בעייה עם סעיף 15

Folklore

New member
בעייה עם סעיף 15

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3379423,00.html אני מניח שזה לא חדש לרובנו?

Folklore

New member
ובכל זאת..

עובדה ש(עד כמה ששמתי לב) את הנציגה היחידה מהמין היפה החזק והחכם... קיבלתי לא מעט תגובות מבועתות מבנות שראו את המלט, הקינג קלי שלי. זה הגיע לרמה שבנות שהתעוררו אצלי אמרו שכל הלילה הם חלמו על נחשים והתעוררו מסיוטים (כיאה לרב בני האדם והפוביות שלהם מזוחלים). לא הבנתי אבל למה צב מגעיל אותן, כזו חיה חמודה לא?!

dreaming h

New member
צ'מע...

אני לא דוגמא אמיתית. בטעות יצאתי זוויג בת.. אני חושבת שבגדול, מרבית האנשים לא מחבבים נחשים, כמעט כמו שהם לא מחבבים ג'וקים. אבל מה? כשאתה לא מכיר נחשים בכלל, כולם מסוכנים מאוד בעיניך. נסה רגע לראות את החיים מזווית אחרת. הם יצורים חריגים. חלקים, ארוכים, לא ברורים, אין להם רגליים או ידיים, צורה לא מוכרת לתפיסה הנורמלית, הם לא צפויים, לא ידידותיים, מתחבאים, מפתיעים, ועלולים להיות מסוכנים. נו, should i say more? אבל כמו שכבר סיפרתי בעבר, עד לפני כמה שנים, נחשים היו הפחד הכי גדול שלי. בעיני זה עניין של מודעות, הבנה, והסתגלות איטית. גם אחרי שכבר הסכמתי להסתכל ולהתעניין, לקחו כמה חודשים עד שהסכמתי להחזיק בעצמי נחש. מלעשות, לא טבעי, וצריך לרצות להתגבר על זה. לא כולם מוכנים. (אבל, אני מבינה שיש מקום אצלך ללילה...
)

Folklore

New member
אמ....

תרשי לי לא להגיב על ההערה האחרונה פה
. ועוד אמרת שמי שמכירים לו זוחלים בצורה ידידותית, נגמל מהדחייה, וזה נכון לגמרי!! הפעם הראשונה שהחזקתי נחש היתה בחוג העשרה שכזה בטכניון, וזה היה כיף נורא! אין לי מושג איזה סוג זה היה, אולי קינג. בקרוב ידידה שלי מסיימת את החזרה בתשובה שלה, ומביאה דייר חדש לחדר שלה, כשהטרריום יהיה מוכר והכל, אזמין אותה לכאן, ואז תוכלי לדבר על איפור ומייקאפ ועוד דברים של בנות ;) (וזוחלים)

למעלה