בעיות..

קארן ק

New member
בעיות..

שלום, אני אקדים ואומר שאני מאוד מיואשת. בחצי שנה האחרונה נקלעתי לבעיות רציניות במקום העבודה שבו אני מועסקת (משרד ממשלתי), לאחר כ-7 שנות עבודה באותה מסגרת. הבלגאן החל סביב שינוי משרה, ונסיון שלי לפעול באסרטיביות לאחר שנים רבות של דפוסי התנהגות של כניעה ונחיתות. הצלחתי להסתכסך עם כולם. ומעמדי מאוד נפגע כאשר לאחרונה הועברתי למשרד אחר בתנאים מאוד קשים. היום אני חשה קורבן, ויתרה מזאת, אני מבינה איך כל המהלכים שלי הובילו אותי למקום הזה, אחרי ששרפתי את כל הגשרים (גם אם ההתנהגות שלי והתגובות היו צודקות, אני זו שיצאה נפסדת, ומאוד לא חכמה). אני לא מבינה למה אני הופכת את עצמי לקורבן, פעם אחר פעם. לילה טוב, קארן

יש דרך לחולל שינוי

אל יאוש, זה ברור שלצד הקושי והנזקים שלו יש בך כנות, את מוכנה להישיר מבט ולראות את המציאות בעין מפוכחת. זוהי התחלה בריאה שיכולה בעזרת כלים ואימון לסלק את הנגע. מדובר בנגזרות / שרידים / מופעים עכשוויים של התנהגויות שפעם היו נדרשות ממך. פעם זאת היתה ממש התנהגות הישרדותית אלא שהיא מחכה שתחוללי שם שינוי ותפעילי שיקול דעת. אציג את ההסבר של דרך השינוי עיבוד ופרידה מתפקידי עבר במשפחה נדרשת כמובן עבודה מעשית, רק מלהבין לא מתחולל שינוי. ביישום מצוי הכוח בהצלחה

למעלה