בעיות..........

g_u_y_t

New member
בעיות..........

אהלן אני צריך עזרה ב lightwave 1.צישהו יכול לתת הסבר קל על metanurbes ? 2.אחרי שאני עושה latheלכמה נקודות אני רוצה ל החליק את מה שנוצר אז נאי לוחץ על ה subpatch אני מקבל הודעה ש זה אפשרי רק על אובביקט עם 3-4 צדדים ו את האמת זה ניראה שהן מקבל את זה,אם אפשר שוב הסבר קטן בעניין 3.אחרי ה סאבפאטצ´ אני עושה freeze ופה ה modeler נתקע למה? 4.ה-knifetool נראה לי שהוא פשוט לא מגיב,מה הדרך הנכונה לעבוד איתו? 5.בקרוב מאוד אני מקבל houdini מישהו מכיר אותה לעומק? 6.תודה מראש guy

כפיר+

New member
טו דה רסקיו היר איי קאם!

אם אתה רוצה לבחור פוליגונים בעלי מספר נקודות מסויים אתה פשוט צריך להעביר את מצב הבחירה/עבודה לפוליגונים (לחיצה על מקש הרווח) ואז להגיע לטבלת סטטיסטיקה-קיצור-W קטנה. מהטבלה הזו אתה יכול לראות שיש לך קבוצות של פוליגונים לפי מספר הנקודות שלהם-לחיצה על הפלוס הקטן ליד תבחר לך באותה קבוצה. אחרי שבחרת בקבוצה אתה יכול או למחוק אותה או לבצע פקודת טריפל-שהופכת את הפוליגונים למשולשים או פשוט לבחור פוליגון פוליגון ולחלק אותו. לגבי הפריז אף פעם לא השתמשתי בפונקציה. והסכין אתה פשוט מעביר אותה על פוליגון מסוים והוא חותך אותו. עוד משהו?

noamm

New member
תגובה...

אם אתה עובד עם פרייז אז כנראה שיש לך גירסה דיי ישנה כמו 5.5 או משהו כזה כי בחדשות אין כבר דבר כזה. הסכין הוא כלי טוב אבל קשה לעבוד איתו לפעמים במיוחד שעובדים על סאבפאצס כי אפשר לעשות סאבפאצס רק מפוליגון בעל 4 צלעות,ככה שאים תחתוך לא נכון זה יהרוס לך ויעשה חורים.

כפיר+

New member
דווקא יש!

יש פריז בגרסה החדשה גם כן, כמו שאמרתי קודם אני לא ממש משתמש בפקודה. מה שכן היא הופכת את האובייקט ל MESH עם המוווווווווווווווון פוליגונים אולי בגלל זה נתקעת לך התוכנה.

noamm

New member
יש פרייז אבל פעם היו חייבים אותו...

בשביל להעביר לליאוט וכיום לא צריך

noamm

New member
צור איתי קשר...

אולי יש סיכוי שאני ימצא גם לי וגם לך אולי עבודה בעתיד אם אתה מעוניין 10926022

למעלה