בעייה אמיתית !!

בעייה אמיתית !!

כמו שסיפרתי..אם קראתם את זה בכלל.. אני אוהבת מישהו..בהתחלה הכל היה מעולה..עד שמסתבר שהוא שר..ומסתבר שיפה..ואז פתאום כל התמונות שלו נהיו בעיתונים והסינגל בדרך..לבנתיים הכל פצצה !! אני אוהבת אותו..ואני חושבת שגם הוא אותי..כי הוא לא פתוח לבנות והוא נפתח רק מולי [הוא גם דתי מאוד וביישן ולכן הוא לא אחד שמתייחס לכל בת] אקיצר..עכשיו הכל מעולה הוא משתף אותי בכל מה שקורה לו אנחנו מדברים הרבה הוא שולח לי כעמט תמיד הודעות..גם באס אמ אסים..ויוצאים מידי פעם..הוא מקדיש לי הרבה שירים..ושר לי הרבה כשאנחנו לבד. אבל השבת..ישבנו כל המשפחה ודוד שלי התחיל לדבר על חיים של זמרים..איך שזה לא חיים..ושכמעט תמיד המשפחות נהרסות בסוף [כמובן שהוא לא יודע עליי ועל הזמר שלי שאני בקשר איתו..אך עדיין לא חברים..] פתאום הוא מנה לי בלי לחושב מ'ס רב של זמרים וזמרות שהתגרשו..והוא פשוט הכניס בי פחד.. אני יודעת שהזמר שלי הוא משהו אחר..כי הוא ביישן..והוא ממש לא מתייחס לבנות וכבר עכשיו יש לו מעריצות..תמיד בנות מנסות לתקשר איתו..והוא לא מתייחס אליהן..רק אליי !! ולכן נראלי שזה תלוי בבנאדם..והואא דווקא מכולם לא ישתנה..הוא גם טיפוס משפחתי אני יודעת..אך עדיין אם אני טועה?!? אם הוא ישתנה?!? כדי לי באמת לשמור איתו על קשר שיוביל לאנ'שהו !? או שאני אתחיל כבר מעכשיו לשכוח ממנו כדי שאני לא אפגע בהמשך ?!

amybr

New member
תמשיכי בקשר

תמשיכי בקשר. יש הרבה מפורסמים שלא התגרשו, וחיים חיי זוגיות נורמליים ושלווים לחלוטין. הסיכוי שלך להתגרש ממישהו מפורסם הוא זהה לחלוטין לסיכוי שלך להתגרש ממישהו לא מפורסם. ההבדל היחיד הוא שכל חייכם יתפרסמו בעיתונים. מפורסמים הם אנשים נורמליים לחלוטין ( רובם, לפחות
)

צודק לאלללהה..תודה !

תודה לך...אני אמשיך בקשר.. רוב תודות לך באמת..!! אני אלך בעצתך..מקווה שגמני אוכל לעזור לך מתי'שהו

פסיכית מותק

אני מכירה את העולם הזה די מקרוב אני מוזיקאית והקלטתי בדיסקים רבים וניגנתי עם אמנים וכו...לא אפרט עכשיו בכל מקרה- כן, יש פסיכים לא נורמילם שכל ההצלחה עולה להם לראש והם משתנים אבל ברור לך שיש כאלו שנשארים אותם אנשים צנועים, הכי חשוב זה שתהיי לצידו, המשפחה והחברים זה מה שתומך, מה שמחבר אותם לשורשים שלהם, מזכיר להם מאיפה הם באו. דוד שלך מדבר על מה שקרא, על מה ששמע, את מכירה את הבחור שלך טוב מכולם. חיים של זמר לא קלים באמת, ואני מקווה שהגבר שלך יצליח ובגדול. אני מקווה שאת תהיי לצידו כשיהייה מפורסם עוד יותר ברקע, תתמכי, תספקי לו את מה שהוא צריך, החום, האוזן הקשבת, הביטחון, הבית... מקווה שלא דיברתי יותר מידי שטויות. אן לא התייחסתי לנושא שרצית שיתייחסו תגידי

התייחסת בדיוק למה שרציתי :)

תודה תודה לך...אהבתי מה שכתבת.. ומגניב לך שגם את כככה מפורסמת..תודה לך !! את ממש צודקת..אני אמשיך להיות איתו בקשר.. וואאללהה..את נשמעת חכמה לאללה הוא באמת נראלי צריך אותי עכשיו יותר מתמיד תודה לך !! [בפעם האלף..] מקווה שתשמעי עליו בעתיד..ותקראי גם שהוא נשוי באושר עם אחת בשם מירב מהמרכז......חחחחח

נורא מעניין אותי לדעת,

לאור מה שכתבת לענבל. אין מצב שבמקרה את מתעניינת בו בגלל שאת כל כך בטוחה שהוא הולך להתפרסם, נכון?

מממששששש לאאאאאאא

הכרתי אותו לפני כל זה...הכרתי אותו שהוא רק היה הבנאדם הכי מצחייק שראייתיי עד שפעם אחת שעברתי לייד הבית שלו שמעתי מישהו שר יפה ונעצרתי..כי גם אחי שר אז אני מתה על הקטע הזה של זמרים חדשים אז נעצרתי..וחברות שלי שבמקרה עברו בסביבה אמרו לי שזה הוא שר הייתי בהלםם והכל קרה כ"כ מהרר..פתאום התמונות שלו בעיתונים [כמובן אחרי שהם עברו אך ורק ת'אישור שלי] ופתאום יש לו אמרגן מוכר...ויש לו הופעות בסוכות..אבל אההבתי אותו תמיד.. חוצמיזה הוןא גם נראה טוב..והוא חכם לאללה..וגם הקטע הזה של האי-יחס לבנות נורא משך אותי אצלוו.והוא אוהב ילדים..ובכללל בקיצור השירה שלו זה הדבר האחרון שכ"כ מהמם ומושך בו תאמינו לי.....

הוא עוד לא מפורסם ממש

הוא כרגע בתהליכים יש לו הופעות לבנתיים באיזור שלנו ובעיתונים המקומיים לא מפסיקים לדבר עליו...אלה שגם היתה כתבה ב"רייטינג" ויש לו סינגל בדרך..ודיסק עם הפקה מושקעת עם מלא זמרים מוכרים..שלומי שבת..רובי לוי..לידור יוספי.. אז עוד תשמע עליו.!! בלי נדר....!!!

רציתי לכתוב לך ושכחתי

שאם אני הייתי במקומו, והייתי קורא את מה שאת כותבת, כבר מזמן הייתי מתרחק ממך. את מכירה אותו? מה זה משנה מפורסם לא מפורסם?

אמממ

אני לא מפורסמת... רק ניגנתי עם כמה אנשים...זמרים אבל אני נורא סקרנית לדעת מי זה אולי תכתבי לי במסר?

יש לך פה למטה

בסוף ההודעה שלי, במסגרת החלון הזה, אפשרות לשלוח מסר למחברת את לוחצת על זה, כותבת לי, שולחת ואז אני מקבלת את זה. ורק אני יכולה לקרא

את לא יכולה לדעת

אבל תיזרמי עם זה אל תכלילי תמיד יש יוצאי דופן חבר שלי נפרד בגלל אותה סיבה כמו שלך אבל אל תכלילי

הוא הכיר מישהי

לפני שהיא התפרסמה והיא השתתפה בתוכנית טלוויזיה ונפרדה ממנו אחרי שהיא נהיתה מפורסמת

למעלה