בעייה מינורית

proof

New member
בעייה מינורית

אז ככה קנו לי במתנה את הנגן הבא הנגן יופי טופי והכל, רק יש בעיה ממש קטנה ושולית, אבל זה בכל זאת מציק לי משום מה. הבעיה היא כשכאשר הנגן מחובר למחשב ואני בודק בתקיות את השירים, הכל מסודר לפי הסדר של השירים באלבום (כלומר בסדר של 1-18), אבל בנגן עצמו כשאני שומע הכל מתבלגן וזה הולך בסדר אקראי לא לפי הסדר הקיים. מישהו במקרה יודע איך לסדר בעייה זו? ואם לא, לא נורא, אני סתם נטפל לשטויות...P:

יאיר B

New member
סוף סוף רואים סמסונג אורגינאלי ../images/Emo13.gif

ולא את החיקויים העלובים שמוכרים בארץ (עלק סמסונג...) בנודע לשאלתך: יכול להיות שהנגן נמצא על שאפל (אופציה שמערבבת את השירים)? כי הנגנים בדרך כלל הולכים לפי סדר א"ב. אפשרות אחרת היא שכשהמרת את השירים, תוכנת ההמרה סיפררה את השירים ובנגן הם ישמעו לפי הסדר שהיו על הדיסק.

proof

New member
אוקיי, אז ככה.

עוד לפני שהספקתי לקרוא את התגובה שלך, סתם ניסיתי משהו, מחקתי אלבום מסויים מהתיקיה, ואז העלתי אותו שוב והפעם משום מה גם בנגן השירים היו מסודרים לפי הסדר, אז לא יודע מה הייתה הבעיה אבל טוב שהיא נפתרה. וכמובן, תודה על העזרה!

proof

New member
ועוד משהו קטן אם אני כבר פה.

האוזניות שקיבלתי עם הנגן מאוד לא נוחות ובעלות כבל קצר מאוד, אז שמתי על הנגן את האוזניות שקניתי לדיסקמן שלי בזמנו. הבעיה היא כזו מידי פעם יש הפרעות באחת האוזניות וצריך לסדר את החיבור קצת(לסובב אותו) על מנת שזה יסתדר. יש לציין שבאוזניות שהגיעו עם הנגן זה לא קורה. אני מניח שזה בעיה בחיבור של האוזניות, האם אפשר לסדר את זה איכשהו?

נדב8

New member
בד"כ

הבעיות האלה קשות לפתירה, במיוחד בבית... אתה יכול לקנות אוזניות חדשות...

proof

New member
כן, אבל השאלה האם ייתכן מצב שבו

אני אקנה אוזניות חדשות ויקרה אותו מצב? או שזה בוודאות בעיה באוזניות האלו בלבד כי האוזניות של הנגן עצמו פועלת..

נדב8

New member
אם אתה אומר

שזה קורה לך רק עם זוג אוזניות אחד...אז סביר להניח שזה לא יקרה אם אוזניות אחרות במידה והן תקינות...

למעלה