בעייה עם ה Itunes

maxkushnir

New member
בעייה עם ה Itunes

בעקרון הבעייה מתחלקת ל-2. יש לי ספריית מוזיקה של 56 ג'יגה (כן אני יודע אני לא שפוי) עכשיו כשאני מנסה להכניס את כל השירים לתוכנה היא פשוט נתקעת באיזשהו שלב ולא מגיבה,הצלחתי לפתור את זה על ידי יבוא ה playlist מה Winamp ואז לוקח לזה כמה דקות וזה מראה לי את כל רשימת השירים וגם משמיע אותם והכל טוב ויפה,עד שאני סוגר את התוכנה וכאשר אני פותח את התכונה מחדש זה מראה לי את רשימת השירים אבל כשאני מנסה לנגן שיר מסויים מופיעה לי הודעה שהקובץ לא נמצא והאם אני רוצה לחפש אותו,עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? והאם יש לזה פתרון

לדעתי אתה צריך לביא את השירים בחלקי

במקום בבת אחת לא שמעתי על מישהו עם ספריה כזו גדולה אבל אם זה מה שעושה לך טוב מי אני שאתנגד

Dood1000

New member
וואו

וכל השירים בפורמט MP3??? איך מגיעים לכמות מוזיקה כזו????

mr redimmer

New member
אני רואה שאתה בנאדם שמח מאוד

56 ג'יגה של מוזיקה?!?!?! או שהחיים שלך נפלאים בגלל המוזיקה שטובה לנשמה
או שאולי את דיג'יי?

אם הוא די.ג'יי אז

למה שכל המוסיקה תיהיה לו על המחשב? אני משוכנע שהוא לא אוהב לשמוע את כ-ל המוסיקה שהוא מנגן במסיבות אלא אם כן מדובר במחשב נייד שמשמש חלק מהציוד

maxkushnir

New member
ממממ

די ג'יי אני ממש לא,אבל בעקרון זה התחיל כתחביב של העברת דיסקים מקוריים שלי ושל אחי למחשב,והמשיך בהורדת שירים,סגנון המוזיקה שאני מעדיף (רוק ומטאל) כולל בתוכו הרבה תתי ז'אנרים והרבה להקות מהעבר ומהווה שיש להן כמות דיי גדולה של דיסקים ככה שלאט לאט איכשהו אחריי שנתיים הצלחתי להגיע למצב כזה.. עכשיו בקשר לבעייה,אני אנסה להעביר כמו קטנה של תיקיות ונראה לי יהיה

maxkushnir

New member
מנסון אני לא מחשיב כמטאל

הוא גימיק נחמד אבל לא אומן גדול...איירון מיידן יש לי בשפע :)

maxkushnir

New member
תמיד יש מצב

יש את live in Rio שהוא אלבום הלייב הכי טוב שלהם...ואני אמור לקבל את רוב הדיסקים שלהם (מקורי) בימים הקרובים

maxkushnir

New member
כרגע

אחריי ניקיון דיסקים יש לי רק א תlive in rio נראה לי...אני פשוט מחכה למקוריים שישארו אצלי בבית ככה שלא יתפסו מקום במחשב... ואם יש לך ICq יהיה לנו הרבה יותר קל לדבר המספר שלי זה 128309187

maxkushnir

New member
ילדים?

ומאיפה לך בדיוק שאנחנו ילדים? כמות מוזיקה כזו או אחרת או כל דבר אחר שנאמר פה לא מראה על ילדותיות או על "אני כלי יש לי המון מוזיקה במחשב" אלה על משהו שאני אוהב... סתם לידע כללי אני בן 20...לא כל כך ילד הייתי אומר

*GormE*

New member
לא קשור לגיל

זה משהו שנהוג לשמוע בתחום גילאים מסויים. אני בת 20 גם, אבל מעולם לא שמעתי איירון מידן. אל תיעלב.

maxkushnir

New member
לא נעלבתי

אבל ממתי סוג מוזיקה כלשהו נהוג לשמוע בתחום גילאים כלשהו? אז מפה המסקנה שמי ששומע פינק פלויד,לד זפלין והביטלס הוא זקן? תפיסה מוטעית לגמריי לטעמי

למעלה