בעייה עם החברה -צריך עצה

edragon1

New member
בעייה עם החברה -צריך עצה

אני יוצא עם חברתי מזה כ-4 חודשים ,הכל מצוין אבל אין לה שום ניסיון מיני כמעט ,מה שלא מפריע לי ,אבל היא גם לא אוהבת/מעונינת בסקס, ניסיתי להסביר לה שאני טיפוס מאוד מיני וכן סקס זה חלק מהקשר, אך היא טוענת שזה לא עושה לה את זה כלל.... ניסיתי לגרות אותה בשלל אפשרויות ,אוראלי ,אצבעות ,לפעמים היא קצת מתרטבת אבל זהו בערך ,שכבנו כעבור 3 חודשים של קשר בפעם הראשונה ואחרי זה היא אמרה שכואב לה והיא לא מעונינת יותר (עליי לציין שהיא אינה בתולה)אבל לפנק אותי במציצה או לחילופין בלעשות ביד היא עשתה זאת פעמיים שלוש ואין לה כוח לזה יותר, אינני יודע מה לעשות כי היא מתוקה ובא לי להמשיך איתה את הקשר אך למרות שאני מנהל איתה שיחות ומוכן ללכת איתה יד ביד ולעשות איתה את הכל בעדינות וביחד היא פשוט "קרה" ולא מוכנה ,מה לעשות????? אני מדוכא מכל הסיפור כי אינני בחור לחצן אבל גם לא מוכן לקשר ללא אינטימיות מינית בכלל.....

Vdrums

New member
לא יודע מה להגיד, שמעתי על זה פעם

אני מכיר מישהו שיצא עם בחורה שלא אוהבת סקס במשך שנתיים. נשמע לי הזוי לחלוטין.

שנתיים ?....

מסכן

mika tal

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gifאמממ... תראה...

ייתכן כי הבחורה עד כמה שלא נעים לומר לא ממש נמשכת אלייך, אבל מרגישה "מחוייבות" להמשיך את הקשר. שמעתי כבר על אנשים שהגדירו אותם כלא מיניים. אבל לדעתי היא הייתה מגלה עניין לפחות באיך לעשות לך טוב, איך לעשות לשניכם טוב. לא הבנתי את מה שכתבת הכל מצויין חוץ מ... ??
מזכיר לי את העניין שמישהי בת 40+ שאלה אותי אם הייתי יוצאת עם מישהו אימפוטנט. אמרתי לה תשמעי, אם אהיה במערכת יחסים לא אפסול מישהו עם בעיות.. אבל.. אני בחורה צעירה.. ישר על ההתחלה??? אז.. השורה התחתונה.. חים בלי סקס.? למה לך??

תשמע, תבין, תראה

דבר ראשון - אני חוזר - דבר חלש - אתה מפחיד את החמוסונים.... דבר שני - עצם העובדה כי אתה מעלה את השאלה הזאת מעידה כי אתה בדילמה. אם לא היית בדילמה היית כנראה עובר הלאה למישהי שהייתה גורמת לך להרגיש טוב, ולהרגיש טוב משמעו - כן - להיות סקסי, מושך ובעיקר נחשק - ולמין יש בהחלט משקל רב בנושא הזה אם לא כל המשקל... כנראה אתה בהחלט מחבב את הבחורה וכנראה שיש סיבות לכך, אם אתה מרגיש כי המגמה היא ללכת לאט לאט אבל יש יעד בסופו של דבר אז לך על זה. אם יש חשש כי היא פשוט לא נמשכת אליך אבל מרגישה מחויבת לקשר או גרוע מזה - לא יודעת כיצד לסיים אותו - כאן ישנה בעיה - כי הקשר הזה לא במגמת שיפור אלא להיפך. אני מאמין כי אתה מספיק בוגר ואינטילגנט כדי לדעת איזה מין האפשרויות היא הנכונה. ואמר כבר מישהו חכם - סקס הוא לא המטרה אלא הדבר אשר משלים מערכת יחסים למערכת יחסים טובה יותר. אולי יש לה טרואמה מהנושא הזה ? אולי כדי להפנות את השאלה הזאת אליה ולאו דווקא לפורום ? ואולי - מרחיק לכת עד כמה שזה נשמע - תגשו לטיפול זוגי ? וזאת למרות הזמן הקצר שאתם ביחד - אם הקשר הזה חשוב לך וכאמור עצם העלאת השאלה מעידה על כך שהוא חשוב לך - יכול להיות שזה יהיה פתרון לא רע - לכאן או לכאו..

נימשון

New member
סיבה אחת כבר אמרו לפני

בהחלט יכול להיות שיש פה בעיה של משיכה וזה משהו שכנראה לא נעים לה להגיד לך כי כן טוב לה איתך בסך הכל. אני חושבת שיכולה להיות סיבה נוספת משמעותית ביותר ואם להגדיר אותה במילה אחת אז זו שמרנות. בהחלט יתכן כי הבחורה גדלה בבית בו מין היה דבר "אסור", משהו שהאישה נותנת לגבר ולאו דווקא נהינת ממנו נטו ותאמין לי שתחת ישה כזאת מאוד קשה להינות ממין והכאב בהחלט יכול לבוא כתוצאה ממשהו פסיכולוגי. נסה לדבר איתה קצת על מין, לראות אם היא תעלה משהו מהעבר אולי, אולי תספר קצת על איך ראו, הסבירו והתיחסו למין בבית ובסביבה בה היא גדלה ואולי שם תמצא את התשובה. לצערי הרב גם אם תגלה שהבעיה היא אכן שמרנות אין פה פתרונות קלים ורק רצון רב מאוד שלה לשנות ולהשתנות יביא את השינוי בנקודה הזאת.

edragon1

New member
אוקי כמה הבהרות........

אז ככה קודם כל הרשו לי להפריך את עיניין המשיכה.....הבחורה אומרת וגם מודה שהיא מאוד נמשכת אליי ,גם עיניין ה"לסיים את הקשר" לא במקום כיוון שביום שישי היא דווקא לחצה שנלך לארוחת ערב אצל הורי.....מה שמעיד על כך שהיא רוצה להדק את הקשר ,יחד עם זאת היא כל הזמן חוזרת על המנטרה שלה שסקס לא מעניין אותה כלל ולטענתה ממש לא מזיז לה ,לא מסקרן אותה ,לא מרגש אותה.... אז אני שואל איך אפשר להתמודד עם זאת שהבחורה שלך פריג'דית ברמות שקשה מאוד להתמודד איתן (או כמו שמישהי אמרה כאן אני בחור צעיר מדוע אני צריך לוותר על סקס או במקרה החמור יותר על מגע בכלל.

נימשון

New member
אתה ממש לא צריך לוותר על סקס

אתה צריך להבין שלזוגתך יש בעיה, בעיה חמורה ככל הנראה ולנסות להגיע איתה ביחד לפתרון אבל כדי שזה יקרה היא צריכה להיות זו שרוצה לפתור את הבעיה ולא נראה כי היא בכלל בכיוון הזה.

shaniza

New member
ברצינות

אני חושבת שאתה צריך לדבר איתה על העניין במובן של שהיא צריכה ללכת לטיפול. היא בבעיה שללא קשר אליך תסבך לה את החיים בהמשך...

למעלה