בעייה בנגן של סנסה- עזרה בבקשה....

בעייה בנגן של סנסה- עזרה בבקשה....

טוב, ככה, לפני חודש בערך הנגן הסרבן הפסיק להשמיע לי קבצי mp3, כך שחייתי רק על רדיו... לא הייתה אפשרות ללחוץ על play all, וכשניסיתי אפשרויות אחרות, זה הציג שאין לי קבצים בתיקייה.. ניסתי לחבר את המכשיר למחשב, הוא הציג את כל הקבצים שהיו, אבל לא היה ניתן לשמוע אותם (בגלל כעיית קידוד או משהו..סתם בולשיט- לפני כן זה עבד סבבה) אז מחקתי את כולם וניסיתי להעביר קבצים אחרים אבל הוא עדיין הראה שהזיכרון תפוס וכתב :"אין אישור יצירת פריט זה" אל תגידו שאני צריכה פשוט לקנות מכשיר אחר (המלצות עלmp5 יתקבלו בברכה..) כי עדיין חשוב לי להחיות אותו....... אנא עזרתכם דחוף בהול בזק מיידי תודה

יאיר B

New member
מכשיר ישן ומגעיל.

היה לי (נקנה לטיול בחו"ל). הועף כשחזרתי. תסתכלי אין דבר כזה נגן MP5 (המצאה של ישראלים). מה את רוצה מהנגן? מה התקציב?

moonchild00

New member
תדליקי את הנגן ובהגדרות תשני ל MSC

בסה"כ מדובר על 2 פרוטוקולים להעברת קבצים. לידע כללי אם תעבירי ל MSC הוא לא יזהה את הקבצים שהעברת אליו כשהוא היה MTP, אז פשוט תפרמטי את הנגן והעבירי אליו את המוזיקה מחדש. חכי עם הקנייה רגע, ותנסי להחיות.... ד"א כשאת אומרת שמחקת את כל השירים מחקת או פירמטת? אם כ"כ חשוב לך להציל את הנגן, תעבירי ל MSC ותנסי עדכון קושחה כמו שהציעו לך בתגובות הקודמות. קרה לי משהו דומה עם אותו נגן (אם אני לא טועה הוא 1 G ), העברתי לפורמט MSC פירמטתי והכל עבד מצוין.

גילוי נאות

הכותבת הינה עילגת ברמות על... (בתחומים הללו..) נא להסביר (אני קולטת דווקא מהר ויש לי חוש טכני) טוב, הדלקתי (יאיי!) וזה מה שמופיע: recorder vorc001.wav 00:00:00ready (לא יפה, שומעים את הצחוקים עד לכאן..) טוב, איך אני מגיעה להגדרות? איך מפרמטים? לא יודעת מה נסגר עם הקבצים, העברתי אותם למחשב ומחקתי מהנגן (דרך המחשב) כי בלאו הכי הוא לא קרא אותם.. ועכשיו גם במחשב לא ניתן לשמוע אותם.. אוף
בכל מקרה רציתי לקנות נגן קצת יותר טוב, ואת זה להעביר לאחי הקטן.. תודה תודה תודה

moonchild00

New member
חח טוב...

1.חברי את הנגן למחשב, חכי שהמחשב יזהה אותו. 2. דרך המחשב שלי תמצאי את הנגן כפתור ימני על העכבר צריך להיות לך בתפריט אפשרות של פירמוט. 3. אחרי שפירמטת תנסי להעביר שיר ולבדוק אם הוא עובד, אם כן סבבה אם לא, תפרמטי שוב. 4. תנתקי את הנגן מהמחשב,תדליקי את הנגן ותעברי בין התפריטים צריך להיות תפריט שנקרא הגדרות, בתוך ההגדרות צריך להיות תפריט שנקרא USB תכנסי אליו ותשני מ MTP ל MSC , ואז את יכולה לנסות לעשות את העידכון קושחה שהמליצו לך. לדעתי, תנסי קודם לפרמט, זה לפעמים פוטר כל מיני בעיות. אם ממשיכות לך הבעיות תתקדמי לשלב שהמטרה שלו זה לעדכן קושחה, אני אישית לא עדכנתי קושחה, כשלי הייתה בעיה פירמטתי והעברת לMSC זה פתר לי את הבעיות...

טוב, אין לי אפשרות כזו

יש רק: סייר פתח צור קיצור דרך שנה שם מאפיינים תיקיות הקבצים ריקות, אבל כשאני מנסה להעביר קבצים הוא טוען שאין מקום אוף

יאייייייי!!!!!!!!! יוריקה יוריקה!

הצלחתי לאתחל!!!!!!! הוא פתאום נפתח אחרת... מקווה שלא אצטרך לכתוב הודעת מרמור עוד שנייה...

למעלה