בעייה הלכתית-

בעייה הלכתית-

הנושא:איפור מצטערת אם זה יישמע שטחי אבל אני נורא סובלת מזה שאסור להתאפר בשבת. אני יודעת שאסור ולא מסוגלת בשום פנים ואופן להתגבר על זה. זה מעציב אותי כי אני יודעת שהאיסור הוא חד משמעי ואני לא רוצה לוותר על כל שאר הדברים שאני עושה אבל לפעמים כשיש חור אחד אז כל התמונה נראית לא שלמה.. אני מרגישה רע עם זה אבל אין סיכוי שאני אוותר על זה..

candy77091

New member
זו שאלת רב.

תקני איפור עמיד.אני משתמשת אם אני רוצה להתאפר באיפור עמיד.וזה מחזיק לי כל השבת.שום חורים ושום בעיות.

candy77091

New member
אין בעיה.יש לך את פורום איפור וציורי גוף

בתפוז אני מכורה אליו.שמה את יכולה לדעת את כל המוצרים העמידים.כעיקרון התשובה שלי זה מוצרי איפור מקצועי. לדוגמא:שפתון דו צדדי של מאק,שמתי בראש השנה החזיק לי יומיים!! צלליות של א"מ מחזיקות מעולה עם בסיס מתחתיהם. תיכנסי לפורום ותכירי מוצרים עמידים.

../images/Emo7.gifזה נושא כאוב מאד

בנות ישראל צריכות להראות ביום הכי מרומם בשבוע, על הפרצוף
ואם בשבת זה מציק, אז בראש השנה שזה יומיים ,והשנה זה היה שלשה ימים, זה מבאס שבעתיים!!!!!!!!!!! לי יש עור מאד שומני וגם ככה יורד לי האפור מידי מהר, אפילו כשאני הולכת למאפרת מקצועית לפני ארוע, התוצאות נשארות אותו הדבר: עד סוף הארוע לא נשאר לי זכר מהאפור
אז באמת ,מי שתעוץ לי עצה מה לעשות במסגרת ההלכה- תעשה מצווה גדולה!!! ואגב, מתגעגעת, אני מוותרת על דברים בחיים, וככה לפחות מצפוני פחות מייסרני
אני לפעמים מתה להתחיל עם איזה מישהו שאני מאד מאד מחבבת ואני יודעת שאם הייתי מתחילה איתו אז הוא כנראה היה נסחף אחרי, אבל אני יודעת כמה זה חמור ולכן ורק לכן אני לא עושה כלום... וזאת דוגמא אחת...

מ../images/Emo207.gifת ברשותכם - בעיה בסגנון:

קראתי באחד מעלוני שבת שעברה, את הדבר הבא: "בלי קרם פנים בבוקר, אני על הפנים! האם יש מקום להקל בשבת?" הרב אבינר: "מותר אם הוא נוזלי, וכן להיזהר לא לסחוט שיער" אז אצלי, אין את הבעיה של קרם פנים.. אבל אני מנסה להבין אם הסיפא שבדבריו מתייחסת לקרם שיער.. וזה אומר שמותר לשים על השיער משהו נוזלי (בלי לסחוט כמובן).. אשמח לשמוע תובנות אם למישהו יש מושג. תודה, ושבת שלום

אני לא עד כדי כך בורה

מן הסתם מכירה את כל הפתרונות הקיימים והם לא עוזרם לי. ההבדל אצלי באופן די יוצא דופן הוא מאוד משמעותי. אני חייבת שקצת "שיפוצים" אם לא אני נראית זוועה. לא מצפה לפתרונות רק רציתי לשתף כי חבל לי..

candy77091

New member
אם רצית לשתף נשמח לשמוע.

אבל זה היה נשמע שאת מחפשת פתרון הלכתי וזה לא מקום מתאים כי אין פה רב שאפשר לשאול.

../images/Emo201.gif

שומעים את המצוקה שלך. ואני יכולה להבין אותך- למרות שטיפת מייק-אפ לא עולה על פניי.... אז קודם כל-
שנית- אולי כדאי לטפח את הדימוי העצמי ללא תלות בכימיקלים שונים?
ושלישית- כתוב "לפום צערא-אגרא", כלומר ככל שאת מצטערת יותר וצריכה להתאמץ יותר למען קיום דבר ה'- כך השכר שלך גדול יותר

למעלה