בעייה הפי הטבעת ואני לא יודעת מהי

shafor123

New member
בעייה הפי הטבעת ואני לא יודעת מהי

שלום. אני בת 25. כבן המון זמן אני מרגישה שיש לי בעייה ואני לא יודעת מה היא בדיוק. מה שקורה זה שהייתי קצת לחוצה בשנה האחרונה ואני חושבת שלחצתי יותר מידי. עכשיו כמעט כל פעם שאני הולכת לשירותים אני מרגישה שלא כל הצואה שלי יוצאת החוצה וזאת הרגשה נוראית (חלק גדול נשאר בפנים). הצואה שכן יוצאת בדר"כ לא יוצאת עם כאבים. כדי שהכל ייצא אני צריכה ללחוץ ואני מעדיפה לא לעשות את זה. בנוסף יש לי גם המון המון בחילות והמון גזים. חשבתי שזה טחורים אז פעם אחתלפני חצי שנה רופא בדק אותי ואמר לי שהוא לא רואה (רופא משפחה) רופא מומחה הפנה אותי לעשות חוקן והתביישתי לעשות וגם לא ידעתי איך. אני מאוד סובלת ורוצה לפתור את זה. בבקשה אני צריכה עזרה.

פי טבעת

שלום רב נראה שמדובר בקשיים בהתרוקנות. קיימות סיבות רבות היכולות להביא לבעיה זו. הנפוצות שבהן הינן בעיה בהרפיית שריר רצפת האגן בזמן ניסיון התרוקנות או בעיות אנטומיות שונות של הרקטום ופי הטבעת. יש פיתרון לחלק גדול מהבעיות הנ"ל אך יש צורך בבירור מתאים שיכלול בדיקת רופא מומחה, ובדיקות מעבדה כגון מנומטריה (בדיקת לחצים בפי הטבעת והרפייה), דפקוגרפיה -צילום חוקן עם חומר ניגוד שמלמד על תיפקוד הרקטום ועוד. באיכילוב קיימת מרפאת רצפת אגן משותפת לגסטרואנטרולוגים כירורגים וגניקולוגים. תוכלי לתאם תור בטלפון 03-6974281 ונשמח לנסות לעזור דר קריב

בעיה דומה

האם כל אחד יכול לפנות אליכם. אולי יש גם בבתי חולים אחרים מח' כאלה? האם כדאי לפנות לרופא משפחה קודם? במקרה שאני מדברת עליו , מדובר באשה בת 64 בריאה, צמחונית, פעילה גופנית, שהחלה לחוש כאבים ברקטום. עדיין מתפקדת כרגיל גם באזור זה, אבל הכאב שם כל הזמן.

למעלה