בעייה זיכרון חריפה - מבקש עזרה

mestrovic

New member
בעייה זיכרון חריפה - מבקש עזרה

שלום, שמי אורן ויש לי בעייה חמורה. אני מאוד מקווה שיש למישהו פיתרון יעיל במסגרת הרפואה האלטרנטיבית. בחודשים האחרונים הבחנתי בבעיית זיכרון חריפה שמתפתחת אצלי, ומחריפה מיום ליום. הבעייה פוגמת באיכות החיים שלי בצורה משמעותית, ומתבטאת בכך שאני לא זוכר שמות של אנשים שהיכרתי לאורך זמן, של דברים שעשיתי או חויתי או ראיתי או שמעתי ממש בימים האחרונים, ולפעמים אף שיכחה של דברים שרציתי לעשות או לומר ברגע שחלף. כמו שאמרתי הבעיה הולכת ומחמירה מיום ליום וכרגע אין לי פתרונות במסגרת הרפואה המסורתית כיוון שאני עדיין חייל מבקש את עזרתכם הדחופה... אגב האימייל שלי הוא [email protected] ולא זה הרשום למעלה. תודה מראש

זיכרון

שלום! ישנם אמצעים אך מה שידוע לי אינו עובד בטווח הקצר אלא לטווח ארוך יותר. ישנם פורמולות בכל החברות לענין זה על בסיס גינקו בילובה ותוספות. רק בריאות!

עזרא ראשונה.

ידידי החייל! הצעה פשוטה לי אליך. סלק אדום אתה מכיר. עלייך להתחיל לשתות 40 יום מיץ סלק בבקר בצהרים ובערב סה``כ 3 כוסות ליום. כמו כן הוסף לך 3 כוסות ביום של פלפל אדום סחוט במסחטת מיצים קשים. זו עזרה על פי שיטת המרפא של הרמב``ם. לפרטים נוספים אנא פנה ישירות לדואר האלקטרוני שלי והשאר פרטים נוספים. אני אצור איתך קשר בהקדם. עם הרבה אור ואהבה מיכל

MOFARFA

New member
B12

שלום אורן, אני ממליצה לך בחום לבדוק חסר של ויטמין b12 ...אני מכירה בן אדם שעבר כמעט את כל סוגי הטיפולים ולא מצאו מה הבעיה שלו..וכשסוף סוף גילו שחסר לו ויטמין B12 , הוא החיל לקחת והיה לו קושי לישון בלילה מכיוון שפתאום עלו וצצו בזכרונו כל השמות והמספרים שהוא שכח...

למעלה