בעייה עם mpio HD300

BaBa0o7

New member
בעייה עם mpio HD300

שלום! רכשתי שלשום נגן mpio HD300 20GB, אחרי שסיימתי לטעון, חיברתי אותו למחשב, בשביל להעביר שירים, המחשב לא זיהה את הנגן, והנגן עצמו דיי "נתקע" ומסרב להיכבות. מה אפשר לעשוות???

stardust19

New member
יכול להיות וצריך תוכנה מיוחדת או

שיש לך WIN98 ושמה על אחת כמה וכמה צריך להתקין את הדרייברים שמגיעים עם הנגן

BaBa0o7

New member
יש לי XP

הבעייה העיקרית היא לא חוסר הדרייבר, אלא זה שהנגן ניתקע, ואי אפשר לכבות או לעשות משהו איתו בכלל

weird dust

New member
תנסה לעשות ריסטרט למחשב

אבל זה במיקרה שהנגן לא מתנתק באופן בטוח. יכול להיות שהנגן ניתקע, אז אחרי ניתוק מאובטח פשוט לחוץ על הכפתור ההוא או שזה רצף מקשים שאני לא מכיר. אם הנגן באמת תקוע אז לנתק אוותו בזמן ריסארט למחשב לפני שחלונות מתחיל לטעון.

BaBa0o7

New member
לא יכלתי לנתק את הנגן באופן בטוח

מכיוון שבכלל לא הגיע השלב שבו הסמיילי עלה המחשב בכלל לא קלט שהנגן התחבר, אגב הדגם הוא http://www.mpio.com/product/productview_hd300.html ואני אנסה את העצה בקשר לריסט לנגן + מחשב תודה על העזרה עד עכשיו

BaBa0o7

New member
ניסיתי את העצה

אבל זה לא עזר, עשיתי ריסט למחשב שהנגן מחובר ושלפתי ליפני שהווינדוס עלה, אבל זה לא עזר, זה נראה כאילו הנגן מפסיק להגיב טוטאלית. תודה על העזרה

weird dust

New member
וריסט למכשיר?

בדרך כלל יש חור קטן (זה שמקדימה ניראה לי שייך למיקרופון אבל שווה לבדוק גם את האופציה הזאת
בכל מיקרה איפשהו יש חור ריסט.

BaBa0o7

New member
מוזר ככל שזה ישמע

אין שום חור אחר, המדריך לא מדבא על שום ריסט, אלא רק על כיבוי והדלקה. וכן ניסיתי, אבל זה לא עובד לדחוף קיסם למיקרופון :)

BaBa0o7

New member
קבל תיקון

החור מקדימה הוא כן לריסט! אבל עכשיו, כשאני מפעיל את הנגן, הוא תקוע במסך הפתיחה שלו! תודדה לך!

weird dust

New member
יכול להיות שהנגן מקולקל

כמו שאתה טוען הנגן אצלך מספר מוט של ימים והוא לא עובד ולכן יכול להיות שיצא לך "לימון". תבקש להחליף את המכשיר בחנות ממנה ניקנה המכשיר.

BaBa0o7

New member
בעעעעעעעעע

אני רק רוצה להחריץ שמשהו לא טוף הולך במחסני חשמל בחולון! שלקחתי את הדגם הזה של הנגן, גליתי סדקים ליד החור של הריסט, הוחלף למכשיר הנוחכי, שמגלה רצון עז להיתקע

weird dust

New member
דווקא המכשיר ניראה נחמד

והוא בעל קשר ישראלי. והמחיר שלו גבוהה כמו של נגנים רגילים, מה שאומר שהוא פשט נגן חדש בשוק. מאוד מוזר.

BaBa0o7

New member
טוב תודה

בכל מקרה, תודה על הניסיון לעזרה! אני יפעל לפי עצתך

יאיר B

New member
אני מניח שהתקנת את ה-CD שבא איתו

אם לא אז תתקין. יכול להיות שהוא צריך את התוכנה כדי לתקשר עם המחשב. הנגן לא נכבה, גם אחרי כמה דקות? יש כפתור לעשות RESET (תבדוק במדריך וגם תסתכל אם יש תקלות נפוצות במדריך ומה לעשות)? אם כלום לא יעזור, נראה שתצטרך לפנות לספק שממנו רכשת את המכשיר (יש אפשרות שהוא לא תקין). אגב, איפה קנית את המכשיר? אף פעם לא ראיתי כזה.

BaBa0o7

New member
תגובה

כן, הנגן לא נכבה גם לאחר כמה דקות שבהן הוא תקוע, ואין שום כפתור שבעזרתו ניתן לעשות ריסט, במדריך (גם העיברי המקוצר, גם האנגלי וגם ברשת) אין בכלל מידע על מה קורה אם הנגן נתקע. בכל מקרה, תודה !

למעלה