בעייה ממש מעצבנת

Carlito2

New member
בעייה ממש מעצבנת

ההורים שלי,תמיד,גם שאני יוצא עם חברים וגם שאני בבית כמו עכשיוו אומרים ללכת לישון. תמיד שנגיד עוד מעט בטח אבא שלי יילך לישון הוא ישגע את השכל שגם אני. אני בן 16 לעזאזל! דיברתי איתם על זה כמה פעמים,לא עוזר. מה לעשות?! למה אני לא יכול ללכת לישון מתי שאני רוצה,זה לא חייב להיות מאוחר,זה יכול להיות גם עכשיוו,מה שאני רוצה זה שאני יהיה אחראי על עצמי ויילך לישון מתיי שאני רוצה!!

lD0

New member
תשכנע אותם

אין לך שום דבר לעשות חוץ מלשכנע אותם. עד שהם יסכימו.

Carlito2

New member
מקווה שזה יעזור.תודה

למרות שכבר חשבתי על זה... וניסיתי..

וואי גם לי זה לפעמים קורה.

השעה חצות, ואמא שלי אומרת לי שמאוחר ואני צריכה ללכת לישון. זה לא מאוד מאוחר בהתחבש בזה שאני לא עושה כלום למחרת. במקרה כזה, פשוט תהיה בחדר בלילה. תעשה מה שאתה רוצה בשקט, אתה לא מפריע לאף אחד ואני בטוחה שההורים שלך לא יבואו אליך עד לדלת בשביל לראות איך אתה ישן.

Carlito2

New member
הבעייה היא

שיכול להיות שהם ישמעו ואם הם יבואו אני מת.... אני חייב פיתרון,אני בן 16 כמעט לעזאזל!

Black Jane

New member
אז תדבר איתם ותסביר להם מה שרשמת לנו,

שאתה כבר כמעט בן 16, ואתה רוצה שיתנו לך את החופש ללכת לישון כשאתה רוצה ולא כשהם. אל תבוא אליהם בגישה עקשנית של 'תתנו לי ללכת לישון מאוחר!', אלא בגישה של להסביר להם ושיבינו אותך.

רות91

New member
תסביר להם ש...

אתה כבר גדול ושאתה מספיק אחראי כדי לישון בשעות שאתה רוצה ולהתעורר בשעה סבירה לבית ספר (טוב כרגע לא אבל בספטמבר)

W e n d u s h

New member
זה נשמע לי כמו

אוי אוי אוי ההורים שלי לא נותנים לי ללכת לישון מתי שאני רוצה וכשאבא שלי הולך לישון הוא אומר לי גם. אוי אוי אוי אני מסכן!!1 ונעבור לפן הרציני יותר. תגיד להם בדיוק את מה שאתה כותב כאן. שאתה בן 16. ולעזאזל, כבר מותר לך להחליט באיזו שעה ללכת לישון. (וגם מותר לך עוד דברים, אבל זה לא לנושא הזה..) אם תהיה מספיק אסרטיבי אין סיבה שהם לא יסכימו. אגב, אתה בכור במקרה?

למעלה