בעייה במצ"ח..

princesa4

New member
בעייה במצ"ח..

שלום לכם אנשים.. ברצוני לספר להם שלפני כשבוע השתחררתי מצה"ל ומישהי עשתה לי עוול על הנשמה. לפני כחודש חודשיים בערך הייה לאחד הבנות יום הולדת ונסעתי לחגוג את המסיבת יום הולדת בבית. החברה שלה [פחות שלי] שתתה מרצונה בכמויות ,אז נכון החברה במסיבה הציעו לה לשתות , אבל אף אחד לא כפה עלייה דבר. אני לעומת אחרים בכלל לא נגעתי בשתייה אפילו לא לגימה , וכשהציעו לי סירבתי בתוקף בניגוד אלייה. תוך כדי שמזגו לה , היא התצלהבה ואמרה לי : " בואי נעשה תחרות מי תשתה יותר..." , "אצלנו בביית זה שמחה לשתות .." "שום דבר לא ממסטל אותי.." . יש לציין שהיא נראיית זוועה , ואני לא אומרת את זה רק בגלל שהיא הגישה תלונה במצ"ח , אלא מפני שהיא פשוט דוחה במראה החיצוני שלה , ואפילו פוזלת . זה לא מה שרציתי להדגיש אצלה אלא לספר להם על היגון אצלי בנשמה. בסוף המסיבה , בשעה 11 בלילה לקחנו אותה לביתה , אבל היא התעקשה שתחזור לבד בעודה שיכורה , אך לא שמענו לה כי דאגנו לשלומה , מפני שהיא שתתה איזה 7-8 כוסות אלכוהול לפחות. יום למחרת , אמאה לחצה עלייה להגיש תלונה נגדנו על זה שאנסנו אותה , על זה שסיממנו אותה , וכל זה שקר אחד גדול מפיה!!! אף אחד לא נגע בייצור הזה ובטח שלא סימם אותה , ואני עדה לזה . כולנו היינו בשוק ממנה , ועשינו חרם כולנו , וגם אני מחוסר ברירה עלייה. באחד הימים היא התקשרה בתור חברה וביקשה שדאני יעיד לטובתה ויאמר שאנסו אותה , והבטחתי לה שאני אגיד רק את האמת , ואני אגיד שהציעו לה לשתות , אבל אני לא מתכוונת לשקר. היו רגעים שהיא הבטיחה להשיב את כולנו בכלא ואף גם אותי , כשרציתי שתרד ממני כי ידעתי שנשאר לי פחות לחודש לשחרור , אז הסברתי לה במילים יפות , שאני הבן אדם האחרונה שאמר לה מה לעשות במסיבה והיחידה שלא שתתתה. כשזימנו אותי לחקירה , אז עוד הייתי עוד חיילת ובאי לחקירה . התייבשתי איזה 3 וחצי שעות בתור , ואח"כ יצאתי מחקירה שאני חתומה על בדיקת פוליגרף ועימות בין אותה החיילת לבין אמא שלה. אני בן אדם עם אופי חלש , אחד שנלחץ מכל דבר , ולמחרת היה לי חום פתאומי והייתי משותקת למיטה , אפילו אמא שלי לא יכלה לעזור לי. אתמול התקשרו עליי ממצ"ח ,וזימנו אותי לעדות נוספת. ישר שאלתי אותו מה עם הנסיעות וזה שכן זה איזה שעתיים נסיעה לפחות . כואב לי הלב שבין כל הבנות , אחת שבאמת לא הייתה מעורבת כמעט בסיפור , אני צריכה לבזבז כסף לשווא ועוד על מי?! הם אמרו לי בטלפון שהצבא יכול לממן לי , אבל בעייני זה בולשיט.. מה זה קשור להם שאני השתחררתי . ככה לפחות אמא שלי טוענת , וחברות טוענות חלקן שאני יכולה לדרוש את זכויות , שכן אני לא שייכת כבר לצבא , ולומר להם שאין לי איך לחזור.. נמאס לי מהמצב הזה באמת..ידעתי מהתחלה ולא רציתי להעיד שהיא ביקשה , אבל היא דחפה גם אותי בסיפור. תעזרו לי בבקשה..ותאמרו לי איך להתמודד עם המצב הזה בבקשה...

just4fun

New member
WTF ?!?!

לא הבנתי כלום ממה שרשמת כאן!!! את בת??? אתה בן??? מי אנס את מי???? השתחררת או לא? הדבר הכי לא ברור שיצא לי לקרוא!

JamicaniT

New member
מה לא הבנת?

היא בחורה. השתחררה לפני שבוע. ולא היה אונס בכלל .. זה די ברור. ואפילו מנוקד D:

JamicaniT

New member
תראי,

קודם כל אין לזה קשר שהשתחררת. עדיין יכולים לגבות ממך עדות. אני לא ממש מבינה איך זה הולך שם במצ"ח, רק תחשבי טוב טוב על הצעדים שאת עושה. לא פותחים חקירה במצ"ח סתם ככה. בטח לא על אונס\ סמים. ולא מעניין אותם עד כמה היא פוזלת או לוידעת מה .. את נחקרת כעדה. לא כחשודה. ואגב, רק את עומדת לחקירה? ומזתומרת "יצאתי מחקירה שאני חתומה על בדיקת פוליגרף". מי החתים אותך? ולמה חתמת אם את יודעת שיש לך אופי חלש ואת נלחצת מכל דבר.

למעלה