בעייה עם נגן פופולארי

בעייה עם נגן פופולארי

היי חברה! יש לי האמת בעייה מוזרה עם נגנים של איי אודיו. קודם כל מן הנכון לומר שהנגנים של החברה מאוד איכותיים בעלי ממשק נוח ואיכות שמיעה מצויינת. הבעייה היא שהנגן שלי נכבה לסירוגין בלי שום סיבה נראית לעין. קניתי את הD2 שלי לפני מספר ימים חדש מהשקית נפח 16G. העמסתי אותו במיטב השירים וכמובן טענתי את הסוללה אך לפעמים הוא פשוט "מת" ואני צריכה להפעיל אותו מחדש. זה קורה גם כשאני מדפדפת בשירים וגם סתם מעצמו. מה שהכי מוזר הוא שהייתה לי בדיוק אותה בעיה עם נגן אחר שלהם (הנגן הלבן הישן יותר 2G) ופשוט הפסקתי להשתמש בו כי הוא כל הזמן נכבה והאחריות עליו תמה. מה אתם חושבים שיכולה להיות הסיבה? אולי זאת בעיה בתוכנה (גירסא 2.02)? אולי אני עושה פעולה לא נכונה? קשה לי להאמין שהנגן עצמו יהיה פגום... בבקשה עיזרו לי כי אני כבר מרגישה שיש לי קארמה רעה על מכשירים אלקטרוניים:) סבן

עוד בעיה עם אותו נגן

שפשוט משגעת אותי! הנגן אל מציג את כל השמות של השירים. לכל השירים יש ID3 טאג ולכן אמור להיות רשום שם השיר אבל במרבית השירים בכלל רשום UNKNOWN. ככה שאין לי מושג איזה שיר מתנגן ואיך אני אמורה לחפש שירים.. אודה לעזרתכם...

יאיר B

New member
גרסא 2.02 זאת גרסא פרא-היסטורית.

נתחיל מזה שתעדכני אותו. הגרסא הנוכחית היא 2.95. עדכון אפשר להוריד דרך אתר קואון. אם אחרי העדכון עדיין יהיו בעיות, תוכלי תמיד לשלוח לשירות (לפעמים קורה שנופלים על נגן דפוק, זה יכול לקראת גם לטובים ביותר). זה לא צריך לקראת. אני כבר חודש עם הנגן הזה ואין את הבעיה הזאת. הנגן שלך על עברית בשפות, נכון?

יאיר B

New member
תקרא באתר קואון מה נותן העדכון.

אם זה לא נותן לך כלום, אפשר לא לעדכן (בכל מקרה אתה לא חייב לעדכן, הנגן יעבוד גם עם הקושחה שיש עליו עכשיו).

יאיר B

New member
בעצם עוד משהו שעבר לי בראש:

הנגן שלך זה D2 רגיל או D2+? אאל"ט לגרסת ה+ יש מספרי קושחות אחרות. לבדוק באתר קואון לפי סוג הנגן.

הנגן שלי הוא D2+

אני לא כלכך יודעת מה ההבדל בינו לבין הD2 הרגיל. התקנתי את הגירסא החדשה כפי שהנחיתם אותי, זה פתר את כל הבעיות. תודה רבה לכולם ולך יאיר על העזרה! נ.ב - שתי שאלות שיגרמו לי להיראות מטופשת אבל לא אכפת לי- * מה זה קוחשה? * מה זה אאל"ט?

מנגר 4

New member
../images/Emo3.gif

קושחה - התוכנה ש"צרובה" על הנגן ואחראית על ההפעלה שלו אאל"ט - אם אני לא טועה

למעלה