בעייה בTX עם UDRIVE

sumsum6

New member
בעייה בTX עם UDRIVE

שלום לכולם אני שוקל רכישה של תוכנת UDRIVE לTX ורציתי לעשות "נסיעת מבחן" לפני ההשקעה הכספית הממש לא מבוטלת ולכן בדקתי תוכנה של חבר ע"י הכנסת כרטיס הזיכרון שלו. (הפאלם שלו הוא TE והתוכנה עובדת עליו מצויין) הפאלם זועק כל מיני הודעות לא ברורות על חוסר בזיכרון לאחר מספר לחיצות על "אשר" התוכנה עולה אולם קורסת תוך כמה רגעים. האם הבעייה ניתנת לפיתרון? והאם זה המפלט היחידי שלנו כבעלי פאלם לתוכנת ניווט?

AYELET1

New member
ממליצה לך אחת משתיים:

1. ביצוע סופט ריסט לפני ההפעלה 2. התקנת תוכנה חינמית בשם meminfo ואז בתפריט שלה : commands FlushDBCache (MemFill) לפני כל הפעלת תכנת הניווט.

מענדי

New member
נתקלתי בבעיה הזו גם בLD

ומשהו (לא זוכר סליחה) כתב שכדאי להפעיל את דפדפן האינטרנט (אצלי WEB) ולסגור אותו ואז להפעיל את הUDRIVE פעולה זאת גם מנקה את הזיכרון

yaniv79

New member
לדעתי החבר שלך לא משתמש בגירסא

העדכנית ביותר של UD, עד כמה שזכור לי הבעיה הזו נפתרה ממזמן. תפנה את החבר לשדרג את התוכנה מול התמיכה של PDASPA - www.udrive.co.il

כמו שיניב אמר..

בעיית היציבות של ה-TX נפתרה עם הגרסה החדשה (בת 3 חודשים כבר) - כל הבעיות נבעו מה-NVFS - מערכת ההפעלה החדשה (5.4) גרמה להרבה בעיות להרבה תוכנות "כבדות" במשאבים. עדיין יכולים להגרם בעיות שנובעות מתאימות תוכנות - אתה בכל מקרה מוזמן למשרדינו לכוס קפה והדגמה. יש לנו מספר לא מבוטל של בעלי TX שאינם חובים בעיות מיוחדות. משה

giyora

New member
בעניין ניווט

איזו תוכנות ניווט בארץ מתאימות לניווט כבישים אך גם לניווט שטח. אני מעוניין להשתמש בה גם לניווט אוירי תודה

אין תוכנה שעושה את שניהם (טוב)

יש את u-drive לכבישים וכל מיני פתרונות שהוצעו פה בעבר לניווט שטח. לגבי ניווט אוירי יש מספר רב של פתרונות -ראה קישורמשה

למעלה