בעייה קטנה....

פאני1

New member
בעייה קטנה....

שלום לכולם אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי... יש לי חברה מאוד טובה ( כבר 5 שנים ) , אנחנו נוהגים לצאת לבלות והכל , ולאחרונה אני שמתי לב שאין לה חוש קצב בכלל !!! זאת אומרת כאשר אנחנו רוקדות ויש מוזיקה אז היא כאילו לבד , בלי שום קשר למוזיקה וזה נורא מעצבן אותי!!! גם אנחנו ביחד באירובי , וגם שם היא לא יכולה לרקוד ולחזור על התנועות עם המורה ( אני מתכוונת שהיא כן יכולה לעשות את התנועות נכון שהמורה מראה , אבל בזמן אחר כאשר כולם סיימו...) , גם ( סביר להניח בגלל בעיית הקצב ) יש לה קצת קשיים בדיבור זאת אומרת מבטא...וכרוצים לתקן אותה היא פשוט לא מבינה מהבעייה... ויש עוד הרבה דוגמאות... אז אני חברה שלה ואני מאוד רוצה לעזור לה , ולהגיד לה את זה ( אני מפחדת שהיא תעלב או משהו... או לא תבין שזו בעייה.. ) כבר ניסיתי להגיד לה תקשיבי למוזיקה! תקשיבי למילים ! אבל היא ממשיכה בשלה בלי קצב.... אני מקווה שיש לזה פיתרון... כי זה כבר באמת מתחיל לעצבן.... תודה מראש לכולם פאני

NICOLE MOORE

New member
i know that many ppl

are dealing with this problem and i believe that you can even solve it sometimes some ppl just dont even know that they have it just like you described about ur friend listen im not a proffesional sorce but i believe that maybe you can look for help from someone who will be officialy proffesional enough to help you if its a main problem as a friend i can tell you that u shouldnt make a big deal out of it cause its not such a major problem and besides if you are her true friend you should learn how to accept her just the way she is and if she or you cant help it dont try to change her anyways im sure that she has so many amazing things that you can learn about her and you even might like them good luck nicole

sista

New member
את אוהבת את חברה שלך?

קבלי אותה כמו שהיא. אם לך יש חוש קצב - אחלה. תהני. אם אין לה - קשה מאוד לפתח חוש קצב. תני לה להתמקד במה שהיא טובה בו. אפשר לחיות בלי חוש קצב.

פאני1

New member
.....

אני מאוד אוהבת את החברה שלי , ובגלל זה אני רוצה לעזור ( אני יודעת שאם אני אגיד לה זה עלול לפגוע בה , והיא תרצה , לא לרקוד ולא לעשות כלום!) אבל העייה היא לא בריקודים שלה , אלה בכלל גם חוש שמיעה , גם דיבור , גם הקשבה כל מיני תחומים אחרים ואני רוצה לעזור לה !!!!!!!!!!!!!!!

NICOLE MOORE

New member
i think that the bigest help would

be that u would stop bothering urself with her problems but accept her and respect her just the way she is nicole

מגרעות לכולנו...

לכל אחד יש את המגרעות שלו ואם את באמת חברה שלה אז תנסי לקבל אותה כמו שהיא, אני חושב שאין טעם לספר לה כי יתכן שהיא תיפגע ואת לא רוצה לפגוע בה. שלומי

Flickerman

New member
תראי...

גם לחבר שלי אין ממש קצב... והאמת? זה קצת מפדח... אבל היא חברה שלך!! את רצית אותה בתור חברה, תצטרכי לסבול את הפאדיחות. חוץ מזה, אני, כדי לעזור לחבר שלי, אני מדגים לו, בקטעים, מה צריך לעשות. אמנם זה לא עזר ממש, אבל זה שיפר אותו מעט.

פאני1

New member
אז...

אז מה ... זאת אומרת שאני צריכה להגיד לה בדינות שהיא קצת לא לפי הקצב... כאילו אין לי בעייה לעבוד איתה קצת על הקצב... הבעייה היא איך להגיד לה כי ניראה לי שהיא קצת תיעלב ואז לא תרצה לרקוד ותתבייש....

למעלה