בעייה בעייתית

מיטללל

New member
בעייה בעייתית

יש מישהי ביחידה שלי... נקרא לה ד'. יש מישהו ביחידה שלי... נקרא לו ש'. ד' ביחידה כבר יותר משנה וחצי. ש' ביחידה 4 חודשים. שש' הגיע ליחידה, התחיל קטע בינו לבין ד'. ד' התחילה לפתח רגשות. אחרי כמה שבועות, ש' חתך בצבא . ד' עדיין מרגישה המון לש'. ד' כועסת נורא עליו וקשה לה עם לראות אותו כל יום. ד' ממומרמת. מספרת לכולם עד כמה ש' רע ואכזר ומגעיל. (לדעתי) הפיצוץ הולך וקרב. היא אפילו חושבת לבקש העברה אבל: 1. בחיים לא יתנו לה. 2. לא נשאר לה כל כך הרבה לצבא. 3. היא אוהבת את שאר האנשים ביחידה. 4. היא מפחדת שיתקעו אותה במקום רחוק ורע. מה עושים במצב פויה שכזה ?

בכזאת בעיה יכולה להיות רק צבא ../images/Emo3.gif

עכשיו לעניין: מה עושים? מתמודדים. שלא תתקרב אליו, שלא תדבר אליו ועליו, פשוט להוציא את ש' מהכלל. מה שלא שם- לא יכול להפריע.

מיטללל

New member
אני לא חברה שלה...

ואני לא במקום של לתת לה עצות:) היא פשוט מדברת רק עליו כל הזמן..... זה קצת עצוב ומוכיח שוב כמה הרסני זה לפתח קשר עם מישו בצבא\בעבודה

תראי, אני יודע שזה עצוב לשמוע-

לי הייתה ידידה שהתנהגה ככה אחרי שאחד החברים שלה זרק אותה, אני לא אוהב גם ככה את הבחור כך שאין לי בעיה להכפיש אותו, אבל כששנתיים אחרי הפרדה שלהם היא המשיכה לדבר עליו ולעקוב אחרי כל תנועה שלו, לי כבר נמעס... עצה שלי- תסבירי לה איך זה נראה/נשמע מהצד ועד כמה זה פטתי, אולי זה יכאב לה עכשיו לפרק זמן קצר, אבל זה עדיף על כאב ארוך...

yardenj

New member
מכינים את הפופקורן

ומתבוננים מהצד,כי זה נשמע כמו טלנובלה.

jessy19

New member
פתרון אפשרי

אם היא פוחדת לבקש העברה אז שפשוט תתעלם מקיומו, ושלא תתקרב לכיוונו. או שתנסה לשוחח איתו ולפתור את העניין על מנת שהם יוכלו אולי להיות ידידים (אבל זה לא סביר כל כך אם לומר את האמת).

ממש לא

מיטל- הסבירי נמנקי והביאי דוגמיות

emh

Member
מה לא ברור?

חייל צעיר ביחידה היה חבר של חיילת וותיקה באותה יחידה. החייל זרק אותה. (ותביני שיש כאן הבדלי דרגות.....) זהו. מה כדאי לה לעשות?

apl

New member
אה.....אני במקומה....

קחחחחחחחחח |אצבע עוברת על הגרון בתנועת איום| מה כדאי לה לעשות?? -אין לה מה לעשות הייתי אומרת..

למעלה