בעייה בכניסה לאתר מאובטח

slevy

New member
בעייה בכניסה לאתר מאובטח

שלום חברים אני פונה אליכם אחרי שנואשתי מהתמיכה שלא ידעה מה לעשות וגם חברי הטוב איש סיסטם הרים ידיים. אז לפני שאני מפרמט, יש לי בעייה בכניסה לאתר הסיסמא של בנק הפועלים ורק לדף זה. לדפים אחרים כמו ישראכרט וכיוב אני יכול להכנס. אין לי מושג מה דפק אצלי מה ולמה. עברתי על כל ההגדרות עם אנשי התמיכה והאקספלורר שלי על 128 היט. אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע שי

panda1

New member
תפנה לתמיכה התכנית

של בנק הפועלים הם מאוד נחמדים הם פתרו לי בעבר את הבעיה שלי

א-ז

New member
לאט לאט

לפני שאנחנו רצים לפרמט....! אמרנו אקספלורר 5 ... win98 אני מעריך...! 128 bit אוקי... זה צריך לעבוד... אבל לא עובד... סבבה... אני מאמין שכבר מחקת קאש והיסטורי... אם לא כלים ->אפשרויות אינטרנט -> מחיקת קבצים ונקה היסטוריה... לא עבד... נעשה תיקון לאקספלורר... איך??? המחשב שלי -> לוח בקרה -> הוספה והסרה של תוכניות -> נחפש micosoft internt exlorer 5 and internet tools -> נלחץ על הוספה הסרה ואז הוא ישאל לתקן לשחזר או להוסיף רכיב כמובן שנבחר לתקן! במידה ויש לך אקספלורר 5 ו win98 SE או לחלופין win me לא יהיה לך כל את השורה הזאת בהוספה והסרה של תוכניות לא להבהל...! אז מה עושים.....! מתקינים מחדש אקספלורר משדרגים ל6 זה בטוח יכסה את הכל ויפתור לך את הבעיה.....! על כל מקרה למה לפרמט?

panda1

New member
בהחלט אם לא הייתי ברור

אין צורך לפרמט וזה ברור בעבר היתה לי בעיה דומה והיא נפתרה בעזרת התמיכה הטכנית של בנק הפועלים. זה לקח פחות מ3 דקות והצלחתי להכנס לאתר שלהם כמו כן עדכון ל6 לא פתר את הבעיה -- בדוק

א-ז

New member
מעט על תמיכה טכנית..!

שלום פנדה יקירי..... בוא וננסה ללמוד מעט על רזי התמיכה הטכנית...! תמיכה טכנית היא לא מקבץ של פוקסים אנושיים מרגשים ובכל פעם שישנה איזו תקלה נגשים למקבץ הפוקסים הזה ושולפים מישם משהו דומה שאולי יפתור את התקלה! אני אולי מגזים בערכה של התמיכה הטכנית אבל מעט יותר מורכבת! בוא ניקח לדוגמא את מה שעומד לפנינו... אקספלורר 5,win98,לא מגיע לאתר מאובטח אחד! בוא ננסה לחשוב מה מקור בעיה...! אקספלורר 5 כידוע מגיע עם רמת אבטחה נמוכה מ 128 ביט שזאת הרמה הנחוצה לראות אתרים מאובטחים כגון זה! הבחור שלהלן אומר שהוא עדכן! מעולה! נמשיך הלאה הבחור טוען שהוא לא מגיע רק לאתר אחד של בנק הפועלים....! שזה מנתב אותנו לבעיה או באתר שלהם או באיזה פ´ץ שיש אצלובקבצי אינטרנט זמניים או משהו כזה. במקרה הזה שמונע ממנו הגעה לאתר הספציפי הנוכחי לכן ביקשנו מחיקת קבצים והיטוריה... אם גם זה לא עוזר איפה אנחנו עומדים ????שוב עדיין לא שללנו את האפשרות שזה בעיה באתר... למרות שסביר להניח שזה לא כך . נשארנו עם בעיה אצלו ... איפה זה יכול להיות..בביוס???במודם??? במסך??? לא באקספלורר.... יפה...! לכן מה נעשה נלך מהקל אל הכבד קודם כל תיקון אם זה לא ילך התקנה מחדש במקרה הזה שידרוג.! וזה אמור לפתור את הבעיה! אם כל אלה לא פותרים את הבעיה... איפה אנחנו עומדים האקספלורר חדש יש הבטחה אין בעיה מחקנו קבצים זמניים והיסטוריה זה יכול להיות או בעיה ספציפית אצלם! שזה כרגע מאוד יכול להיות או בעיה במערכת ההפעלה (שזה פרט שקיים בכל בעיה שהיא תמיד נלקח בחשבון)וזה הפתרון המלא! כל שלבוא להגיד שאקספלורר 6 לא פותר את זה זה ממש לא מקצועי לא לעניין ונובע בעיקר מחוזר הבנה בסיסי בתמיכה טכנית! תודה וסליחה !

panda1

New member
OK

בוא לא ננסה להתנצח פה כי זה מיותר הכוונה שלי היתה טובה בהחלט שהבעיה יכולה להיות גם ממקור אחר לצערי גם אני עברתי את זה בכל אופן ישנן הנחיות באתר של הבנק בקשר להגדרות הדפדפן אולי זה יפתור את הבעיה בכל אופן אני יורד מהנושא בהצלחה ללא כוונת פגיעה באף אחד

slevy

New member
לא לריב - עשיתי כל שהיצעתם ונאדה!!

אז ככה רק למען ההגינות אני חייב להגיד שהיו ממש אחלה בתמיכה של בנק הפועלים ונתנו לי מנהל בכיר שם שגם נתן לי מס´ הטלפון הישיר שלו כי עשינו דברים שלקחו זמן ולא רציתי לעכב אותו. אז בואו נראה: מערכת הפעלה חלונות 98 ENA ואקספלורר 5. מחקנו כל מה שצריך ובדקנו את הגדרות האבטחה הכל בסדר. עכשי שימו לב, התקנתי במיוחד נטסקייפ הגירסה האחרונה וכן שידרגתי את האקספלורר. נאדה כלום לא עוזר!!!! טיפלתי בעזרת חבר בהגדרות האבטחה ברגיסטרי, אבל כלום כלום כלום. בקיצור חברים, אנא בלי לריב כי זה לא ממש שווה את זה אני צריך רעיון תודה

panda1

New member
לצערי נסיון אחרון כי אין לי יותר

תבדוק בהגדרות של הדפדפן - אולי במקרה האתר הזה חסום לך הכוונה היא בבית שיש ילדים יש חסימה ל SEX אולי במקרה יש לך חסימה לאתר ספציפי

א-ז

New member
טוב אולי!

אולי תנסה למחק את כל הקוקיס שלך (cockes) ככה תיגש לכלים->אפשרויות אינטרנט->בחלק האמצעי של קובצי אינטרנ זמניים תלחץ על הגדרות ולמטה על הצגת קבצים ותמחק משם את ככככככללללל הקוקיס! אני מתמצל אם מישהו נפגע מהציניות שלי! זה ממש לא היה בכוונה!

עמרי 24

New member
עוד אפשרות אחת שלא ראיתי שהוצעה פה

וזה פרוקסי,ישנן חברות שהפרוקסי שלהן לא מאפשר גישה לאתרים מאובטחים ספציפיים. תבדוק את זה...

slevy

New member
אכן - מסתבר שהבעיה בספק

שימו לב התחברתי מהמחשב שלי דרך ספק אחר גם בחבור רגיל וגם דרך חייגן WOW של בזק והצלחתי להיכנס לאתר. דיברתי עם הספק ומתברר לאט לאט שייתכן שהפרוקסי שלהם חוסם לי את הגישה לאתר הספיציפי הזה. ייתכן ששם הבעייה תודה לכולם

למעלה