בעייה ב Wall

Crunch2

New member
בעייה ב Wall

ניסיתי למחוק מן ה wall כמה דברים ישנים שאיני רוצה שיופיעו אך כל מה שאני מנסה למחוק משם זה רושם לי שגיאה: "Sorry, a temporary error has occurred. Please try again." ניסיתי כמה פעמים וכבר יותר משבוע זה רושם לי את ההודעה הזו. אין פתרון מלבד לפתוח פייסבוק מחדש?

meital always

New member
../images/Emo188.gif הודעת שגיאה בפייסבוק

נסה כמה דברים בשלב ראשון: 1. נסה להיכנס לפייסבוק מדפדפן אחר, לדוגמה פיירפוקס, ובדוק אם הבעיה נפתרת. 2. נסה להיכנס לחשבון שלך ממחשב אחר, של חבר לדוגמה או מהעבודה ובדוק אם הבעיה נפתרת. 3. האם אתה גולש בפייסבוק בשפה העברית? אם כן- חזור לגרסה האנגלית כי בגרסה העברית יש כרגע מספר בעיות חמורות. אם הבעיה לא נפתרת, חזור לכאן עם התשובות לשאלות הנ"ל. בהצלחה...

Crunch2

New member
../images/Emo184.gif

אני בת. אני משתמשת באנגלית, לא בעברית. ניסיתי להיכנס מהמחשב השני בבית וגם כן ישנה אותה הודעת שגיאה, וגם מהפיירפוקס - אותו דבר.

meital always

New member
אם כך-

נסי למחוק מהמחשב שלך קבצים זמניים ו"עוגיות" (יודעת איך?). אם הבעיה עדין לא נפתרת, כנראה שאכן מודבר בתקלה מקומית בחשבון שלך, אבל זו תקלה שניתן לפתור בלי לפתוח חשבון חדש. פני לפייסבוק דרך הלינק הזה ופרטי את הבעיה ואת ההודעה שאת מקבלת. זכרי לכתוב להם באנגלית ולא בעברית, כי זה מופנה למרכז התמיכה בארה"ב. וסליחה שחשבתי שאת בן....

Crunch2

New member
עדיין לא הסתדר, לצערי...

אשלח עכשיו הודעה לתמיכה שלהם, תודה.

meital always

New member
תשלחי להם הודעה

ותהיי סבלנית, זה יכול לקחת יומיים-שלושה, אבל מאחלת לך שיענו לפני זה... :)

למעלה