בעיות תאימות עם VISTA RC1

Spook77

New member
בעיות תאימות עם VISTA RC1

נתקלתי בבעיות תאימות במקומות הבאים: 1. רק תוכנת AV אחת תומכת בויסטא - טרנד משהו. לא זוכר את השם המלא. אני מניח שאין מה לעשות אלא לחכות שהאחרות יוציאו גרסאות מתאימות. 2. Daemon Tools עדיין לא תומכת שזה מאוד מפריע. יש לי הרבה דיסקים שנמצאים בתור ISO על ההארדיסק ואני ניגש אליהם עם דאמון. יש למישהו פתרון? 3. BlogTV לא מצליח להתקין את הActiveX שלו. אחרי ההתקנה הוא מודיע שהוא לא מוצא איזו ספריה על הכונן הקשיח. יכול להיות שמדובר בבעיות עם האבטחה הקשוחה של ויסטא. מישהו הצליח לפתור את זה?

Ambious

New member
כמה פתרונות.

1. לגבי אנטיוירוס, טרנד מיקרו לא רעה, אני משתמש בה בינתיים. 2. יש כמה תוכנות בתחום שעובדות - PowerISO למשל, למרות שאני אישית ממליץ בחום על Virtual Clone Drive שגם עובדת נהדר בויסטה. 3. כדי להתקין את ה- ActiveX של בלוג טיוי ושל הצ'ט של תפוז צריך להפעיל את IE במצב אדמיניסטרטיבי, כלומר - ללחוץ כפתור ימני על הקיצור דרך של IE וללחוץ "Run as Administrator". לצערי צריך לעשות את זה כל פעם כשרוצים להשתמש בבלוג טיוי או בצ'ט, אבל אפשר להגדיר את הקיצור דרך שתמיד ירוץ במצב אדמיניסטרטיבי.

DevArea

New member
אפשרות נוספת...

ביטול כל הUAL וכל שאר ענייני האבטחה האלה.

Ambious

New member
אפשרי, אבל לא מומלץ בעליל

בכלל, מיקרוסופט מבקשת ממי שמתמש בבטא לא לבטל את ה- UAC כדי שאם זה עושה בעיות שהם יוכלו לדעת על זה.

thankful

New member
NAV 2005 לא עובד על VISTA RC1 ?

NORTON ANTIVIRUS 2005 לא עובד (עדיין) על VISTA RC1 ?

Ambious

New member
לא יודע, אבל אני מקווה מאד שלא ../images/Emo3.gif

מי שעובד עם NAV2005 מגיע לו להתקע

Ambious

New member
הרבה מאד סיבות.

קודם כל הוא משתמש בהמון משאבי מערכת, הממשק שלו בעייתי ונוטה להשתבש, הוא דוחף את עצמו בכל חור אפשרי במערכת והסרה שלו גובלת בבלתי אפשרית, והכי חשוב - הוא גרוע בהגנה מפני וירוסים. במבחני השוואה שנערכים פעם בחודש בין כל תוכנות האנטיוירוס בשוק, נורטון וסימנטק בד"כ נמצא במקום שמיני או תשיעי ולעיתים אפילו 12 - ומדובר בהשוואה של מציאת, מניעת, והסרת וירוסים ורגולות גרידא, כלומר, לוקחים מחשב - שמים עליו X וירוסים (בדרך כלל הרבה מאד), מריצים עליו בנפרד את כל תוכנות האנטי וירוס, ורואים מי מזהה הכי הרבה, ומי מסירה הכי הרבה. במבחנים האלה בד"כ תמצאו את קספרסקי במקום הראשון המוחלט, עם 99.9%, ואת נורטון עם 75-85% אחרי תוכנות קטנות ומתועשות הרבה פחות כמו AVG או NOD32. אבל - ללא ספק - במקום הראשון תמיד היתה ותמיד תישאר קספרסקי.

picknick

New member
הרבה סיבות > הרבה שטויות

נורטון הוא האנטיוירוס הנמכר ביותר בעולם בגלל הממשק הנוח והפשוט . ארגונים מריצים רק נורטון או סימנטק (כן, יש חיה כזו - סימנטק אנטיוירוס - לארגונים בלבד) התרוץ על "תפיסת משאבים" לא תופס למערכות שמתיימרות להריץ ויסטה
היה רצוי שהקביעה: במקום הראשון תמיד היתה ותמיד תישאר קספרסקי. תכתב בלשון: וזו דעתי האישית ( הכותב המלומד כמובן ) אני למשל לא נוגע בקספרסקי גם עם מקל - וזו דעתי והעדפתי האישית כמובן

uriler

New member
אני מציע לך להיכנס מדי פעם לפורומי

התמיכה בנושאי מחשבים האחרים בתפוז... ובמיוחד "אבטחת מידע" ופורומי תמיכה כלליים... הרוב המוחלט של אנשים שבאים עם בעיה ב AV וממליצים להם לרדת מנורטון מודים בכל פה. מעבר לזה - באופןעקבי הוא זוכר לציונים נמוכים. אז דעתך היא זכותך
אבל במבחנים אובייקטיביים נורטון מקבל אכן ציונים נמוכים. ובנוסף - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=253&msgid=85453544 כמה שאני לא אוהב את ניסוחי של הכותב, בדקתי את הלינקים שלו - והוא אכן צודק כנראה.

picknick

New member
אוקי דוקי

לעולם חייבים להזהר בהגדרות כוללניות - אני מכיר את הנפשות הפועלות, את ההתנצחויות, ולעתים ... הפלצנות הזועקת לשמיים, לעולם חייב אדם לבדוק בציציותיו ולא להביא קישורים של מומחים כאלה או אחרים מהעולם הגדול - ישראל נחשבת למעצמת הי - טק אין שום סיבה לצטט זרים, שהמומחים הם בעצם ... המשתמשים, ולא חסרים מומחים בק"ק ישראל , סלידה מתוכנה זו או אחרת - זכותו של כל פרט. אסור לשכוח שכסף הוא שם המשחק וחלק לא קטן מהרצון של "טרויינים" למינהם לקבוע מי מוביל - חומר למחשבה - . לעצם העניין תוכנות אנטיוירוס שמתאימות למערכת ויסטה בנוסף למוזכרות: סימנטק: http://www.symantec.com/vista/sav-vista.html AVAST : http://www.avast.com/eng/avast-antivirus-and-windows-vista.html וגם AVG החינמית עובדת יפה עם ויסטה לא כותרות כמו שנאמר: בהשקט ובצנעה...

Spook77

New member
לא מצאתי את האפשרות שציינת בפתרון 3

ניסיתי כפתור ימין על IE ולא היתה אפשרות ל-Run As Administrator. עשיתי קיצור דרך אליו, ובתוך ה-Advanced אמנם יש מקום ללחוץ על Run As Administrtor אבל הוא Disabled ואי אפשר לשנות אותו.

Ambious

New member
ביטלת את ה- UAC?

אם כן, הוסף את תפוז בלוג-TV לאתרים הבטוחים שלך, באמצעות לחיצה כפולה על הסמל "אינטרנט" בתחתית המסך, לחיצה על "Trusted Zone" -> "Sites ו- "Add"

למעלה