בעיות שמיעה

daniel si

New member
בעיות שמיעה

אני סובל מבעיית שמיעה שהרפואה הקונבנציונלית עדיין לא מצאה שום פתרון או אפילו סיבה מדוע יש לי בעיה זו אשמח אם תוכלו להמליץ לי על הומופת מאזור המרכז שמתמחה בשמיעה (ת'אמת אני לא מבין יותר מדי בהומופתיה לכן אני לא בטוח שבכלל יש התמחויות להומופתים מסויימים) אשמח במיוחד לקבל המלצות מאנשים אשר היתה להם בעיית שמיעה והטיפול עזר להם בתודה ובתקווה לטוב (כי ת'אמת אני כבר דיי מיואש) דני

שלום דניאל וברוך הבא אלינו

במה בדיוק מדובר וכמה זמן זה נמשך. אין התמחות בהומיאופתיה שכן הומיאופת מטפל באדם ולא בסימפטום. הרופא הוא הגוף, אחרי נטילת רמדי ( תרופה הומיאופתית ) יתכן מצב שבו יחול ריפוי ספונטני. מאחר והטיפול הוא על בסיס אישי והתרופה נבחרת לכל אחד בנפרד, אינך יכול להקיש מהצלחה או כישלון לגבי עצמך. אל תתייאש, שמור את היאוש לשלב מאוחר יותר. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

daniel si

New member
מדובר ב..

ירידה בשמיעה גיליתי את זה כלפני שנתיים אך אין לי מושג מתי זה בדיוק החל כמו כן יש לי מן צפצוף באוזניים אשר מפריע לי במיוחד בזמנים של שקט...לדוגמא בלילה כשאני רוצה ללכת לישון יש לי קושי לזהות מילים... וכנראה שהקושי הזה רק הולך ומחמיר(היום הרופא אמר לי את זה) אני מאוד מפחד שיום אחד אני לא אוכל לזהות מילים כלל ואגב... שלום ותודה על היחס

זה נורא מענין

שהנושא שמטריד אותך הוא השמיעה ושהפחד שלך הוא שמה יום אחד לא תוכל לשמוע, או לזהות מילים. האם קראת את השירשורים האחרונים בפורום הזה ? אם תדפדף למטה תוכל להבחין בכותרת המדברת על "...להפיג את הדממה". כנראה שהיה כאן תאום לא מכוון. מדהים צירוף המקרים הזה. בכל מקרה, אם לא איתרו בעיה אורגנית באוזנים או קביעה מעבדתית כלשהי, זהו זמן טוב לקבל רמדי. מי יודע כמה תוכל להעזר עד שלא תנסה. יש בך צד שאינו רוצה לשמוע וצריך להתחקות אחריו, אולי קיבלת בשורה קשה, אולי לא רצית לשמוע משהו מסויים, אולי שמעת יותר מידי, אולי זה תורשתי, כל מיני "אולי". לשם כך יש צורך לשמוע את הסיפור שלך ולהתאים לו תרופה מתאימה. היום ביקר אותי נער שסבל בזמנו מגמגום. ראיתי אותו לפני 5 שנים בדיוק ועד היום לא שמעתי ממנו מילה. כששאלתי אותו מה קרה עם כל התופעות שהטרידו אותו בזמנו, מיגרנות, פחדים גמגום ועוד, ענה שהכל נעלם ואפילו לא זכר שזה היה. הוא אפילו לא זכר מתי זה נעלם. רק אימו שנכחה בפגישה זכרה וחייכה לעצמה. כך שתמיד כדאי להיות אופטימי אפילו אם נדמה שכלום לא יעזור. אם תרצה אני כאן. תוכל להמשיך לשאול אותי מה וכמה שתרצה. אלישוע.

איזה קטע..... אתה צודק כל כך אלישוע

ואחרי הדממה........ יא אללה מדהים ליל מנוחה וחיבוק וגם לך דניאל שתהיה שמיעה טובה ובשורות טובות יש לי תחושה שבאת למקום הנכון !!!

הפורום פותח לי את הפה....

לא שאני לא יודע לדבר (תשאלו את אלישוע, אני לא סותם את הפה....
) אבל הפורום מאפשר לי לךפתוח את הפה באמת בגלוי בפומבי וזה אחלה ריפוי לי עם האסתמה שחנקתי את עצמי כשלושים שנה דבריםיוצאים טובים רעים מז'חשוב יוצאים אלישוע שוב המון תודה על הההזמנה שלך לפורום ועל הניהול מלא ההשראה אמונה בדואיות במידה חוכמה ופתיחות אני זוכר כשסיפרת לי על זה בפעם הראשונה אמרתי לעצמי "אויש נו... מעניין מה זה" אבל נדלקתי מהרגע הראשון תתתתתתתתתתתתתווווווווווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדהההההההההההההה דניאל

למעלה