל. אבל לא מצאתי עדיין.

שאלות שעוזרת בתהליך

שלום, האם יכול להיות שכל השיחה הזאת עלתה וצפה כי יש משהו בך שמרגיש שאת מחפשת את כוחותיך, מנסה לבחון ולראות כיצד נכון לך להתקדם. והמצוקה הזאת היא אחד המקלות שמדי פעם נתקע בגלגלים. הרי בחרו אותך להיות אחראית משום שבוטחים בך, סומכים על שיקול דעתך, רוצים לתת לך הזדמנות. אני מציע לך את המאמר הבא כדי להבין אולי את הצומת שלידיה את סובבת. העצמה - שאלות שיעזרו לך לצמוח לקריאת המאמר כמו כן את מוזמנת להרשם ולקבל את העלון החודשי שיוצא בתחילת כל חודש ועוסק בהיבטים שונים של תהליך הצמיחה. להרשמה בהצלחה, אמיר דרור

למעלה