בעייה בחיבור הנגן למחשב

spacera

New member
בעייה בחיבור הנגן למחשב ../images/Emo118.gif

סוף סוף קניתי את ה-iriver 320 והוא נראה טוב... עד שניסיתי לחבר למחשב ומשום מה זה לא מצליח ואין זיהוי אוטומטי של הנגן, כך שאני לא מצליח ליצור תיקיה חדשה בשבילו
עם החיבור יש את ההודעות הבאות במחשב (בנגן לא התקדם מעבר ל-Connected) אשמח לקבל עזרה.

יאיר B

New member
התקנת את התוכנה שבאה עם הנגן?

צריך להתקין את התוכנה לפני חיבור הנגן למחשב. לאחר ההתקנה תאתחל את המחשב ואז תחבר את הנגן.

spacera

New member
כן, אבל יש שם רק תוכנה אחת..

HManager1.60 לניהול ה-DB. זה אמור להשפיע גם על הזיהוי של התיקיה הנוספת? בכל אופן, התקנתי HManager1.70 שמצאתי באתר הרישמי, התקנתי ולא זיהה.

spacera

New member
אגב, משנה אם אני מחבר את הנגן..

את החיבור usb הקרוב לנגן אחרון (כלומר, חיבור ה-usb השני הקרוב למחשב כבר מחובר)?

lior297

New member
אמממ

יכול להיות שהוא מכוון על טעינה דרך ה-usb אצלי אישית זה לא קרה בהתחלה, אולי כי חיברתי במקביל לחשמל אבל שחיברתי רק את היו אס בי למחשב אחר גם זה הטעין ישר. הוא מוטען כבר?

spacera

New member
כן, מוטען כבר. היה מכוון לטעינה

דרך ה-usb וביטלתי (ניסיתי לפני שאמרת
) אבל זה לא עוזר

stardust19

New member
כמה דברים

1) להטעין דרך החשמל ולא דרך ה USB ולא צריך לבטל א הפונ' הזו- זה ממש לא מפריע . 2) להתקין את כל מה שיש לך על הדיסק, כולל הדריברים ואל תגידי שאין כי יש אותם היות ויש לי אותו נגן בדיוק. 3) לא רצוי לחבר ל USB HUB , כלומר החיבורים מקדימה אלא אל החיבורים מאחורה (אלה של הלוח אם), למרות שאצלי זה גם עובד מקדימה . 4) כאשר הנגן מחובר יש ללחוץ על כפתור פליי פעמיים שלוש על מנת שהמכשיר יפעל . 5) ישנה בעיה קצת עם SP2 של XP אשר בא ביחד עם דיסק ההתקנה של XP, עדיין אין לי מושג איך לפתור את זה. 6) אם זה לא עוזר תנסי אם הכבל השני שבא בשביל לחבר את המצלמה- זה אותו כבל אם שימי לב, יכול להיות שהבעיה פשוט בכבל . 7)אם זה לא עוזר כבר אז תנסי פשוט לעשות התקנה מדיסק דרך הוספת חומרה חדשה. 8) אם כל זה לא עוזר אז אני לא יודע מה יכולה להיות כבר הבעיה ורצוי לפנות לחנות שממנה קנית את המכשיר שהם ישלחו את המכשיר למעבדה או יתנו לך מכשיר חדש. מקווה שמשהו אחד כן יפעל

spacera

New member
../images/Emo51.gif רבה על התשובה המפורטת..

נראה לי שזה קשור ב-2. עכשיו נכנסתי לתיקייה שבה התקנתי קודם את Hmanager ב-Program Files ומצאתי שם תיקיה עם שם Driver, שזה כנראה מה שלא התקנתי קודם. עכשיו השאלה, מה מתוך כל הקבצים פה להתקין (יש מלא קבצי אפליקציה)? אגב, זה "אתה", לא "את"

stardust19

New member
סליחה על אי הזיהוי- אני כבר מתבלבל

מכל השמות פה
. גם אצלי זה בדיוק אותה תיקיה ולא התקנתי כלום- זה אמור לפעול לבד.ממש מוזר שזה לא פועל, איזה ווינדוס יש לך ? עם איזה SERVICEPACK

spacera

New member
יכול להיות שפתרתי את הבעייה.

אני בודק ומאתחל ואז חוזר לדווח. וסלחתי על האי זיהוי

spacera

New member
אוקיי, הפתרון היה.. בהודעה האחרונה

של התמונות (שצירפתי בהתחלה) רשום לציין תיקייה, אז הלכתי לתיקייה שנוצרה עם התקנת ה-HManager ובחרתי איזה קובץ שנראה לי שם - tpp300.inf, למרות שהתלבטתי אם iRiverH.inf לא עדיף. בכל אופן, בינתיים עובד, אז מה רע לי? אז
לכולם על העזרה וגם תודה על התשובות האחרות שהיו לי, ואולי עוד אחזור לנדנד מידי פעם...
ואגב, כבר שאלה... איך אני רואה את הפרטים המלאים של התגים, כלומר אלבום, שנה וכו'? צריך להתקין עוד משהו במקרה, או שתנסו לכוון אותי בנגן

spacera

New member
או שאי אפשר??

לא מצליח להגיע למקום שאפשר לראות שנה או אלבום. זה אפשרי בכלל בנגן הזה?

spacera

New member
ועוד שאלה - זה הגיוני שזמן העברה

של 1.5G ייקח 25-30 דקות? כי זה מה שהוא כותב כרגע..

למעלה