בעייה בהתקנת WINDOWS VISTA BETA 2

thankful

New member
בעייה בהתקנת WINDOWS VISTA BETA 2

שלום . הורדתי ישירות מאתר מיקרוסופט את קובץ התקנת WINDOWS VISTA BETA 2 בגרסת 32BIT (קובץ של 4GB) , צרבתי אותו באמצעות NERO (ע"י בחירה באפשרות צריבת קובץ IMAGE מהדיסק הקשיח לצורב ה - DVD) . קיבלתי מ - MS באימייל את ה PRODUCT KEY (מפתח מוצר) בו עלי להשתמש בעת התקנת הויסטה . התחלתי להתקין , הקלדתי את מפתח המוצר כפי שקיבלתי באימייל , לחצתי על "NEXT" ואז פשוט ההתקנה נתקעה (לא ראיתי שום התקדמות במהלך שלב איסוף המידע (COLLECTING INFORMATION) , לאחר שהמתנתי כרבע שעה. מד ההתקדמות לא זז כלל). על כונן C: (כונן פיזי) מותקן לי WINDOWS XP . כונן D: (כונן לוגי) מפורמט וריק (נקי מתוכן) לחלוטין . מה יכולה להיות הסיבה ? האם אנשים נוספים נתקלו בבעייה זו ? האם אנשים נוספים עשו בדיוק אותן פעולות שאני עשיתי , וההתקנה הצליחה להם "פיקס" ? בברכה , ליאור .

Ambious

New member
כשהתחלת להתקין, עשית את זה מתוך

חלונות XP או מתוך BOOT?

thankful

New member
מתוך BOOT .

כלומר , שמתי את דיסק האתחול בכונן ולחצתי על מקש כלשהו במחשב (זה מה שהמחשב "ביקש") כדי לאתחל מכונן (צורב) ה - DVD .

Ambious

New member
יש לך כונן SATA או RAID?

אם כן, נסה להריץ את ההתקנה מתוך XP.

thankful

New member
לא SATA ולא RAID .

כונן IDE פשוט , בנפח 80GB (7200RPM , של HITACHI נדמה לי) .

thankful

New member
אם אני מריץ את ההתקנה מתוך XP

ע"י הכנסת דיסק ההתקנה לכונן (צורב ה - DVD) , אז קופצת לי ההודעה העליונה (המופיעה בקובץ התמונה המצורף) , וכאשר אני לוחץ על OK , מופיעה לי ההודעה התחתונה בקובץ המצורף . אשמח לעזרה , ליאור .

Ambious

New member
כנראה שכפי שכתוב, פשוט ההתקנה פגומה

נתקלתי בזה הרבה פעמים משום מה אצל אנשים אחרים. תנסה לצרוב שוב את ה- ISO במהירות נמוכה (חשוב!), ואם גם אז זה לא עובד תוריד את כל ההתקנה מחדש. אם אתה לא רוצה לבזבז סתם דיסק, תנסה להעלות את הקובץ בתכנת דיסק וירטואלי ותבדוק שם (רק לצורך בדיקה, לא לצורך התקנה). אם שם זה עובד אז באמת הבעיה היתה בצריבה ואז תצרוב שוב במהירות נמוכה. אם שם זה לא עובד, תוריד מחדש את הקובץ תמונה ותנסה שוב.

thankful

New member
נראה לי שקובץ ההתקנה פגום .

כלומר , בעת הורדת הקובץ מאתר MS משהו התרחש (אותה הודעת שגיאה אני מקבל עוד לפני שצרבתי) ... אוף , עכשיו להוריד שוב 4GB ... למי יש זמן ?
ליאור .

Ambious

New member
אם אתה מוריד מאתר מיקרוסופט לא תהיה

לך בעיה מאחר והם מאד מהירים, כי יש מירורים של מיקרוסופט אצל רוב ספקיות האינטרנט הגדולות בארץ.

thankful

New member
טוב , בהזדמנות - אולי ...

ואם זה בכלל כדאי , זה כבר סיפור אחר ... (קראתי ב - YNET שזה לא-מי-יודע-מה ...)

למעלה