בעיות....

ana09rd

New member
בעיות....

שלום אורית! עם פעם חשבתי שהחמודה הזאת תפסיק לינוק בגיל חודשיים אז עכשיו ניראה לי שזה אל יפסק גם בגיל 18תיהיה כל הזמן על הציצי לא לוקחת לא בקבוק ולא מוצץ לא מוכנה לאכול מוצקים ניראה לי שהיא כל הזמן רעבה כי היא יונקת כל חצי שעה שהיניקות קצרות ובלילה מיתעוררת כל שעה מהתחלה חשבתי שזאת קפיצת גדילה אבל מישום שזה ממשיך כבר כמעט חודשיים אני מבינה שזה לא. נהפכתי לזומבי בלי שינה לא בבוקר לא בצהרים ולא בערב ולא בלילה ילדה גם לא ישנה היא תמיד בוכה ועיפה, וישנהה ביום פעמיים של 15 דקות ובלילה מיתעוררת כל שעה להנקה.. מה לעשות עם הגברת המתוקה הזאת כי יש לי עוד דברים לעשות בבית ויש לי עוד תינוקת בת 1.8 חודשים ואיך לשכנע אותה לקחת בקבוק??? תודה מראש!!!

עונה במקום אורית

היי אנה וואו, נשמע מאד מתיש. קודם כל, יש לך ילדה מאד חכמה - רוצה את אמא כל הזמן ולאכול את האוכל הכי טוב
. אני מבינה שאת מוצאת את עצמך מניקה הרבה פעמים ביום ולא מספיקה לעשות דברים אחרים. זה באמת יכול להיות מתסכל. יתכן שכשהיא יונקת יש הרבה גרויים מסביב (רעש, אנשים וכו') ולכן היא מפסיקה לינוק די מהר. נסי להניק אותה באווירה רגועה ובחדר שקט, יתכן שהיא תינק יותר ותהיה רגועה למשך יותר זמן. האם ניסית לשאת אותה בבית במנשא? כך היא גם תהיה קרובה אלייך וגם תוכלי לעשות דברים בבית במקביל. יתכן שלעיתים היא בוכה משיעמום או בגלל שהיא לא רואה אותך - אפשר לנסות לקחת אותה איתך בבית ושהיא תהיה לידך, או לשחק עם הילדה הגדולה כשהתינוקת לידכן. לגבי מוצקים - הרבה ילדים אינם בשלים עדיין למוצקים, או שאוכלים רק טעימה פה ושם. כדאי להמשיך לנסות להציג לה כל מיני סוגים של אוכל, בכל מיני צורות - ולאט לאט היא תתחיל לטעום ולאכול יותר מוצקים. כתבת שגם בלילות היא מתעוררת הרבה פעמים - שינה בחדר עם ההורים לעיתים גורמת לשינה רגועה יותר של התינוק, והנקה בשכיבה תאפשר לך לא להתעורר לגמרי. אני מניחה שבגילה את יודעת שהיניקה שלה יעילה שהעלייה שלה במשקל תקינה ושהיא מתפתחת בצורה טובה -

למעלה