בעייה עם האוזניות של האייפוד

henchook

New member
האזניות המעצבנות של iPod

אולי יפות, אסטתיות, בעלות cool factor גבוה מאד, ואפילו איכותיות, אבל החוטים שלהן כל הזמן מסתבכים לי!!! זה מציק לי עד כדי כך שעברתי להשתמש באזניות הישנות שלי. לאזניות הישנות שלי יש פיצול בצורת y ולר Y. כלומר החוט של אזניה אחת ארוך יותר מהשניה (בניגוד לאזניות של iPod שבהן החוטים באורך שווה) כך שהחוטים פחוט נוטים להסתבך אחד בשני, וגם אפשר (וצריך) לשים חוט אחד מאחורי הצוואר, ואז אם מוציאים את האזניות הן נשארות תלויות על הצוואר.

mr redimmer

New member
בעייה עם האוזניות של האייפוד

טוב אז ככה: אני אף פעם לא חיבבתי את האוזניות של האייפוד בגלל הרבה דברים: הן לא נוחות כי הן מסתרבלות כל הזמן, הכריות נופלות הרבה, לא יפות (צבע לבן לא מתאים), איכות שמיעה סבירה סבירה לגמרי ואני לא מבין למה אנשים אומרים פה שהאוזניות האלה הם הכי טובות בעולם.... טוב זה מה שנאי לא אוהב בהם. אז מה קרה זה שבזמן האחרון אני שומע באוזנייה השמאלית כל מיני זמזומים כאלה מוזרים שמפריעים וזה משגע אותי. יש לי טופס אחריות מלוס אנג'לס. ידע יסכימו להחליף לי את האוזניות?

Dood1000

New member
באסים

שמתי לב שהאיפוד לא להיט עם באסים. ניסית להפחית אותם באקולייזר? אצלי זה הופך חלק מהשירים ליותר "נקיים"

Gulguli

New member
כמה זמן יש לך את האזניות?

נראה לי שהגיע הזמן להפרד...ביי ביי רכוש לך אזניות אכותיות אחרות. זה קרה אצלי ואצל רבים אחרים אין מה לעשות האזנה נעימה

למעלה