****בעייה להיכנס לצאט המתקדם****

****בעייה להיכנס לצאט המתקדם****

בהתחלה היה לי איקס אדום סידרתי את זה והוא נעללם ועכשיו זה מה שאני רואה כאשר אני מתחבר לצאט אולי יש לכם פיתרון כלשהו, אין לי חומת אש אם זה משנה משהו האייפי של הוא 10.0.0.1 יש אפשרות שהצאט מבצע עליי חסימה ולא נותן לי להיתחבר או שזה אולי בגלל אייפי סטטי? * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בחיבור לשרת! * מנסה להתחבר לשרת, אנא המתן ... [E] חלה טעות בהתחברות לשרת ב 15 נסיונות. אנא נסה מאוחר יותר.

למעלה