בעייה קצת מינית לבנים בלבד!!!

ביישני

New member
בעייה קצת מינית לבנים בלבד!!!

יש לי קצת בעיה אני מנסה להוציא קרי לילה אך ללא הצלחה עזרו לי אני בן 13 ניסיתי לשפשף ולאונן אך זה לא עובד... תודה בכל אופן למי שינסה לעזור לי.

נריה_ה

New member
שיהיה בהצלחה

קרי לילה יוצא אם תרצה ואם לא תרצה, בלילה כשאתה ישן! ואתה לא שולט על זה... אז אתה לא יכול לשפשף ולאונן... כי אתה ישן... אם אתה מתכוון לזרע, זה אולי מפני שעדיין אין לך, כי לא התפתחת...

Flickerman

New member
יש בעייה? הינה התשובה!

קודם כל, אני רוצה לשאול אותך אם אתה יודע בכלל מה זה "קרי לילה"? התושבה: קרי לילה, זו תופעה, שבה הגבר, תוך כדי חלום רטוב, הוא "גומר". תופעה זאת נגרמת, כאשר הזרעונים שבגוף שלך, צריכים להתחלף. לזעונים, כמו לאוכל, יש "תאריך הפוגה". וכמו שאתה מחליף את האוכל במקרר, כך הגוף צריך להחליף את הזרעונים הללו. כאשר אתה מאונן ו"גומר", אתה פולט את הזרעונים, וממילא הגוף מחליף אותם. לכן אין לגוף צורך בקרי לילה. אם הגוף שלך כבר הגיע לבשלות המינית (כלומר: אתה מסוגר "לגמור" תוך פליטת "שפיך"), רק אז אתה יכול להות מקרי לילה. לשם כך, אתה חייב להפסיק כל אוננות. לאחר כמה ימים, יתיחלו קרי הלילה שלך. כמובן שתצטרך להתאזר בסבלנות, ולא לאונן בכל הזדמנות. (עדיף לא לאונן כדי שיהיה לך קרי לילה). מקווה שהבנת את ההסבר.

xflil

New member
קרי לילה זה נחוץ?

חייבים שזה יקרה? זאת אומרת חייבים להפסיק לאונן? או שאוננות עושה בדיוק את אותה פעולה אז זה לא נחוץ?

BlackMist

New member
זה לא נחוץ

לא חייב שיהיה לך קרי לילה. זה רק שלב של גיל ההתבגרות.

xflil

New member
אה

א לא צריך להפסיק!
חחחחחח

Flickerman

New member
זה תלוי....

תראה... האמת? קרי לילה, לדעתי, זה דווקא יותר כיף בהרבה מאוננות... ומה היתרון הכי גדול של קרי לילה? באוננות, אם מחנכים אותך ש"לא יפה לגעת באברי המין", אז אתה מרגיש גם קצת "מלוכלך". אבל בקרי לילה, אין לך שום רגשות אשמה... מה אתה אשם, שתוך כדי חלום אתה חולם על ... עם בחורה? ומה אתה אשם, שהגוף שלך צריך להחליף את תאי הזרע? לכן גם ההנאה יותר גדולה... אבל הסיבה שאני מעדיף קרי לילה, היא, שלחלום יש אפקט יותר חזק מלפינטוז, ואז אם אני חולם על מישהי, וזה היה באמת חלום טוב, יש לי הרגשה טובה לכל היום. מבין? אם אתה רוצה את האפקט של קרי לילה, אז אל תאונן. ככה, אחרי כמה ימים, הגוף יצטרך להחליף את תאי הזרע. הבנת?

נ.ה.

New member
אתה בטוח?

מי שלא מאונן, בסופו של דבר יהיה לו קרי... לא?

BlackMist

New member
נכון...

אבל באותה מידה אתה יכול לעשות את זה, ואז לא יהיה לך... ואין שום דבר פסול בזה.

Hell is beige

New member
תן לזמן לעשות את שלו

ובאותה נימה אני ממליץ לך לעבור לפורום רפואת עור ומין יתנו לך שם תשובות הרבה יותר מוסמכות מנסיון...

למעלה