בעייה גדולה.

• פותח הנושא NFS2
  • פורסם בתאריך

NFS2

New member
בעייה גדולה.

שלום,יש לי בעייה שמציקה לי. יש לי איזה 4 חברים וזהו. אני רואה ילדים יש להם מאות חברים ומכירים את כל אחד. אני עובד בעבודה עם אבא שלי ויש שם מישהו שהבן שלו מכיר כל מיני ילדים מהשכבה שלי,גם אח שלו וזה... והוא בכלל לא בבית ספר שלי. זה ממש מעצבן שאני מעאפן כזה והילדים של חבר של אבא שלי מוצלחים חברתית כל כך ולא ביישנים. הבעייה העיקרית שלי שאני ביישן ואני לא יודע איך לצאת מזה,אני באמת מנסה... כל כך כואב לי שלאחרים יש מלא חברים,הם יוצאים לבלות וזה.. בחברים שלי אנחנו בבתים של אחרים. אני רוצה להכיר עוד אנשים וחברים אבל אני פשוט ביישן וזה כל כך משגע אותי. אני פחדן.

ט ר י ג ר

New member
../images/Emo20.gifתקשיב...

אתה יודע..יש לי ילדה בשכבה שמכירה את כוולם.. מהשכבות שמעלינו,מהשכבה שלנו את כולם היא מכירה..אין מישהו שלא יודע את השם שלה...בהתחלה קינאתי בה ואז קלטתי.. זה שיש לה כל כ הרבה "חברים" לא אומר שכולם אמיתיים,זה שיש לה כל כך הרבה "חברים" לא אומר שטוב לה בחיים. יש ילדים שאין להם חבר אחד...עדיף ארבעה חברים אמיתיים מאשר 70 "חברים" שסתם כולם פוזות. אני מקווה שה4 חברים שלך חברים אמיתיים שאתה יכול לסמוך עליהם. חבר אחד טוב שווה ל100 חברים לא כל כך טובים.כי על חבר טוב אפשר לסמוך,לדבר איתו ולהנות איתו בכל מצב...חבר שלא יבגוד בך ושתמיד ידאג לך וירצה שיהיה לך רק טוב. וזה שאתה ביישן זה לא דבר רע, אני הייתי כל כך ביישנית.
.אתה בכלל לא קולט עד כמה..לאט לאט טיפה נפתחתי הביטחון העצמי עלה לי.. אם אתה רוצה לצאת עם יותר ילדים ואתה מתבייש אולי תבקש מאחד החברים שלך לדבר איתם, לארגן משהו ככה גם אתה תבוא...ואני מקווה שלאט תיפתח, ואל תדאג ה-כ-ל יסתדר בסוף.! מקווה שעזרתי.! תמיד כאן..טריגר..

NFS2

New member
יכול להיות שאתה צודק

אבל לחברים האלה שלי יש עוד 3-4 חברים חוץ מארבעתנו וזה מה שמפריע לי. לי אין אף אחד חוץ מהם. כואב לי לראות את הילדים של חברים של ההורים שלי מצליחים כל כך חברתית ולא ביישנים שנפגשים ואני סתם בצד שקט. לדעתי ההורים שלי מתביישים בזה שהבן שלהם לא מדבר והם מדברים עם ילדים של החברים שלהם חופשי.

ט ר י ג ר

New member
דבר ראשון...

אני בת.!! אז זה *צודקת...ו...אם זה כל כך מפריע לך כמו שאתה אומר אולי טיפה יותר תתאמץ למרות שזה קשה..ואני יודעת כמה זה קשה...תנסה...אולי זה יעבוד..ואם אתה לא רוצה לנסות אין לי מה להגיד לך.. מצטערת...

NFS2

New member
סורי,כמה חברות יש לך?

איך נגיד אני הולך לאיזה מקום ומתחילים להכיר אנשים. אני לא מסוגל סתם ללכת למישהו ולשאול מה קורה ולהכיר בלי שום סיבה...

ט ר י ג ר

New member
מבינה שזה קשה...

ממ..אני דווקא באחלה מצב חברתי..אני רק בת 12 אבל יש לי הרבה חברות וידידים ורובם אמיתיים וזה כיף..אבל לפני בערך שנתיים שלוש...הייתי ילדה שמנמונת כזאת...עם איזה שלוש חברות חמודות כאלה וכל השאר לא כל כך..היה לי בסדר..לא כל כך קלטתי את זה..ולאט לאט הבנתי...אבל אולי אחד מהחברים שלך יוכל להכיר לך אנשים?!.. אם הם לא ביישנים אתה יכול לבקש מהם..הם ישמחו שאתה בוטח בהם..תאמין לי..

../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif

אני מסכימה איתך בקשר שיש ילדים שיש להם ממש הרבה חברים,אבל הם סתם מזוייפים... ומה רע שאתה עם חבורה?

NFS2

New member
אתמול יצאתי עם שני חברים שלי

אחד חבר שלי תמיד ואחד שהכרתי אותו לפניי שבועיים ככה דרכו. אני מקווה שאני ימצא עוד חברים,יש לי כבר 4-5 ואני רוצה עוד כמה...

למעלה