בעייה גדולה וחשובה

מאיה123

New member
בעייה גדולה וחשובה../images/Emo70.gif

שלום לכולכם! לפני כחודש, אבא שלי סיפר לי שיש לו ילדה נוספת שעליה הוא בעצמו לא ידע עד לפני כמה זמן... אבא שלי הוא אבא טוב מאוד, אך לפעמים לא ממש רגיש... שבועיים לאחר שהוא סיפר לי את זה הוא נסע אליה, לגרמניה, שם היא גרה, ומאז שהוא חזר הוא מלא בטענות לגבי, ואנחנו רבים ממש מלא
אני ממש לא יודעת מה לעשות כי כמעט על כל מילה שאני אומרת הוא מוצא למה אמרתי את זה בשביל לפגוע בו, וזה ממש לא צודק שבמקום להתחשב בי הוא מוצא לו את הזמן להיעלב ממני כל הזמן........ אשמח לשמוע מה דעתכם על- כך מאיוש

ומה עם אמא שלך ?

איך היא מגיבה למצב החדש ? איך היא מתייחסת אלייך ? ומה היא אומרת על המצב בינך לבין אביך ?

מאיה123

New member
../images/Emo23.gif תשובות על השאלות הנ"ל

ההורים שלי נפרדו כאשר הייתי בת 9 חודשים, אם אפשר לקרוא לזה כך כאשר אבא שלי עזב את הבית. שלא תחשבי הוא לא אבא רע הוא תפס אחרי זה פיקוד ואנחנו מתראים די הרבה ובקביעות. אמא שלי כמובן עוזרת לי מאוד- כנראה שעוד מעט היא תפנה אותי לטיפול פסיכולוגי. היא תמיד אומרת שהוא אבא טוב למרות שהם רבים די הרבה והיא ממש בסדר גמור
דרך אגב, תודה על התגובה מאיה
תגידי, מה המצב שלך?

מאיה123

New member
שכחתי להוסיף ש........./images/Emo41.gif

למרות שיש לאמא שלי ולי קשר ממש טוב, אני לא מספרת לה בזמן האחרון על כל המריבות שלנו כי זה נראה לי לא חשוב שהיא תדע את זה וזה רק יעשה לי מצברוח רע אם היא תנחם אותי או לא יודעת מה כי אני לא רוצה עוד בעיות

היי מאיה, עוד לא ישנה ? ../images/Emo29.gif

גם אני חושבת שאת עושה טוב שאינך מספרת לאמך על הבעיות עם אביך, זה ממילא לא יעזור ורק יצער אותה יותר. לגבי אביך, נראה לי שאם כל הבעיות ביניכם התחילו רק לאחר שחזר מחו"ל, סימן שמשהו שחווה שם, ממשיך להטריד / לצער / להכעיס אותו. את פשוט "נקלעת לקו האש" , כמו שאומרים, והוא מוציא את מצב רוחו הגרוע / תסכולו, עלייך. אולי כדאי לגשת אליו (כאשר יהיה במצב רוח טוב....) ולהגיד לו בעדינות ,ששמת לב לכך שלאחרונה הוא עצוב או מוטרד, והיית רוצה לשמוע ממנו אם אפשר לעזור במשהו, ולו בהקשבה בלבד. אולי זה יפתח את עיניו לראות שאת רוצה את טובתו ואז יפסיק לבקר את התנהגותך וישפר את יחסו אלייך. "מחזיקה לך אצבעות"

העקשנית

New member
מאיה-אני חושבת כמו פרח בר.../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

ואין כאן אנשים כי כולם כבר ישנים.... ואני כמעט. אז לילה טוב. אל תקחי את התנהגותו באופן אישי נגדך. בטוח עבר עליו משהו לא קל. אולי הוא במשבר. תנסי לשאול אותו בעדינות. תגידי שאת דואגת לו. אם יתעצבן-הניחי לו.

volkana

New member
לפי דעתי את צריכה

להבהיר את העמדה שלך ולהסביר לאבא שלך שאין לא זכות לעשות כאלה דברים.

מאיה123

New member
תודה אבל יש בעייה../images/Emo26.gif

תודה רבה על התגובות שלכם, פשוט מה שקורה שכל פעם שאני אומרת לו את זה הוא מתעצבן עוד יותר ואז הוא אומר שאני לא מתנהגת יפה ואני עוד יותר מתעצבנת כי הוא לא מקשיב לי ואף אחד לא מבין למה אני מתעצבנת וזה הכי נורא
מאיה

למעלה