בעיות...

בעיות...

ד"ר שלום רב, אני בן 25 יש לי חברה בת 24 כבר ארבעה חודשים. היא מקסימה, דואגת אוהבת ומסורה. דא עקא, קיימות מספר בעיות שמטרידות אותי בקשר שלנו, רובן ככולן קשורות לנושא המין בינינו. חברה שלי מאוד מופנמת ובעלת יחס מוזר למין, ברוב הפעמים היא מייחדת את המין אך ורק לחדר המיטות (כאשר אני נוהג לגעת בה במהלך היום היא מסירה לי את הידיים בטענת "לא עכשיו"), בלילה ובלי טיפת גיוון (שכיבה על הגב ובלחץ דוגי- עד שכואב לה). בתחילה, ייחסתי את הנושא לכך שאנו בתחילת הקשר והיא לא מספיק פתוחה, אם כי הדבר היה מוזר בעיני משום שלפניה היו לי קשרים מיניים עם נשים רבות ועם כולן הכימיה המינית היתה נהדרת וההתרשמות היתה כי כולן נהנו מאוד מהתפקוד שלי. בהמשך, נוכחתי לדעת כי חברה שלי לא מסוגלת לקיים יותר ממספר (שהשתמשתי בביטוי "מספר" היא נחרדה ושאלה "מה אני זונה?") אחד בלילה כי אחרי שהיא גומרת ממש כואב לה, מה שהגביר את תחושת הבלבול ואי הסיפוק. כמו כן, חברה שלי לא גונחת ולא משמיעה צליל במהלך המשגל (דיבורים מאוד מדליקים אותי) רק בעת הגמירה. גרוע מכל, חברה שלי נגעלת מההפרשות שלה, וחייבת להתקלח לפני סקס ואחרי סקס (אני מעריך את ההגיינה אבל זה מעקר את הסקס מכל סממן ספונטני שהוא...). כל אלו הובילו לכך שאני התייחסתי למין כאל דבר לא ספונטני, נסחפתי אחריה בתפיסה שמין מקיימים רק בלילה ובמיטה ושדיבורים גסים לא באים בחשבון. כתוצאה מכך הייתי חושב המון בזמן הסקס וקרה מספר פעמים שלא עמד לי (וזה לא דבר שהיה אופייני לפני כן, הייתי מקיים מספר משגלים בלילה אחד). נוצר מצב, שכאשר אנו מגיעים למיטה אין לי חשק ואני מתחיל לחשוב על זה שלא עומד לי. הדבר הכניס אותי למחשבות וסרטים שמשהו לא בסדר איתי ובמיניות שלי. לאחרונה קרה לי דבר מוזר שלא קרה לי בחיים, היינו באמצע משגל, ואמרתי לה איזה משהו בסגנון "אני אוהב לזיין אותך", אז היא אמרה לי אל תגיד לזיין. לאחר מכן פשוט ירדה לי הזקפה, כאשר ניסיתי להכניס אותו, חברתי אמרה לי "אתה לא יכול להכניס, הוא לא עומד" (למרות שלפעמים הוא מזדקף כאשר כאשר בא במגע עם הפות) מה שהוסיף את הלחץ והתסכול, הורדתי את הקונדום והלכתי לישון לא מסופק. אני ממש מקבל את זה שמילים גסות לא עושות לה את זה, זה לגיטימי לגמרי, אבל ההצטברות של כל הגורמים הביאה אותי לכדי תסכול ואפילו כעס, שגם בשעה שאני נהנה היא דואגת להפסיק את זה. אני לא יודע מה לעשות, אני אוהב את החברה שלי ומעריך את סגולותיה האחרות אבל אין לי ספק שכך זה לא אמור להיות, או לפחות לא מתאים לי. חבל לי להפסיק את הקשר בגלל הסקס אם כי אני ממש מתוסכל ומתגעגע לאני הישן, למין הפרוע (או לפחות החופשי והפתוח) שהיה חלק מחיי ולההערכה לה הייתי זוכה מהפרטנריות השונות שלי על ביצועיי. ניסיתי לדבר איתה על זה, בחלק מהדברים היא לא מסכימה איתי ולא מנסה להבין (כמו ההגעלות שלה מהפרשות, המין הלא ספונטני) ובחלק היא מתוקה ומנסה לבוא לקראתי (בעיקר בדיבורים במהלך הסקס). למרות כל זאת, קשה לי להתנער מההרגשה, מהמחשבות ומהלחצים המלווים אותי במהלך קיום יחסי המין. מה קורה? האם אני בסדר? מה עלי לעשות? בליסטיק

אני מצטער על גסות הביטויים בהודעה

פשוט היה חשוב לי להבהיר את התמונה כמות שהיא.

tuches leker

New member
לא מצאתי אפילו חלקיק של גסות.

אם אלו הם דבריך תוך כדי זיונים, אין בהם שום גסות.

חופ שיה

New member
תסכים איתי שזה עניין סובייקטיבי?

מה שלא גס עבורך יכול להיות גס לאחר. כל אחד מגיע/ה עם "מטען" משלו/ה וחינוך משלו/ה בכל הקשור למיניות.

gringole

New member
חבוב היקר

קודם כל, בוא נאמר שלחברה שלך יש תסביך של ילדה קטנה. לך יש תסביך של נימפו. הניגוד אינטרסים הזה לא ילך טוב, אבל!! (יש תקווה) אם תנסה אולי להראות לה שמין זה בסדר וכיף ולא חייב להיות גס כמו " אני אוהב לזיין אותך" אולי בסופו של דבר היא תתחיל להנות מזה (אני אישית אם מישהו היה אומר לי את זה באמצע הייתי מתפוצצת מצחוק, אבל זו אני). תבין משהו, רוב הנשים נגעלות מההפרשות שלהן (אני לא מבינה מה יכול להיות מושך בזה בדיוק כמו שאני לא מבינה מה מושך בזרע:-S) אבל זה הכרחי לקיום סקס חלק ונעים, בוא נגיד את זה ככה. לחברה שלך כואב כשהיא גומרת? היא בכלל יודעת מזה לגמור? אתה בטוח? כי אני לא חושבת שזה כרוך בכאבים...ואני די בטוחה ש-99% יסכימו איתי (נשים וגברים כאחד). אולי עצם העובדה שהיית דון ז'ואן לפני שהכרת אותה והאובר-גסות שלך במיטה גורם לה להתכנס כמו כונכיה בתוך עצמה. אולי יש לה נפש עדינה מידי בשביל לאכול את האובר בטחון עצמי שלך. לך איתה באיזי ואולי זה שתגיד לה "זה בסדר, אני מבין אותך" בסופו של דבר יגרום לה לראות שסקס זה כיף! בקשר לזה שאתה נוגע בה במהלך היום והיא אומרת לא עכשיו, אולי היא חושבת שכל מגע מתנקז בסופו של דבר למקום אחד אצלך - לסקס. היה לי פעם חבר שלא יכל להוריד ממני את הידיים שלו וזה פשוט הגעיל אותי, כמה אפשר????? קח בחשבון שרוב הנשים אוהבות מגע בוא נגיד, לא כל לילה ואם כל לילה אז אל תגזים (מספר אחד כל לילה זה בהחלט מספיק). תעשה חיים!

gringole היקרה

המון תודה על התשובה מאירת העיניים. שמעי, אני לא מתחיל לקלל כמו מטורף במיטה, אבל את יודעת בלהט הרגע נפלטות גסויות פה ושם... לגבי ההפרשות, לא פגשתי הרבה נשים שנגעלות מזה כ"כ, כמו שאמרת זה הכרחי ומבחינתי מה שקשור למין לא אמור להיות מגעיל עד כדי סלידה ובאסה, זו השקפתי האישית. הכאב ממנו היא סובלת מופיע לאחר הגמירה, ז"א היא גומרת ואז אם אני ממשיך ממש כואב לה. או אם אני מאונן לה אז לאחר שהיא גומרת אני לא יכול לגעת בה. האמיני לי שאין מתחשב ממני במיטה, האובר התחשבות הזאת הביאה אותי למצב שלא עומד לי כי אני חושב על מה ואיך... צדקת שאמרת שהיא חושבת שכל מגע מתנקז לסקס, כאשר בפועל זה לא כך. אני זקוק למגע, כיף לגעת, זה היתרון שבקרבה. מדובר לכל היותר בליטופים בגוף ולא דחיפת אצבעות אגרסיבית. מה שבעיקר מפריע לי זה חוסר הספונטניות בסקס, הטקסיות שהפכה להיות חלק מזה, זה טיפה מפריע לי. פעם היתה לי חברה שאמרה לי "כל פעם שאנחנו נכנסים לחדר זה לשכב, כבר אין ספונטניות", כנראה שהגלגל הסתובב... חברה שלי מבינה שיש לי איזה חסך והיא מנסה לזרום לפעמים, אבל יש לה הרגלים שקשה לשנות.עם זאת אני שמח על כך שהצגת לי את הסוגיה מנקודת מבט נשית. מה דעתך? אשמח לשמוע... כמו כן, ד"ר אלוני מה דעתך? תודה, בליסטיק

gringole

New member
נחמד לדעת שמקשיבים לי:)

כי אני מדברת מתוך ניסיון. באמת שכל בחורה והגבולות שלה לגבי סקס. אני למשל ניהלתי מערכת יחסים עם מישהו שלעומתי היה נראה כנימפומן. וזה היה די דוחה אותי כי התדירות שבה היינו שוכבים הייתה עצומה, וזה מוציא את כל החשק, באיזשהו שלב אתה מפסיק להמשך לבנאדם מרוב שהוא לא יכול לעשות איתך שומדבר כשאתם לבד בחדרי חדרים מלבד סקס. אולי באמת אתם לא משדרים על אותו גל בעניין הזה. אולי אתה צריך יותר סקס ממנה והיא לא ותאמין לי שהיא יודעת ומרגישה את האכזבה ממך כשלה לא בא ולך כן. במקרה הזה אין לי יותר מידי מה לייעץ כי אנשים בקטע הזה באמת לא משתנים, אולי כשהיא תכיר מישהו שיותר "עושה לה את זה" ממך אז היא תפתח. לא שאני מזלזלת חס וחלילה בנתונייך הפיזיים. אחרי שהיא גומרת היא בטח מתייבשת, בגלל זה הכאבים. למרות שאני לא מבינה למה, דווקא אחרי גמירה אמורים לרצות יותר (אצל נשים) להמשיך (אבל אל תמשיך לגעת בדגדגן הוא נעשה רגיש וכאוב=]). יכול להיות שהיא בסטרסים? תבדוק אולי התפיסה שלה לגבי סקס זה כמו איזה משהו אסור ורע, אולי זה החינוך שהיא קיבלה מהבית. דברים כאלה יכולים ממש להשפיע. שיהיה המון בהצלחה!

בטח שמקשיבים לך :)

תודה על ההתיחסות. נראה לי שמקור העניין מצוי בתפיסה של הסקס או החינוך אודות סקס. לא יודע, ניסיתי לדבר על זה ולא כ"כ הלך. נראה מה נעשה בהמשך... תודה, בליסטיקוש

האם אתה החבר הראשון של חברתך?

מה קרה בקשרים הקודמים שלה? מה היא מרגישה בקשר איתך? האם היא מסויגת גם בתחומים אחרים בחייה?

למעלה