בעייה מדאיגה - זיהום בעור

דניאל468

New member
בעייה מדאיגה - זיהום בעור

יש לי זיהום שהתחיל בין שתי אצבעות ברגל לפני כמה חודשים, ומאז הוא מתפשט. לא ברור לי אם מדובר בפטריה, בחידקים או באלרגיה/אקזמה. (הרופאה לא ידעה לומר בוודאות) ניסיתי פתרונות טבעיים: שמן עץ התה, שמן מור, עשבי קדם. הזיהום המשיך להתפשט. ניסיתי פתרונות קונבנציונלים: "פיטודרם-קומפוזיטום" ו"למיסיל" - לא עזרו. "ציקלודרם C" (זו משחה שלדעתי מכילה סטרואידים) - עזר, אבל לא עשה את העבודה עד הסוף. וכשהפסקתי לקחת - המצב מייד התחיל להתדרדר. בשבועיים האחרונים התחילו להופיע לי זיהומים ברוב האצבעות ברגלים, וגם בחלק מאצבעות הידיים. זה מופיע כעור מתקלף, שלפוחיות קטנטנות, עור מיובש וחתכים. בימים האחרונים התחלתי לקחת משחה צמחית שקיבלתי מארומותרפיסטית. אבל להערכתי המצב ממשיך להידרדר. התופעה מבהילה אותי מאד. הזיהום הגיע בכמה מקומות עד הציפורן, והחשש שלי שאם הוא ייכנס מתחת לציפורן, לא אוכל להיפטר מזה לעולם, והפגיעה באיכות החיים שלי תהיה קשה. הלוואי והייתי מוצא פיתרון טבעי שיעצור את הנזק, אבל עד עכשיו כל הפתרונות הטבעיים לא מנעו התפשטות הזיהום. אני מרגיש שאני במצב אס-או-אס, והנטייה שלי היא ללכת לרופא עור קונבנציונלי ולבקש את החומרים הכי חזקים, למרות כל הנזקים שיש בזה. כלומר, קודם לפתור "בכוח" את הבעייה המאוד בוערת, ואחרי זה "בנחת" למצוא טיפול הוליסטי שיטהר את הגוף שלי מהרעלים. מה דעתכם? אם אתם מכירים מטפל מעולה קונבנציונאלי או הוליסטי באיזור גוש דן, שיש לו ניסיון מוכח עם בעיות עור עקשניות (ושמסוגל לתת פיתרון שכבר מחר בבוקר יעצור את ההדרדרות) אתם מוזמנים לשלוח לי במסר או לרשום בשירשור. אם מישהו חושב שיכול לייעץ לי בטלפון, אוכל למסור את הטלפון שלי במסרים. שלכם בהסטריה דניאל

ebony

New member
דבר ראשון אל תכנס להיסטריה ...

דבר שני יש כמה אתרים עם אינדקסים של מטפלים שיכולים לעזור.. זה אחד מהם: http://www.tevalife.com/search_med.asp המון בריאות ואושר

bflygirl

New member
אני לא מכירה באזור הזה

כדאי לנסות כמה שיותר מהר מטפל אלטרנטיבי וגם קוסמטיקאית טובה הרבה בריאות

*g99

New member
ש לי פתרון לפטריה (במידה וזו הבעיה)

יש ספריי שנקרא "פרופוליס" הוא יעיל לפה אבל גם לפטרת. אחרי האמבטיה יש לנגב טוב טוב את האזור ולרסס בספריי.תוך שבוע ואפילו פחות תעלם הפטריה. בהצלחה

דניאל468

New member
לא בטוח שזו

פטריה. ייתכן שזה פטרייה עם "עוד משהו". זה לא הגיב למשחה אנטי פטרייתית. גם ניסיתי כמה דברים צמחיים שאמרו לי עליהם "זה בטוח פותר לך את הבעייה" - והם לא עזרו. כרגע אני מנסה שוב משחה צמחית שקיבלתי מארומותרפיסטית.

shloמי

New member
../images/Emo39.gifדניאל468

שלחתי לך מסר בברכת אור ואהבה שלומי

שמווליק

New member
שמן עץ התה ,שמן קורנית (זעתר)

יהיו יעילים עד מאוד . מומלץ בתחילה אמבט עם שמן עץ התה . לאחר מכן עיסוי בשמן קורנית . כל זאת רק לאחר שבדקתה בנקודה מסויימת האם יש רגישות לשמנים . לאחר מכן לבנדר ירגיע .. בהצלחה שמווליק

ebony

New member
לא לגעת בקורנית בשום פנים ואופן

קורנית זה לא זעתר זעתר זה בן אזוב... קורנית גורמת לכיבים וכוויות אסור להשתמש בה ללא מיהול מתאים אל תגע בזה אלה אם כן אתה באמת למדת את העיניין ויודע מה לעשות. עדיף לגשת לנטורופת ולמצוא מאיפה זה הגיע בכלל.... ולשמוליק: אני לא יודעת איפה למדת שקורנית מותרת למצבים כאלה . תסתכל שוב במחברת שלך ותלמד את הנושא לעומק. אם לא למדת ארומוטרפיה עדיף שלא תתעסק עם זה כל אחד שישאר בתחום שלו אחרת יכול להגרם נזק. אבוני

ebony

New member
סליחה זעתר זה אזוב מצוי

אבל עדיין זה לא קורנית אלה הם שני צמחים שונים לחלוטין

למעלה