בעייה בהתקנת DPM2012R2

michael770

New member
בעייה בהתקנת DPM2012R2

שלום לכל הממוחים
יש לי שרת DPM2012R2 (שרת גיבוים) שנאלצתי לנסות להתקין אותו שוב ( כמובן שגבתי את ה DB שלו) העניין הוא שהוא היה "ישב" על sql 2012 ושדרגנו ל SQL 2014 , באמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שהשרת לא מצליח להתחבר ל Reporting Service ( אני מצרף צילום מסך), הפעולות שבצעתי לנסות לפתור את הבעייה הם כדלהלן:
1. לעבור על הרשימה שמיקרוסופט מציעה בהודעת שגיאה
2. לוודא שמותקנת חבילת העדכונים Update Rollup 6
3. עברתי על הלוג של ההתקנה , ושם מצאתי שהשרת מבצע שאילתת WMI אבל הוא מנסה לחפש את ה Instance של Reporting Service עם גרסת 11 של SQL ( שזה בעצם SQL 2012) , אז פשוט מחקתי את הרשומה של SQL 2012 והשארתי רק את הרשומה של SQL 2014 ( שזה גרסה 12) , ופתחתי שוב את הלוג ואני רואה ששוב הוא מנסה לחפש את ה Instance של Reporting Service אבל בתוך SQL גרסה 11 , ואז כמובן מופיע הודעה בלוג Invalid namespace אני מסכים איתו מחקתי את הרשומה של גרסה 11
, הנה כל השורה מהלוג
" [6/11/2015 5:45:25 PM] Information : Querying WMI Namespace: \\mysqlserver\root\Microsoft\SqlServer\ReportServer\RS_MSSQLSERVER\v11\admin for query: SELECT * FROM MSReportServer_ConfigurationSetting WHERE InstanceName='MSSQLSERVER'
[6/11/2015 5:45:25 PM] * Exception : => System.Management.ManagementException: Invalid namespace"

האם יש למישהו דרך לפתור את זה?
תודה
מיכאל

lilimeshi

New member
הי מיכאל

ככל הנראה גם הINSTANCE של הREPORTING הזה היה צריך לעבור שדרוג ולא רק הMAIN
&nbsp
יש לך אפשרות להתקין 2012 ואז להשתדרג קדימה ל2014 ?
&nbsp

michael770

New member
בעייה בהתקנת DPM2012R2

העניין הוא שיש לי מערכת של SCCM מותקנת על השרת SQL 2014 ( בצעתי שדורג ל 2014 כפי שכתבתי) ושם יש מערכת דוחות והיא עובדת נפלא , כך שבשדרוג הוא משדרג הכל ולא חלק, כולל את ה reporting service , ועד כמה שאני יודע זה לא instance נפרד זה עוד שרות שמשתמש ב instance הרגיל של SQL
בכל מקרה, אחרי ניסיונות חוזרים ונשנים הגעתי למסקנה הבאה:
בדקתי שוב באתר של מיקרוסופט את הדרישות המקדימות של DPM 2012R2 ,ושם כתוב ש SQL 2014 נתמך אבל אך ורק עם Update Rollup 6 , בנוסף הם כותבים( במקום אחר) שצריך להתקין שרת SQL 2012 אחרי זה להתקין את ה DPM , אחרי זה Update Rollup 6 , ורק אחרי זה לשדרג ל 2014
וכאן לכאורה טמונה הבעיה , מכיוון שהיה לי SQL2012 התקנתי Update Rollup 6 ואז שדרגתי ל SQL 2014 , ולאחר מכן נאלצתי לבצע הסרה של ה DPM ,וניסתי שוב להתקין מחדש את DPM ואז ייתכן שרק בשדרוג זה אפשרי ולא בהתקנה מאפס.
מה שאני יעשה אם לא אמצא פתרון בזמן הקרוב, אני יתקין שרת SQL2012 נפרד ויתקין את הDPM , ולאחר ש SQL 2014 יתמך באופן מלא , אני יעביר חזרה ל שרת SQL הקיים
תודה
מיכאל

למעלה