בעייה ממש מעצבנת, בבקשה תעזרו

בעייה ממש מעצבנת, בבקשה תעזרו

טוב אז ככה, אני כבר כמה פעמים מנסה למחוק שירים מהנגן (גם דרך המחשב וגם דרך הנגן עצמו) ולא מצליחה. כשאני נכנסת לתיקיה של הנגן במחשב אז אני מוחקת ואז אני מוציאה אותו מהUSB ובודקת עם השירים נמחקו והשירים עדיין שם. בנוסף יש שתי תיקיות שהוא לא נותן לי למחוק, התיקיות ריקות משירים (השם יודע למה) וכשאני לוחצת על למחוק אותם הוא אומר לי "אין באפשרותך למחוק את הספריה, הספריה אינה ריקה" ושתי התיקיות האלה ריקות ותופסות לי איזה 70 מגה בייט על כלום! זה ממש מרגיז. ניסיתי לאתחל את הכונן של הנגן וזה לא נותן לי, אני כבר לא יודעת מה לעשות בבקשה שמישהו יעזור לי :(

יאיר B

New member
תנסי לאתחל את הכונן דרך התוכנה

שהגיע איתו. אם יש הודעת שגיאה בתוכנה הזו - תרשמי אותה.

התוכנה שהגיעה איתו לא עובדת

במחשב שלי..אני חושבת שהיא מיועדת רק לווינדוס 98 ולי יש אקספי תודה בכל אופן :)

יאיר B

New member
התוכנה שמגיעה עם הנגן מתאימה

לכל מערכות ההפעלה של מקרוסופט (כל גרסאות החלונות מאז 98SE). תתקיני ותפרמטי דרכה ואני מאמין שהבעיה תיפטר. אגב, כפתור ה-HOLD לא לחוץ אצלך במקרה, נכון?

הורדתי את התוכנה

והתקנתי אותה .. כשניסיתי להפעיל אותה המחשב לא הגיב =\ איך בדיוק משתמשים בה? תודה לך.

stardust19

New member
תסמני תיקייה מסוימת כאשר הנגן מחובר

למחשב- קליק ימני->תבחרי UNLOCKER-> יופיע חלון עם כל הטעויות ->תלחצי למטה על UNLOCK ALL ותוך פחות משנייה את יכולה להמשיך למחוק,להעתיק,למחוק,להעתיק ושוב פעם ושוב פעם.......כמה שרק את רוצה

אממ ניסיתי את זה

הוא אומר לי no locking handle found משהו כזה ואז הוא אומר לי שבכל מקרה האןלוקר יכול לעזור לי ומבקש לבחור את הפעולה שאני רוצה לעשות (להעביר, למחוק וכו'..) אני בוחרת למחוק הוא אומר לי שהתיקיה הועברה בהצלחה לסל המיחזור אבל התיקייה עדיין שם. אוף איזה חרא !!! באמת תודה רבה שאתה מנסה לעזור לי..אני ממש מעריכה את זה חח

stardust19

New member
תנסי להוריד את התוכנה CCLEANER

ןלהפעיל אותה בלי להיכנס ליותר מדיי פרטים- רוב הסיכויים שיש לך איזשהי רשומה ברגיסטי שלא נמחקת, אם זה כבר לא עוזר אז אני ממליץ על פירמוט הנגן.

weird dust

New member
דרך התוכנה שלו

אי פירוט דגם הנגן גם לא ממש עוזר. מומלץ לחפש את אתר החברה בקישורי הפורום ושם למצוא את התוכנה שלו. יש בעיה לפרמט את המכשיר דרך המחחשב באופן הפשוט.

weird dust

New member
איזה דגם של סמארט?

סמארט זה חברה בלי שם אמיתי, זה נגן מדבקה. אם הוא כמו הפאנקי בוי של טופ אז יש שם להשיג תוכנה. בכל מיקרה אני ממליץ לנסות להתקין שוב את התוכנה שעל הדיסק.

כל מה שכתוב עליו זה

sb-3000 אני ינסה להתקין את התוכנה הארורה הזאת. בפעם הבאה שאני אקנה נגן אני אתייעץ איתכם תמיד אני קונה שטויות!

stardust19

New member
בשמחה- בשביל זה אנחנו כאן ואני חושב

שאני מדבר בשם כל האנשים פה בפורום (אם יורשה לי הדבר כמובן
)

למעלה