בעיטה לראש או לחזה?

זקס11

New member
בעיטה לראש או לחזה?

מכיוון שיש הרבה אנשים שלוקים בראייתם, כולל "מומחים" כאלה ואחרים, עשיתי סרטון בהילוך איטי, שמראה את השניה של הברכיה. אתם מוזמנים לצפות, ולהביע את דעתכם.

http://youtu.be/ZcS43qI3FV0

moriarty

New member
לחזה נטו

בהתחלה חשבתי שהוא קיבל מכה בראש מהירך, אבל לפי הסרטון אפילו זה לא.

danielmo1

New member
רצה לראש בשניה האחרונה התחרט

הבן אדם עלה עצבני וטעון, רצה לשבור לסונן את כל העצמות וראית את זה גם בתפיסת המכנס פעמיים, לא עניין אותו גם להפסיד בפסילה רק לגרום לו לסבול

fatnoam

Active member
לחזה מדוייק. מי שאומר אחרת אומר ממניעים

לא רלוונטים (שנאה לסילבה).

זקס11

New member
תראה מה המגיב הראשון כתב

הוא הקריץ תירוצים מפה עד להודעה החדשה, כולל טיעון מופרך שסילבה נעזר בגדר כדי להשיג עוד כח, מה שנוגד כל הבנה בסיסית ביכולות אנושיות.

ודרך אגב, אם הברך הייתה פוגעת בפנים, הראש של סונן היה צריך להיות מוטח אחורה, מה שלא קורה.

IamStalker

New member

udi102

New member
אני יגיד לך תכלס בלי לחרטט

סילבה כיוון לראש וסונן הגן והברכיה ירדה לחזה זה בדיוק מה שקרה ,אני מודה שטענתי בעבר שהברך פגעה בראש אבל אחרי חמש צפיות בערך רואים שהברך לא פגעה בראש ומההגנה של סונן ירדה לחזה ,משהו שלא פחות כואב ושם סילבה בעצם ניצח את הקרב ,בגלל טעות של סונן ,למרות שהיתה עצירה מוקדמת קצת לטעמי ,אבל בגלל זה סילבה הוא אלוף ,בוא המנצל טעויות מספר אחת בעולם

IamStalker

New member
מה שאתה מעשן אני רוצה כפול

אם הוא היה מכוון לראש זה היה מגיע לראש, מאחר וסונן היה עם ידיים פתוחות, תראה את זה שוב.

אנשים ברמה של סילבה לא מפספסים מכות בגלל שהם בקרב ולחץ ברמות האלה אין כבר לחץ הכל זה ניסיון ועבודה נטו.

danielmo1

New member
עזוב את הנסיון והעבודה

הם מגיעים למצב שזה מגיע אוטומטי, הם מתעוררים משינה וזה בא לבד
כמו שאנחנו יורדים במדרגות בלי להסתכל מדרגה מדרגה
ככה סילבה משחרר אגרופים וברכיות מדוייקות

The Iron Claw

New member
אני חושב שסונן התאמן אצל צ'י מסטר

כדי לסתור את האימונים של סילבה אצל סטיבן סיגל , ואותו צ'י מסטר לימד אותו לעשות הגנות ככה שהוא הסיט באמצעות הצ'י את הברכייה מהראש לחזה.
חבל שהוא לא לימד אותו את הטריק שבו כשאתה מפספס פיזית ספיניניג בק פיסט , אתה עדיין יכול לפגוע עם האורה שלך .

בסוף השידור של UFC148 יש תמונת קלוזאפ הרבה

יותר טובה ואיכותית. רואים שהברך נכנסת לעצם החזה 15 ס"מ מהסנטר של סונן

רק בשביל לסכם את הנושא

תמונת קלוזאפ של המכה הראשונה המשמעותית של סילבה בקרב שלו נגד סונן.

ינעל תפוז

ולאלה שקשה להם להבין מה רואים בתמונה כי הם לא מתאמנים/לא חתפו בריכיה מעולם/שונאים את אנדרסון סילבה עד כדי כך שהרגשות גורמים להם להיות לא הכי חכמים או לא להסתכל על העובדות כפי שהן:

ברכיה זו מכה עם הפיקה של הברך . בתמונה רואים שפיקת הברך של סילבה נוגעת בגובה קו הפתמות של סונן, כלומר בחזה שלו. הלסת שלו, שהיא החלק הנמוך ביותר בפנים, איפה שאסור לפגוע, נמצאת כ 20 ס"מ יותר למעלה.

ולאלו מכם שעדיין לא קולטים, יש אחלה מבצעים באתר הזה

למעלה